kıskançlık!

öncelikle ilginiz ve az önceki tepkinizden uzaklaştığınız için teşekkür ederim. şöyle ki sorun olarak gördüğüm durum sanırım olağan dışı değil ve bu durum benim hayatımı kötü etkilemiyor. sadece bazen rahatsız oluyorum. dediğim gibi yanında bir moda kanalıı açıp izlemem, yada rus kızların yanında üstsüz kadınlar varken rahat hissetmem.
ki taş gibi derken ne inkar edeyim şimdi, gerçekten öyle gördüğüm ve beğeniyle baktığım kadınlar oluyor. bu kişisel bir durum değil, güzel kadınlar var etrafta.
ben bu durum sırf bana mı sorun oluyor, başkalarının bu konuda yaşanmışlıkları neler, görüşleri neler merak ediyorum.

gögüsleri açık yatan bayanlara herkes sizin verdiğiniz tepkiyi verir genel olarak, ama işte kaçırdığınız nokta sizin gözleriniz fal taşı gibi açılıyorken bir erkeğin daha çok açılır gibi :26: ben alanyada büyüdüm orda herkes öyle nerdeyse zamanla alışıyor insan

mutlak bilinçaltı ozman üzgünüm ve bu huyunuzdan kolay kolay vazgeçemiceksiniz çok rahat bırakmaktan ziyade 1 aylık küslük oldu 10 günde 1 mesajlaşma onda da tartışma gibi...Yılbaşında bi olay geldi başıma beyefendi istanbulda yılbaşını içki içerek kutlamış ve bana ertesi günü yemin etmişti evdeydim diye tesadf ya Antalyaya geldi 1 hafta. facebook adresini benim laptbmda açık bırakmış bende mesajlarda bi çocuğa ballandıra ballandıra o geceyi anlattığını okudum.Olay kadın olayı değil ama benim efendi ağırbaşlı bildiğim adam ne çok bozmuş kendini.bide ben alkol aldım hemde evimde diye bana okadar laf etmişti.Ne demişler..Kişi kendinden biilir işi..

ciddi bir durum olmuş bu. kendisi yalan söylemese sizin kıskanmanızdan yada tepki vermenizden korkmuş olabilir mi? gerçi yine de yemin etmese daha iyi olurmuş, iyice güven kırıcı bir şey bu. nedne yalan söylemiş onu anlamadım. sizin alkol aldığınızı biliyorken kendi de yolunu yapsa daha normal gibi. yani bahane olurdu onun içinde. değişik davranmış... şimdi iletişiminiz yok mu? önceki kısknçlıklarınız veya olaylar yüzünden kaçmış olabilir mi bu durumu söylemekten?

Bana olmuyor. Umarim merakinizi gidermisimdir. Size karsi benim tepkim yok, neden olsun ki zaten. Bence ozguven probleminiz var ve bu durumunuz bundan kaynaklaniyor.

belki de zamanla alışılabilir de işte hep orada yaşanmayınca biraz gerginlik taşıyor sanırım insan. alanyaya ailemle çok gittim, hiçbir seferinde gözüme batmamış nasıl olduysa :)
biz açıkçası küçükken tatile gittiğimiz birkaç hafta hariç askılı giymezdik, kısakollu giyerdik. zihniyet dar değildi ama açık da değildi. bunlar aslında hep insanın kafasında bir şekil ve davranış biçimi oluşturuyor. aşmam gerek sanırım, şu ana kadar hiç kendi ayarımda kıskanç bir arkadaş denk gelmedi :)

Bana olmuyor. Umarim merakinizi gidermisimdir. Size karsi benim tepkim yok, neden olsun ki zaten. Bence ozguven probleminiz var ve bu durumunuz bundan kaynaklaniyor.

evet tabii ki olabilir . özgüvenim tam diyemem, ki diyenin de tam olduğuna inanmıyorum. zaman zaman eksilip zaman zaman artabiliyor. :) teşekkür ederim yorumlarınız için :)

O değil de benim de bir arkadaşım var senin gibi çocuğun gözünün içine bakar dışarıdayken ki başkalarını görmesin diye şöyle bir dışarıdan hallerine bakınca cidden çok acınası duruyor o kız ve aklıma ilk gelen çocuk çok çapkın herhalde ki böyle yapıyor oluyor.
Hani nişanlın da böyle davranmanı gerektirecek bir şey yapmış olsa neyse diyeceğim de sadece dışarıdan görüntünü canlandır gözünde diyorum.

