Kıskançlıktan kurtulamıyorum... Yardım edin

zafergamze

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
602
2
116
Iğdır
kızlar ben kocamı gün gectikçe daha cok kıskanıyorum sanki her an beni bırakcakmış beni aldatcakmış gibi geliyoo bu düşünceden kurtulamıyorumm kafayı yiyicem yaa yardım edin.üstelik 7 aylık hamileyim bu stres beni öldürecek napmalıyım bundan kurtulmalıyım.cook huzursuz ediyo bu beniii senağlama

hamile dünyalar tatlısı bi eş siniz niye aldatsın ki sizi lütfen kendinizi üzmeyin a.s.

dunyanın en iyi kadını ve dunyanın en tatlı en şirin bebeğini siz koruyorsunuz kolluyorsunuz , bence eşiniz sizin hakkınızda bunlar düşünüyo kaydirigubbakcemile5

canım bence hamileliğin verdiği duygusallık eşine seni daha çok bağlamış ve kaybetme korkusu uyanmış.bende bir düşük yaşamıştım çok erken olmasına rağmen eşim eve biraz geç gelince nerdeydin sen diye ağlamaya başlıyordum.2 ay sonra bebeğin doğunca herşey geçicek Allahın izniyle sen sıkma canını

sizi bun dusunmeye iten bişey mi war?yani size bunu dusunduren bi sebep war mı? yoksa acaba hamileligin hassasiyeti olabilirmi bu?

yok canım yaa eşimin böle şeylerle alakası yok aldacak bi eşe benzemiyo hiç bi yanlışıda olmadı ama nebileyim ben öle düşünüyorum ve korkuyorumsenağlama

bilmiyorum kızlarrr çok kötü bi düşünce yaaaaaaaaa beynimi yerinden söküp atasım geliyo.dediğiniz gibi belki hamileliktendir

canım bi uzmandan yardım alabilirsin. bu şekilde kendine ve dolayısıyla bebeğini kötü etkilersin..

Ah cnm demek huyunda da vardı ,,şimdi hamilelikte de daha bi yoğun hissediyosundur...

Düşüncelerinin temelinde hep eşin var sanırım ondan bu kadar kıskanıyosun...Artık eşini düşünmekten vazgeç,,,"ben" diye başlayan düşünceler ve cümleler kurmaya başla.Hayatının merkezine "kendini" koy "eşini "çıkar merkezden...Bak herşey nasıl da farklı görünecek gözüne...

Tabi anlatması kolay biliyorum ...

Bunu kendin başarmaya çalış, daha da olmadı yardım al cnm uzmanından...Ama sakın bu şekilde düşünmeye devam etme, bebişini düşün...Hem bi yerden sonra eşine de yansır , huzurunuz kaçar.Ona belli etmeden gerek kendin hallet ,olmadı konunun uzmanından yardım al...

Son düzenleme:
sen hamıle oldugun ıcın vucudundakı degısıklıklerden kendıne olan guvenın sarsıldı bence.senı artık begenmedıgını bu yuzden aldatabılecegını dusunuyorsun belkıde farkında olmadan.ınsan hamıleyken herseyı kafasına takıp sorun yaratıyor kendıne.bu gunlerde gececek.aklından kov bu dusuncelerı canım

güzel arkadaşım benim hamilelik seni oldukça hassaslaştırmış. kötü şeyler düşünme ki güzel şeyler yaşayabilesin. düşünce gücüne inanırmısn bilmiyorum ama ben çok inanırım. bebeğine ve onun size katacağı değerlere odaklan. eşine güven ve yaşayacağınız güzel günleri düşün. aile olmak eşinide senide çok değiştirecek. birbirinize daha bir kenetleneceksiniz. hamleliğin keyfine var canım. sevgiler... a.s.

canım herkesin dediği gibi hamilelikten kaynaklanan bir duygusallık yaşıyorsun bencede...
sana tavsiyem burdaki aldatmayla ilgili yazıları okuyorsan çok takılıp kalma burda yüzlerce insan var ama yazan çok fazla kişi yok ve malesef çıkıyo arasıra tabiki okuyunca endişelenmen normal...
ben bile burda okuyunca nişanlım beni aldatacak mı, evlenmesem mi, her erkek böyle mi gibi şeyler düşündüm bir ara sonra kendime geldim tabi :roflol:
çok düşünme canım bunları bebişini ve kocişini düşün
bak ne güzel bir yuvan var bebeğin de olucak daha ne olsun dert arama canım kendinehihoyyyt

Son düzenleme:
sagolun kızlarrr brz rahatladım sankiiiii ALLAH SİZİ NE DERDİNİZ NE SIKINTINIZ VARSA ONDAN KURTARSINN.AMİNNNNNNNNNNN:)

sagolun kızlarrr brz rahatladım sankiiiii ALLAH SİZİ NE DERDİNİZ NE SIKINTINIZ VARSA ONDAN KURTARSINN.AMİNNNNNNNNNNN:)

Amin cnm:Saruboceq:

İstersen başarırsın inan buna...Çok iste hem de...Bir de sen şu an çok özel bi kadınsın ,çünkü hamilesin unutma !!!a.s.

hamılılkle ılgılı olabılır hormonel yanı..bende benı sevmıyo kocaman oldum dıyodum..ama geçti....umarım düzelirsin

cnm Çok geÇmıŞ olsun dıorum...ama gerÇektende geÇıo..nerdenmı bılıom ÇÜnkÜ ben de dahada aĞırını yaŞadım bu pıs beyne yapıŞan saplantının....ewden Çıkamaz ınsanlarla gÖrÜŞemez oldum...ve doĞum yaptıktan hemen sonra tamamıyle geÇı...allahım bıdaha yaŞatmasın o hastalıklı dÜŞÜncelerı...sende ıÇını rahat tut geÇıceĞını bılerek yaŞamına devam et cnm ....salıla ve salıcakla kal.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…