• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

Eşiniz sizi aradığında; bu akşam arkadaşları çağırdım (birkaç kız arkadaşın yanında birkaç erkek ismide serpiştirin) muhabbetin dibine vurucaz bu gece deyin. Hep siz mi gece yarılarına kadar muhabbet edeceksiniz birazda ben arkadaşlarımla muhabbet edeyim değil mi ama deyin birazda o çatlasın oturduğu yerde. :KK70::KK70::KK70:

yani simdi git kocanın yanına işi mişi boşver diycem de kusura bakma ama simdi senin o kuzenin karısı insan olsa öyle bi p...k yapmaz, o kız namuslu bi kız olsa öyle bi evde kalmaz, o kocan da adam olsa o evde 1 sn durmaz sen en iyisi onları kendi hallerine bırak zaten kocanın huyu da belli.. Allahım nasıl bi dünyada yaşıyoruz ya tövbe tövbe..

Kuzen eşinin yaptığı densizlik / art niyet / fesatlık ... evet ama o seni bağlamaz .

O kadar art niyetli ise görüşmezsiniz olur biter .

Ha ama eşin !

O evde kalmak yerine , sizin misafiriniz geldi ben bi otele geçeyim demiyorsa ...

Mal harbiden defolu .

Ya yont ya yol ver

Belki de kuzen eşi bunu planlayarak yapti. Konu sahibini esinin evinde kalmasını istemiyordur ve arkadaşını davet etmistir. Adam belki rahatsızlık duyar gider bir otelde kalır diye..

Bunların hepside bildiğin densizlik, aymazlık yani. Hiçbiri normal değil.

Benim bildiğim hiçbir koca değil kuzenine evli erkek kardeşinin evine bile gidip tek başına 1 hafta kalmıyor-kalmaz. Rahatsız etmek istemez yani düşünür.
Hiçbir kadın, evli arkadaşına gidip de (üstelik evde başka bir erkek misafir varken) 1 hafta kalmaz.
Hiçbir kadın da, kocası olmadan bekar arkadaşını 1 hafta evinde misafir etmez.
Ama bunlar hepsini birden yapıp bir de gayet normalmiş gibi üstüne tüy dikmişler.

Ne alaka yahu elin tanımadığın adamlarıyla gece yarılarına kadar otur sohbet et. Ya da kuzenin eşi ve hiç tanımadığın başka bir kızla karın da yanında yokken gece yarılarına kadar otur.
Hani hiçbir kötü niyet vs yok diyelim ama başlı başına yakışıksız, alakasız, absürt, gereksiz.
Kocanız güzel kadınlara sarkmasa bile normal karşılanacak bir durum değil ki bu.

yani simdi git kocanın yanına işi mişi boşver diycem de kusura bakma ama simdi senin o kuzenin karısı insan olsa öyle bi p...k yapmaz, o kız namuslu bi kız olsa öyle bi evde kalmaz, o kocan da adam olsa o evde 1 sn durmaz sen en iyisi onları kendi hallerine bırak zaten kocanın huyu da belli.. Allahım nasıl bi dünyada yaşıyoruz ya tövbe tövbe..

Üzgünüm ama burada kuzen eşine vr kalan arkadasina hakaret etmenizi doğru bulmadim.
Kadının evi istediğini davet eder.

Burada tek hatalı var konu sahibinin esi .

Ya arkadaşım sen hala neyi düşünüyorsun ya kocanı çek al o ortamdan ya da sen eşinden ayrıl Nasıl eşinin içi rahat ediyor sen orda tek kalırken o sohbet muhabbet in bidine vuruyo.kısasa kısas yap bende bugün şuradayım şunlarla gibi şeyler söyle ben burda çatladım Allah sana yardım etsin .Benim git al kocanı işide gücü batsın o kuzeninin bilemiyorum yanı

Adam muhabbetle kalsa iyi gordugu her güzel kadına sarkiyormus. Eeee peki bunu nasıl engelleyecek konu sahibi.
Sorun kuzende degilki , kocada. Kuzenden getirsen kaldırımdan geçen kadına sarkacak adam.
Konu sahibi bataklığı kurutacagina sivrisineği öldürmeyi tercih ediyor.

aradaki yorumlarini okumadim ama bencede kuzen dis kapinin mandali burda, kiocasi sorunlu belliki.
adamin iyice kulagini cekmeden, guzelce glozunu korkutmadan duzelmez, belkide hic duzelmez.

Çok saçmasınız ya nedemek eşim güzel kadın görünce sarkar benim kocam sarkacak ben bunu bilecem ve hala kocam diyecem direk postalarim git hadi hergün bir güzele sark ben seni tuymiym derim bu ne ya bu evlilikmi kuzenin karısı fesat olmasa nolcak senin koca zampara olduktan sonra

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.
Insanlari degistiremeyiz al karsina konus yada eve alma

Ben olsam iki uc günlüğüne izin alip,basar giderim. Esime derim "ne isi var bunun burda" guzel kadin gorunce ona bakiyorsa bosarim gitsin istedigine baksin ondan sonra. Beni neden bagliyorki, herkes yolunu cizer hic olmazsa.

Üzgünüm ama burada kuzen eşine vr kalan arkadasina hakaret etmenizi doğru bulmadim.
Kadının evi istediğini davet eder.

Burada tek hatalı var konu sahibinin esi .
bencede ev sahibi haklı... Kimi istersem çağırırım evime kimse karışamaz. Kaldıki iki saatlik mesafeyi gitgel yapsin eşiniz bişeycik olmaz.

ben malımı biliyorum diyosunuz eee böle bi insanla nasıl hala berabersiniz. siz aynısını yapsanız eşiniz nasıl davranır acaba karı-koca durumunu aşmış sizin olay çok tuhaf yani

Belki kuzenin eşi olan bayan eşinizin kalmasını istemiyordur. Siz kıskanıp kalmasına izin vermeyin diye de yapıyor olabilir. Bu da seçeneklerden biri tabi.

merhaba hanfendi, eski konulariniza baktim da, actiginiz bir konuda esinizin liseli ve universiteli kizlarla evli oldugunu gizleyerek flortoz bi sekilde konustugunu yazmissiniz. pardon ama daha ne bekliyorsunuz bu adamdan ayrilmak icin? illa ayni yatakta basmayi mi? esinizin icinde var demek ki boyle seyler. ne yapsaniz da duzelmez. yapacak insan siz yanindayken bile sizi aldatir. ha ama bazi kadinlar fiziksel birlesme olmadigi muddetce bu tarz konusmalari yazismalari aldatmadan saymiyor, orasi ayri. bana gore evli bir erkegin evli oldugunu gizlemesi, baska kadinlarla yazismasi, bunlar kabul edilemeyecek seyler. bunun bir adim otesi de fiili eyleme gecmektir, haberiniz olsun.

bencede ev sahibi haklı... Kimi istersem çağırırım evime kimse karışamaz. Kaldıki iki saatlik mesafeyi gitgel yapsin eşiniz bişeycik olmaz.

Bence de ev sahibine p...k diyen, misafirine ne olduğu belli diyenler. Ne kadar ayip.
Gitsin konu sahibinin esi otelde kalsin.
Ev sahibi istediğini çağırır evine.

Back
X