2.5 senedir tek dediğim şey bana ne olursa olsun doğru söyle.belki kızarım 3-5 saat küserim sonra anlaşırız derdim.amaa eğer yalanını yakalarsam dönüşü olmaz derdim.demek ki beni kaaleye almadı...şimdi yalan yere yemin eden bi insanın sözüne nasıl güvenebilirm ki...iletişimimiz yok 3 gündür.numaramın son 2 hanesini değiştrdim ulaşamaz.ulaşmasında ortada gerçekten çok ciddi bi sorun var.daha birçok yalanı vardı aslında ama canımı bu denli acıtmamıştı.tam 1 haftadr içimde büyüyen bi öfke var ve tam midemde.ağlayarak uyanır oldum ruh gibiyim...Ben haketmemiştim...benimde bi yanlışım olsaydı belki bu denli içim acımazdı ama gerçekten canım acaip yanıyor...

farketmedinizmi alanyada üstlü bayan bulmak zor oluyor onlarda türkler yabancılar genelde alanyayı buyüzden tercih ediyorlar bence dediğim gibi ilk zamanlar küçüktüm bide nasıl garip gelmişti hangisine bakıcağımı şaşırmıştım ama göre göre alışıyor insan işte

:)) o durum bazen komik olabiliyor, ama benim durumumda her kız geçtiğinde bakmam gibi bir şey söz konusu değil. ki olsa sanırım akıl sağlığımı da kaybederim. daha önce de belirttiğim gibi moda kanallarını yanında izlemiyorum, tatile gittiğimiz yerlerde üstsüz gezen kadınlardan rahatsız oluyorum. yada yolda giderken çok güzel bir kadın geçiyorsa ve 20 kişinin 15 i kadına bakıyorsa nişanlım da bakıyor mu diye ona bakıyorum.
belirttiklerim bunlar. daha önce söylediğim gibi sorunum içinden çıkılmaz ve çıkmaz bir durum değil. ben daha çok paylaşımda bulunmak ve başka örnekleri de görmek, karşılıklı fikir alışverişi yapmak istediğim için açtım bu konuyu ve öncelikle kendimden örnek verdim.
teşekkür ederim yorumunuz için :)

daha başka yalanlar da varsa işin içinde bence sizin için hayırlısı olabilir bu. sevginize ve onun kişiliğine güveniyorsanız ufak problemler aşılabilir tabii ama bu durum sizi çok etkilemiş ve aşamayacağınıza inanıyorsanız yapılacak en iyi şeyi yapmışsınız. zor kararlar bunlar... keşke herkes beklediğimiz gibi çıksa..

evet gerçekten de son gittiğimde bende iyice farkettim. durum bayağı bir hal almış. çok güzel bir yer ama yazık oluyor. türklerden de giden çok kalmayacak bu gidişle. hadi ben kıskancım, millet kıskançlık uğruna neler yapıyor... alanya çok güzel ama tehlikeli bölge :)

çok zor...ben onun gözlerine bakmaya kıyamazken o gözüme baka baka doğru insan rolü yapmış...Ne diyebilirim sadece yazıklar olsun diyorum...Eğer nişanlınızın böyle bi huyu yoksa yalan gibi çok fazla takılmayın böyle konulara.Yapıcak insan her türlü yapar zaten.Ama yalancı bi insana da asla şans vermeyin.bu kişilik bozuntusu böyle bir insandan her yanlışı beklebilirsiniz.

Esimde eskiden çok kiskançti, kime baktin niye baktin?! gibi tepkiler veriyordu hiç bakmadigim halde
Bir ara ciddi ciddi rahatsiz oldugunu dusundum, o kiskançliklari beni etkilemiyordu bile sadece kendisini yipratmasina uzuluyordum
1-2 yil beraber yasadiktan sonra duzeldi ve artik neden beni kiskanmiyorsun sevmiyor musun? diye sormaya basladim
Bence artik bana guvendigi için deli deli kiskanmiyor, bir baskasinin umurumda olmadigini anladi
Artik ufak tefek kiskançliklar oluyor sadece ve oldugunda çok hosuma gidiyor

Son düzenleme:

yalan çok kötü gerçekten de. kıskançlık bir yere kadar çekilebilir veya çektirilebilir bir durum ama yalanın ardı arkası yok malesef. kandırılmayı kabul etmenin ve bu durumu affetmenin de geri dönüşü zor. kendi psikolojinize zarar vermesindense hayatınızdan çıkması çok daha iyi olmuş gibi görünüyor. zamanla umarım ki acınız da hafifleyecektir. hayırlısı buymuş demek iyi gelir umarım..

zaman bu hissi azaltıyor bence de. ilk zamanlara göre bende daha rahatım ama sanırım kişilikten kaynaklanan bazı durumlar da değişmiyor:)

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için..Affedemem içim almıyor çünkü.Hem o istanbulda ben antalyada nereye kadar? tabi ki hafiflicek.Kimsem yoksa Allah'ım var elbet herkese layığını vericek.

Yani şimdi bu belirttiğiniz şeyler de kıskanılabilecek şeyler ve ona da farkettirmemişsiniz anladığım kadarıyla:) Ben kıskanç mıyım onu bile bilmiyorum sevgilim yok ki Şaka bir yana eski sevgilimin kaşı gözü oynaktı biraz kıskanmam için gerekeni yapardı sağolsun Ama şimdi güzel bir kadın geçiyorsa sokaktan ben bile bakarım eğer nişanlınız bakmıyorsa helal ona :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…