Burcun ne? merak ettim acaba esimle ayni mi
Ben koç burcuyum ve kiskançlik nedir bilmem
Yani şimdi bu belirttiğiniz şeyler de kıskanılabilecek şeyler ve ona da farkettirmemişsiniz anladığım kadarıyla:) Ben kıskanç mıyım onu bile bilmiyorum sevgilim yok kiŞaka bir yana eski sevgilimin kaşı gözü oynaktı biraz kıskanmam için gerekeni yapardı sağolsun Ama şimdi güzel bir kadın geçiyorsa sokaktan ben bile bakarım eğer nişanlınız bakmıyorsa helal ona :)
Burcun ne? merak ettim acaba esimle ayni mi
Ben koç burcuyum ve kiskançlik nedir bilmem
ama ben bunda bir hastalık görmüyorum canım bu gayet normal o sana ait senin nişanlın yakında da eşin olcak tabi ki sadec sana güzel gelicek tabi ki içinde eski sevgilisini düşünür mü acaba şüphesine düşüceksin bunlar aşkın göstergesi değil mi ?
seven insan kıskanır arkadas bu kadar basit
kesin basak burcudurcunku ayni ben
nişanlım kova burcu :) aynı burcu gibi sürekli düşünceler içinde. kıskançlık kendisi de yapar giyimime karışır. bende dikkat ederim gerçi. nasıl desem kendisi dünyayla ilgili siyasetle ilgili evreyle ilgili konuları düşünmeyi çok sever, oturup kıskançlıktan bahsetmeye vakit kalmaz, adamı tanıdım tanıyalı böyle:)
kova burcunu tavsiye ederim erkekte :) ben aslan burcuyum anlaşma sıkıntımız olmuyor :)
aslan burcuyum genel özelliklerini taşırım ama kibir özelliği yok bende. daha çok sıcak kanlıyımdır, gülmeyi sohbet etmeyi severim :) aslan burcu kadınları fena olur derler, kendime göre fena değilim ama dışarıdan nasıl görünüyorum kim bilir .:))
Kova burcu aslan burcunun zit burcudur. Aslinda anlasamazlar. Kova burcu daha sessizdir ve kavgayi sevmez. Bende aslan burcuyum, kiskancimdir ama senin kadar degil, asiri bir ego'n var sanirim. Devamli pohpohlanmak, begenilmek isteyen bir burc.
benim kardeşim de aslan ve beni çok sever herkesden kıskanır böyle üzülür başkasıyla ilgilensem onunla ilgilenmedim diye yerim ben onu ya tam bir kedicik, aslanlar sevdikleri zaman gerçekten çok seviyorlar ve dürüstçe bunu belli ediyorlar bence seninki hastalık değil daha önce yaşadığın güvensizlikleri aşmaya çalışıyorsun bu ilişkinde zamanla sen de yorulursun bu durumdan bir bakmışsın güvenmişsin ve artık takmıyorsun kafaya zamana bırakmalı bence, evli insanlar aynı yatağı paylaştığı halde bazen şüphelere kapılıyor acaba beni hala beğeniyormu başkasına bakarmı diye, seninki normal geldi bana doktorluk bir durum yok bence
evet beğenilmek hoşuma gider :) yükseleni aslan onun da sanırım o yüzden çok iyi anlaşıyoruz :) kova burcu bilinçli bir burç beraber vakit geçirmek ve genel konular hakkında tartışabilmek iyi geliyor insana :)
kıskançlık da burçlardan çok karaktere bağlı gelişiyor diye düşünüyorum:)
öncelikle ilişkimde kıskançlık sebebi olacak bir durum olmadığını belirteyim kızlar. asıl sorun dışarıda gezerken bile benim nişanlımın gözüne gözüne bakmam.
adamın daha birine baktığına da onca zaman şahit olmadım. içimdeki bu kıskançlığı atamıyorum bir türlü. belli etmiyorum çoğunlukla zaten.
hem ne diyeceğim gözünün baktığı yere bakıyorum taş gibi biri geçtiğinde, dikkat et falan mı.
internetteki hesaplarının falan şifresi var, gizlediği bir şey yok, hep dizimin dibinde.
örneğin eski sevgilisi sarışın diye tv de sarışın kız çıkınca acaba beğeniyor mudur falan diye düşünüyorum.
zarar verdiğim bağırdığım kavga ettiğim falan yok ama işte kendimce bir kıskançlıktır gidiyor.
geçen kendi arkadaşlarımdan biri nişanlım için kilo almış, iyi durmuş falan dedi. tabiiki yakın arkadaşımdan kıskanmadım ama döndüm şöyle bir benimkine baktım.
adam resmen sadece bana yakışıklı gelsin istiyorum.
benim durumumda olan ve doktora git hastasın diyip kestirip atmayacak, kıskançlık huyundan anlayan arkadaşların da görüşlerini bekliyorum..
Seni rahatlatayım, aynılarını ben de yaşadım, eşimle henüz sevgiliyken.
İçin rahat olsun, hepsi geçecek, normalleşecek duyguların.
Nişanlının etrafında, ona ilgisini hissettiğin bir kadın var mı?
Bende böyle bir durum vardı, sanırım duygularımı tetikleyen de o olmuştu.
Eşim evlenmeden önce yalnız yaşıyordu, alt katında da yalnız yaşayan bir kız vardı.
Kız vakitli vakitsiz eşimdeydi, nasıl sinir olurdum anlatamam. Bir gün ben oradayken bir geldi;
altında şort, poposunun yanakları gözüküyordu neredeyse. Güzel, cilveli de bir şeydi.
Hani Sibel Can konuşurken dilini dişlerinin arasına alır ya, o da aynı öyle yapıyordu konuşurken.
Bir gün de eşime (o zamanlarki sevgilime) demiş ki,
"çok güzel bir şarap aldım, gel içelim. Eşim de "hafta sonu ignis gelecek, hep beraber içeriz" demiş.
Bana anlattı, "eee çağır, içelim" dedim. Hanımefendi benimle içmedi, "ben bitirdim onu" dedi.
Ben de senin gibiydim, duygularımı belli etmiyordum. Serde cool'luk var ya, hiç sesimi çıkarmıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?