Kıskançlık..

Ecclicious

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
161
72
98
31
Merhabalar..
ben çok fazla kıskanc biriyim.
6 aylık bi ilişkim var ve ben resmen paranoyak oldum.
Erkek arkadasım facete bir kız arkadasının veya bi kızın fotografını beğendiği için buyuk kavga ettik.
Bu bana normal gelmiyo,onun icinse cok normal. Yeni bi sınıfa değişildi ve sınıfında ki kızları eklemiş.
Delirdim resmen burda haklı olan ben miyim yoksa fazla mı abartıyorum bilmiyorum.
Kaç defa kavga ettik, uzaktayız birde. Haftada bi defa gorusuyoruz hafta sonları.
Her hafta sonu beğenmicem soz diyo sonra bi kaç hafta sonra yine aynı seyi yapıyo.
Bıktım artık ne yapmalıyım.

Kişiden kişiye göre değişir bu durum.. Bana göre normalsin ama birisi çıkıp sen anormalsin de diyebilir:KK48: Tek takıldığım nokta da söz verip hala yapması buna daha çok sinir olurdum ben.

söz verip aynı şeyi yapmaya devam ediyorsa napmalısın senceeee???

Siz anormalsiniz, normal olanlar onlar kuzum hiç gücenme bana.
Bizde facebook kullanıyoruz. Daha bir gün olsun kimin fotosunu beğenmiş diye bakmadım.
Bunun için kavga mı edilir, kendine gel.
O kıskansın seni.
Biraz normal ol, bu kadar üzerine düşme.
Hiç sağlıklı bir davranış değil bu.

Elbette ki karşı cinsten arkadaşlarınız olacak.
Bu kadar abartma lütfen.
Kendine güven, eğer yanlış bir şey yaparsa o kaybeder, neden bu kadar abartıyorsun?

Merhabalar..
ben çok fazla kıskanc biriyim.
6 aylık bi ilişkim var ve ben resmen paranoyak oldum.
Erkek arkadasım facete bir kız arkadasının veya bi kızın fotografını beğendiği için buyuk kavga ettik.
Bu bana normal gelmiyo,onun icinse cok normal. Yeni bi sınıfa değişildi ve sınıfında ki kızları eklemiş.
Delirdim resmen burda haklı olan ben miyim yoksa fazla mı abartıyorum bilmiyorum.
Kaç defa kavga ettik, uzaktayız birde. Haftada bi defa gorusuyoruz hafta sonları.
Her hafta sonu beğenmicem soz diyo sonra bi kaç hafta sonra yine aynı seyi yapıyo.
Bıktım artık ne yapmalıyım.
asosyalliği,bencilliği,başkası üzerinde hakimiyet kurma isteğini,kendini yetiştirememişliği KISKANÇLIK la adlandıranlara verdiğim cevabı vereceğim sana.
Başka uğraşlar edin kendini geliştir,saygısızlıkla kıskançlığı birbirine karıştırma,özgüvenin olsun.
Ya da fanusta bitkiyi sev.

Bana göre anormal bir durum yok, yalnız erkek arkadaşınız size bir söz verdiyse o sözü tutmalı. Yapamayacağını düşünüyorsa o topa hiç girmemeli.

ben bi kızla bi erkeğin arkadas kalabildiğine inanmıyorum pek.
zamanla illa bi taraf duygusala baglıyo, hoslanıyo, benimsiyo.

Bana göre anormal bir durum yok, yalnız erkek arkadaşınız size bir söz verdiyse o sözü tutmalı. Yapamayacağını düşünüyorsa o topa hiç girmemeli.

aynen bencede sözünü tutmaması cidden sorun

pardon yaşlarınız kaç? lisede falanmısınız

pardon yaşlarınız kaç? lisede falanmısınız
hayır üni 2. sınıf.
Yaşa değinmen saçma, bu benim karakterim sonuc olarak.
Uzaktan ilişki yaşamak zor.
Belki de bu durumda olmamın nedeni daha önce 1 defa aldatılmıs olmamdır?
Ya da kırgınlıklarım, hayak kırıklıklarım olmustur?
Belkide beni paranoyağa çevirmiş biri vardır olamaz mı?
Sadece nasıl davranmam gerektiği hakkında bilgi istedim, erkek arkadasımı cok seviyorum cunku.
Kaybetmek istemiyorum ama istemediğim bi diğer şeyde baska kızlar.

En yakin arkadasim bir erkek. Ben evlenmek uzereyim, onun da uzun yillardir bir iliskisi var. Yillardir cift olarak gorusuruz. Sevgilisiyle gelinlik modelime kadar sectik. Inan oyle bir sey olsa farkederdim
Ben ortak arkadaslara söz etmedim zaten!
bizimde cift olarak gorustugumuz arkadaslarımız var okadar da değil.

Back
X