Kıskançlıktan kurtulamıyorum... Yardım edin

cnm ilk önce geçmiş olsun dicem..ama gerçektende geçio bunu bil....nerden mi biliom?7 ay önce doğum yaptım ve 2 aylıkken hamileliğimde bende bu saplantının başka türlü sünü yaşadım..resmen çin işkencesi çektim ve insanlarla bile görüşemedim...ama ALLAHA şükür bitti ..kesinlikle içini rahat tut ...doğum yap ALLAHIN izniyle geçicek inan..SALIKLA KAL CNMMMMMM

Bencede hamileliğin vermiş olduğu bir duygusallık var eger takıntı olduğuzunu düşünüyorsanız bence psikolağa gidin derim

kadinlar hamile kalinca genelde boyle duygular yasar hepimiz yasadik bence esinin seni aldatabilecegi asik olucagi tek sey karnindaki bebek asil pabucun o gelince dama atilacak esinin aklina bile gelmiyordur sende sakin aklina getirip kendini uzup yipratma bu zamanlarin keyfini cikar hayirli dogumlar dilerim

Hamileligin verdigi duygusallik olabilir canim.
Ayni zamanda burda yazilan aldatma hikayelerinide okuyorsan üstüne tuz biber oluyordur..
Burda yazilan yazilari okuyorsan buna bir müddet ara ver istersen.
Birde kendinle ilgili degisiklikler yaparsan fayadasi olur gibi. Mesela hamilelere göre cok tatli kiyafetler var, birde baslarina tac takiyorlar hamileler cok tatli oluyorlar:) esinde cok begenecektir eminim:)

öpüyorum canim

Son düzenleme:
hamilelik döneminde olduğun için böle düşünüo olabilir misin acaba?
genelde burda okuduğum kadarıyla kadınlar hamileyken daha duygusal yaklaşıor olaylara ya da
fiziksel olarak değişime uğradıkları için kendilerini beğenmiyorlar.
bununla ilgili olabilir die düşünüyorum.
eğer eşinin davranışları her zamanki gibi gayet normalse,kötü şeyler düşünerek canını boş yere sıkma.

hamilelikle alakası olabilir canım .hamileyken insan herşeye duygusal bakar ve çok aşırı hassas olabilir..
yada artık aldatma vb.şeyler revaşta oldu için sende eşini kaybetmekten korkuyor olabilirsin canım..ama endişe etme duygularına hakim olmaya çalış bu kıskançlığı eşine çok belli edersen evdede huzurunuz kaçar ..

hamilelikten kaynaklanıyodur.üzerine çok düşersen bi gün yapar.rahat bırak bence.kendine ilgilenicek bişeyler bulursan unutursun canım

badem gözlüm subaylık kursunda.dışarı çıkamıyor,tlf kullanamıyor,5 dk zamanı yok ve ben onu orada bile kıskanıyorum
kıskançlık olağan birşey
bazı dönemlerde çok duygusal oluruz seninde böyle bir dönem geçirdiğini düşünüyorum
birde çevremizde o kadar çok aldatılan kadın varki düşünememek elde değil

canım bu kıskanclıgı hamilelikte tetikliyo olabilir.seven insan tabiki kıskanır korkma canım hem sen onun bir parçasını taşıyosun neden bıraksın eşin seni..dua et boyle dusuncelere gırdıgın zaman rahatlıycaksındır.eşinle mutluluklar canım ve bebişinizle tabiki

bıtenemmmmmmmmmmmmmmmmm ne oldu sana...
yapma bıtenem ne olur bence esın senı cok sevıyo hem hamışsınde takma kafana bence sezaryan dogum ve hamılelık psk.senı bu hale sokdu..ınş saglıklı dogum yaparsın eskı halıne kavusursun bıtenem cok opuyoms enı ...dıkkat et kendıne

yaşamayan bilmez insanın içine o kurt girdimi yer bitirir. bir şey olmasına gerek yok insan buluyor huzursuzlanmak için sebep aynı şeyleri bende yaşıyorum aam sen hamilesin düşünme böyle şeyler

Kurtuldunuzmu kıskançlıktan benim üçüncü hamileligim ve hastalık derecesinde kıskançlık ve güvensizlik oluştu eşime karşı kurtulabilirmiyim bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…