kıskançlık...

nedne insnalara iftira ediyorsunuz herkes aynımı ben kocama kendimden çok güvenirim 5 yıldır hayatımda bekarken bile yanlışını görmedim erkekler dışardaki pislik insanları bizden çok gördükleri için koruma içgüdüsüne sahiptirler

daha fazla yorum yazmak istemiyorum size..
çünkü zihniyetiniz korkunç..
ve beni anlamamaya direniyorsunuz..
kölelik hayatınızda mutluluklar...

canım çocuk olunca çok şey değişecek inan ben 19 yaşında evlendim şuan 34 yaşındayım ilk evlendiğim yıllar benim eşimde böyleydi ama çocuk olunca geçti şimdi sadece giyimime karışır .değişecek mutlaka .çokta taviz vermeden birazcık tatlı dille yumuşatabilirsin..

ya sen kendini koruyamıyomusun.. yani kocan seni korumasa kollamasa ne yapçan salcan mı kendini.. ben bunu anlamıyorum. sen önce kendini korumayı öğren . kocan belki sana güvenmiyodur benim eşim kendini koruyamaz diye .. ne kadar acı dimi.. sen sana nerden zarar geleceğini bilmicek kadar çocukmusun arkadaşım... birini seni hep yönlendirmesimi gerek..

Kendi hayatından memnun olan insan başkalarına kendi hayat tarzının doğru olduğunu dayatıp da onları aşağlamaz, çemkirmez, zira hayatının doğru olduğundan emindir
aynen katılıyorum zira sabhtan beri çemkirmelerle uğraşıyorum kendi haytlarının doğruolduğunu düşnmüyorlar demkki

Vallahi dalga geçmek amaçli demiyorum ama iyi oldu bu konu en basta aglayip uzuldugunuz hayati meger nasil seviyormussunuz tam size goreymis onu kesfettiniz , derdiniz çözüm buldu daha ne iste
konuyu ben açmadım sadece olduğumortamdan şikayetçioldum okadar

burası cennet mahallesi gibi oldu yaa bana yaramaz burası sokak ortamına alışkın değilim ziraaaa

teşekkürederim tatlımmmmmm
sen ağlanıcak haline gülüyosun.. bak şimdi ben işten çıkıcam alıcam çocuğumu gidicem bi arkadaşıma kahve keyfi yapıcam. eğer sen kendini yolda başına bişey gelmeden kollayabiliceksen gel sende iki hava al iki sohpet edelim dünyan açılsın...
ki biliyomusun benimde eşim çok kıskanç ama dedim ya kıskançlık başka şey saygısızlık güvensizlik başka şey..

ben kaçar kızlar siz ben yokken devam edin tartışmaya

burası cennet mahallesi gibi oldu yaa bana yaramaz burası sokak ortamına alışkın değilim ziraaaa
sen kapan evine sakın başka fikir ve düşüncelere beynini açma.. kandırıverirler seni sonra...zira eşin beynine düşüncelerine müdahale edemez..

yanlız bişeyde diycem hani o serbest bırakan rahat dedikleri erkekler sapık olmuyor ya modern oluyorlar ya. aldatan erkeklerin %85 o tipler.arkadaslarımın yasadıklarından duyduklarımdan gördüğümü söylüyorum iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…