kıskançlık!

ama ben bunda bir hastalık görmüyorum canım bu gayet normal o sana ait senin nişanlın yakında da eşin olcak tabi ki sadec sana güzel gelicek tabi ki içinde eski sevgilisini düşünür mü acaba şüphesine düşüceksin bunlar aşkın göstergesi değil mi ?
seven insan kıskanır arkadas bu kadar basit

vallahi bakmıyor 1.5 yıldır allah bozmasın :)) evet bende bakıyorum ya güzel kadınlar geçerken. onun yapısında pek yok sanırım:) daha önce o çapkın erkek modelinden ağzım yandı çok uğraşmıştım şimdi rahata erdim :)

Burcun ne? merak ettim acaba esimle ayni mi
Ben koç burcuyum ve kiskançlik nedir bilmem

nişanlım kova burcu :) aynı burcu gibi sürekli düşünceler içinde. kıskançlık kendisi de yapar giyimime karışır. bende dikkat ederim gerçi. nasıl desem kendisi dünyayla ilgili siyasetle ilgili evreyle ilgili konuları düşünmeyi çok sever, oturup kıskançlıktan bahsetmeye vakit kalmaz, adamı tanıdım tanıyalı böyle:)
kova burcunu tavsiye ederim erkekte :) ben aslan burcuyum anlaşma sıkıntımız olmuyor :)

bende böyle düşünüyorum da işte çevremdekiler mi çok rahat bilemedim :) millete kalsa özgürlük olayı ilişki için geçerli ama bana göre değil, ben başkasına bakmayı aklımdan bile geçirmiyorum yani içimden de gelmiyor. normali de bu olmalı ama çevrede bu kadar rahat tavırları görünce ben gibi düşünen kalmadı mı diye merak etmeye başladım :)

kesin basak burcudur cunku ayni ben

aslan burcuyum genel özelliklerini taşırım ama kibir özelliği yok bende. daha çok sıcak kanlıyımdır, gülmeyi sohbet etmeyi severim :) aslan burcu kadınları fena olur derler, kendime göre fena değilim ama dışarıdan nasıl görünüyorum kim bilir .:))

Kova burcu aslan burcunun zit burcudur. Aslinda anlasamazlar. Kova burcu daha sessizdir ve kavgayi sevmez. Bende aslan burcuyum, kiskancimdir ama senin kadar degil, asiri bir ego'n var sanirim. Devamli pohpohlanmak, begenilmek isteyen bir burc.

benim kardeşim de aslan ve beni çok sever herkesden kıskanır böyle üzülür başkasıyla ilgilensem onunla ilgilenmedim diye yerim ben onu ya tam bir kedicik, aslanlar sevdikleri zaman gerçekten çok seviyorlar ve dürüstçe bunu belli ediyorlar bence seninki hastalık değil daha önce yaşadığın güvensizlikleri aşmaya çalışıyorsun bu ilişkinde zamanla sen de yorulursun bu durumdan bir bakmışsın güvenmişsin ve artık takmıyorsun kafaya zamana bırakmalı bence, evli insanlar aynı yatağı paylaştığı halde bazen şüphelere kapılıyor acaba beni hala beğeniyormu başkasına bakarmı diye, seninki normal geldi bana doktorluk bir durum yok bence

Kova burcu aslan burcunun zit burcudur. Aslinda anlasamazlar. Kova burcu daha sessizdir ve kavgayi sevmez. Bende aslan burcuyum, kiskancimdir ama senin kadar degil, asiri bir ego'n var sanirim. Devamli pohpohlanmak, begenilmek isteyen bir burc.

evet beğenilmek hoşuma gider :) yükseleni aslan onun da sanırım o yüzden çok iyi anlaşıyoruz :) kova burcu bilinçli bir burç beraber vakit geçirmek ve genel konular hakkında tartışabilmek iyi geliyor insana :)
kıskançlık da burçlardan çok karaktere bağlı gelişiyor diye düşünüyorum:)

aile konusunda haklısın sevdiğini paylaşmak veya rahat davranıp özgür bırakmak aslan burcunun yapısına ters:) sevgi konusunda da haklısın , çok zor seviyorum ve uzun zaman sonra emin oluyorum, pat diye aşık olmak ve çok sevmek gibi bir şey olmuyor :)
evet evlilikte bile bu tür sorunlar yaşanıyor. sorundan çok durum diyelim :) zaman gerçekten de her şeyin yerine oturması için güzel bir fırsat, güvenimde bir eksilme yok, aksine çok güveniyorum :)

Son düzenleme:

Burc + yukselen burc genel karakteri olusturuyor zaten . Gerisi yasamdan aldigimiz, yasama verdigimiz, olaylara tepkimiz vs vs . diye gider.

öncelikle kıskançlık en çok sana zarar verir...
sürekli kafanda kurma böyle şeyler...
kurdukça inanırsın bu duruma...
bu durumu hafifletmek için kendine daha çok zaman ayır...
sen keyf,ne bak zehir etme kendine ilişkini..
bişey varsa gizli kalmaz rahat ol mutlaka çıkar biişekilde karşına..

