• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskançlıktan çatlayacağım

Hadi eşiniz orda kalıyor, ya o bayana ne demeli. Nasıl evde başka biri varken kalabiliyor yabancının yanında
Bu neyin rahatlığı ya..
Allah kötülere fırsat vermesin.
Acil bir işiniz çıktığını söyleyin ve kendi gözlerinizle gidin görün durumu..
Çok yanlış şeyler bunlar
Eşiniz birazcık empati apsın onun denginde bir adamla kuzenin evinde 1 hafta geçirebileceğinizi

Kızlar bugün, öğlen çıkıp gideceğim haber etmeden. Bakalım nasıl bir manzara ile karşılaşacağım merak ediyorum.
Son gelişmeleri yazacağım buraya. Bütün yorumlar için çok teşekkür ederim. Her biri benim için gerçekten çok değerli. Farkında olduğum ama kendime bile söyleyemediğim şeyleri bana söylediğiniz için çok teşekkür ederim. bu konuları konuşabileceğim hiç arkadaşım yok, ama burada binlerce kişi var dertleşebileceğim. ÇOK TEŞEKKÜRLER KK AİLESİ

Her güzel kıza sarkan bir adamla nasıl hala evli kalabiliyorsunuz ? Anlaşılan size bile saygısı yok ben sizin yerinizde olsam kıskanmak yerine boşarım o adamı

fesat kuzen eşinden ziyade akıllara ziyan bi koca var ortada.
ne demek her güzel kadına sarkıyor.
sizede sarkmalarına müsade edin bakalım ne diyecek.

Kızlar merhaba, açtığım eski konudan da bildiğiniz üzere benim kocam güzel kadın gördüğünde sarkmadan duramayan birisi maalesef :KK43:(. Eşim iş nedeniyle farklı bi ilçede şu anda. Kuzeninin evinde kalıyor mecburen. Kuzeninin eşide çok fesat bir kız, başkalarının mutsuzluğundan zevk alan birisi. Kız eşimin orda kaldığını bile bile bir kız arkadaşını davet etmiş evlerine ve 1 haftadır kız orada kalıyor. Eşim o kız, kuzeni ve kuzeninin eşi. Gecelere kadar muhabbet ediliyor falan filan. E ben ister istemez kıskanıyorum çünkü malımı biliyorum. Ben yanlarına gidemiyorum çünkü çok yoğun bir şekilde çalışıyorum. İçim hiç rahat değil, sizce ne yapmam gerekir. Eşime belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor doğal olarak.

bu nasıl bir genişlik pardon da. sen eşinin güzel kadın gördüğünde sarkmasına alışmışsın sesini çıkarmıyorsun bu normal de kuzenin eşi fesatlık yapınca mı anormal.
neresinden tutarsan elinde kalacak bir evlilik bu. çok çirkin çok..

kıskanç değilim, kocam da hiç öyle gözü dışarıda olan biri değil. Ancak ne demek öyle yabancı bir bayanla aynı evde kalmak. hoş bir durum değil ki başlı başına. ancak sizin bundan daha önemli konunuz zaten bu adamın güvenilir bir tarafının olmaması. Elden çıkar diyen arkadaşlara katılıyorum maalesef.

Kızlar bugün, öğlen çıkıp gideceğim haber etmeden. Bakalım nasıl bir manzara ile karşılaşacağım merak ediyorum.
Son gelişmeleri yazacağım buraya. Bütün yorumlar için çok teşekkür ederim. Her biri benim için gerçekten çok değerli. Farkında olduğum ama kendime bile söyleyemediğim şeyleri bana söylediğiniz için çok teşekkür ederim. bu konuları konuşabileceğim hiç arkadaşım yok, ama burada binlerce kişi var dertleşebileceğim. ÇOK TEŞEKKÜRLER KK AİLESİ
anlarlar bnce baskın gibi gidip bşe olsa bile sana belli etcek değiller. uygun deil die karşı çıksaydın ilk duyduğnda. eşinle konuşup otelde kalmaya ikna etseydin. aralarnda bşe olmasa bile etkileşim olabilr. sonuçta aynı ew. bunun duşu var gece su içmeye kalkmaları acıkınca kalkmaları yalnızken illa bi etkilenme olur diye düşünüyorm. yasak olan daha çekici gelir insana. Allah şeytana uydurmasın

Çok yanlış bi durum bence bu sizde kendinizi bile bile üzüyorsunuz, kocanız sarkan biri bile olsa uygun birşey değil. O evden ayrılması konusunda baskı yapın ne bileyim ucuz oteller vardır illaki. ben olsam burnundan getirirdim.

Oha ya ben bile burdan beri kiskandim
Kesinlikle orda bi etkilesimler var canim sakin pesini birakma bu isin

kızlar yazamadım kusura bakmayın. Durum şöyle;
ben yoldayken eşim aradı yolda olduğumu anladı, belli etmemeye çalıştım ama otobüsün sesinden anladı zaten. beni karşılamaya geldi surat beş karış. sana süpriz yapmak istedim flan dedim, Ne süprizi kıskançlığına geldin, ne yapmaya çalışıyorsun falan diye bağırmaya başladı. sonra yol ortasında çok fena kavga ett,k, ben ilk defa kendimi bu kadar çok kaybettim yumruk falan atmışım. o beni tutmak istiyo tabi sokak ortasındayız bağrış çağrış. Ama tekme tokat vurdum galiba (morlukları sonra ortaya çıktı). Ben tekrar otobüse atladım geri döndüm. Boşanma davası açmaya gidiyorum dedim. ben gidene kadar eve gelmiş (arabayla o ççünkü). Beni sakinleştirmeye çalıştı, hiç bir şey olmadığını, evde bile durmadıpğını, kızla hiç sohpetim olmadı fln bi sürü şey sçyledi. Ben boşanmakta çok kararlıydım. Eşim kesinlikle boşanmak istemediğini, düzeleceğini fln bi sürü vaatler verdi tabi. Aileler araya girdi. ben annemi ve babamı üzmekten çok korkuyorum. bunu bildiği halde kendi annesinden sonra bizimkileri arayıp boşanmak istediğimi söylemiş. Kv. çok sert tepki gösterdi boşanamazsınız falan diye (o zaten ayrıca bi konu olur kv. gıcıklığı). annem ve babama durumun öyle olmadığını panik yapılacak bilşey olmadığını açıkladım. İçleri rahat etmedi tabi. Bizde bayramda kv. lere gidecektik ama annemlerin içi rahat etsiin diye onların yanına gideceğiz bizi iyi görsünler diye.
Kısacası, şimdilik araftayız. İyi gibi görünüyoruz ama içim acıyo tabiki. Verdiği sözleri tutmadığı zaman boşanacağımıda anladı. İlk defa ciddi bir şekilde boşanma konusu geçti ve farkına vardı diye düşünüyorum. Beklemedeyim, hakkımızda hayırlısı olsun.
Herşey için teşekkürler, yazmakta geç kaldığım için özür dilerim.

Eşinizin o kadar tepki vermesi çok garip geldi bana.. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yorumları bile okuyamadım bana göre evli kuzenin evinde kalması bile hata bir de bayan yatılı misafir üstüne tüy dikmiş :skandal:Sokakta yatsa daha güvende olur vallahi :sopa:

Back
X