Aslında söyleyeceğim şeyin hoşunuza gitmeyeceğini biliyorum ama söylersem belki bir yardımı dokunur, belki üzerinde biraz düşünürsünüz diye yazıyorum.
Kıskançlık bir maskedir. Daha güçlü ve derin duyguların taktığı bir maske sadece. Bu duygular nedir ? Onları siz bilebilirsiniz ancak. Çoğunlukla terk edilme korkusu, kaçıngan bağlanma problemi, dışlanmış hissetme, sevgiye layık olmadığına ve sonunda bu sevgiyi kaybedeceğine inanma vs. oluyor asıl derin korkular. İnsan bu korkuların hangisine sahip olduğunu bilirse, kendini o yönden kuvvetlendirerek, kıskançlık denen illetten kurtulabilir. Bu korkulara sahip olmak ne anormal insan olduğumuzu gösterir ne de hastalıklı. Hepimizde az ya da çok bu korkular var ve bunları yenmeye çalışmak kendimizle, duygularımızla çok açık, dürüst ve cesur bir şekilde bağlantı kurmakla olur. Kıskançlık maskesi takmış korkunuzu bulmak ayrı bir şey onu yok etmek, iyileştirmek ayrı bir şey tabii. İlle de psikolog yardımı almak şart değil ama bu konuda yardım amaçlı yazılmış kitapları, makaleleri okumak çok faydalı olabilir.

seni anlayabiliyorum canım valla ben de yaklaşık senin gibiyimdir bu konularda.şuan erkek arkadaşım yok ama olsa senin gibi olurdum.

karakter meselesi.ben akrep burcuyum mesela zaten akrep burçları kıskanç olur sevdiğini sahiplenir bir de şüphecidirler burcumdandır diyerek değişmeyeceğini kabullendim.

aslanları tam bilmiyorum.ama onlar ateş grubu olduklarından kıskançlıktan çok egoları yüksektir diye biliyordum.

böyleyaparak sadecee ve saece kendini yıpratırsın. Asla anın tadını çıkartamazsın. hep bir acaba bir sonrakini getirir...
ve unutma kötü düşünceler kötü icraatları çağırır

haklısınız kızlar, şırısı insanın kendine ve çevresine zarar veriyor bir süre sonra. çevremde çok rahat olduğunu düşündüğüm kişiler demekk bu olgunluğa erişmiş yada aşmışlar. burçlarla da ilgisi olabilir tabii ama kişilik meselesi olduğuna inanıyorum daha çok.
hani ortalığın tozunu attırmıyorum kıskançlık diye :) ama merak ediyorum tabii başkalarının bu konuya bakışı nasıl? ki zaten cevaplardan da gördüğüm kadarıyla benim gibi düşünen de var, tam tersini düşünen de :)
ben hep her kadının aksini söylese de içten içe kıskançlık yaşadığını düşünürdüm, öyle değilmiş demek ki :)

canım şuanda seni çok iyi anladım. Sevgilimle 5 yıldır beraberiz lisede tanıştık o zaman ergenlik dönemi filan o kadar yakışıklı bulmazdım açıkca söyleyelim lise bitti filan işte zamanla daha yakışıklı bulmaya başladım kıskançlık huyumda yoktu ama yeni durumlar ortaya çıktı sevgilim yeni bir işe başladım bir mağazada geçen gün beni aldı birikte zaman geçiricez diye çıktık allahımm nasıl giyinmiş gözlerime inanamadım nasıl yakışıklı olmuş felaket kıskandım o saniyeden sonra annemde tabi ooo giyinmiş gördüm mağazada dedi kızlar filan bakıyordur dedi ben daha çok kıskandım bu aralar bende aynı durumdayım vallahi felaket kıskanıyorum bence sakıncası yok tabi adamı bunaltmadığımız sürece:) dıkkat et biraz kıskançlık iyidir bence

kesinlikle doktora git!
böyle yaparak sevgilini boğarsın ve kendine de zarar verirsin
benim eşimi başkalarının yakışıklı bulması beni gururlandırır, kıskancım da ..ama aşırı değil, eşime güvenim olduktan sonra gerisi hikaye
sen de kıskançlık var ayrı bi de güvensizlik var gibi..

Seni rahatlatayım, aynılarını ben de yaşadım, eşimle henüz sevgiliyken.
İçin rahat olsun, hepsi geçecek, normalleşecek duyguların.

Nişanlının etrafında, ona ilgisini hissettiğin bir kadın var mı?
Bende böyle bir durum vardı, sanırım duygularımı tetikleyen de o olmuştu.
Eşim evlenmeden önce yalnız yaşıyordu, alt katında da yalnız yaşayan bir kız vardı.
Kız vakitli vakitsiz eşimdeydi, nasıl sinir olurdum anlatamam. Bir gün ben oradayken bir geldi;
altında şort, poposunun yanakları gözüküyordu neredeyse. Güzel, cilveli de bir şeydi.
Hani Sibel Can konuşurken dilini dişlerinin arasına alır ya, o da aynı öyle yapıyordu konuşurken.

Bir gün de eşime (o zamanlarki sevgilime) demiş ki,
"çok güzel bir şarap aldım, gel içelim. Eşim de "hafta sonu ignis gelecek, hep beraber içeriz" demiş.
Bana anlattı, "eee çağır, içelim" dedim. Hanımefendi benimle içmedi, "ben bitirdim onu" dedi.

Ben de senin gibiydim, duygularımı belli etmiyordum. Serde cool'luk var ya, hiç sesimi çıkarmıyordum

çevresinde bir kadın yok da sürekli soru soran kız öğrenciler var :)
kötüye yormuyorum ama hani aklıma gelmiyor da değil, ama alışmak zorundayım işi bu sonuçta :)
erkekler biraz da saf oluyor ya, inan o birinin onunla ilgilendiğine kanaat getirene kadar ben on kere anlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…