Bunlar kronik aşkın tarifi ama bir süre sonra söner. Aşkından öleni hiç görmedim. Aşka karşı değiliz elbette ama aşkın da bir mantığı vardır ve seninki mantıksız seçim olmuş bana kalırsa.Sevdim çok sevdim. onsuz nefes alamıyordum sanki. Zindana kapatılmış gibi karanlığın ortasında hissediyordum kendimi ondan ayrılınca. Hep affetmicem diyordum ama duygularımın esiri olmuştum mantığımı yitirdim. Onu görünce kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi çarpıyor elim ayağım titriyordu. Yaşayan bi ceset gibiydim onsuz. Aldatması ardından 4 ay ayrı kaldık Özür diledi haklısın dedi bi daha olmayacak ben bi seni sevdim dedi evlenmek istedi. Acılarım son buldu kavuştum sevdiğime sandım. Daha kavuşamamışım. Kınam düğünüm rüya gibiydi bir masalın içindeydim sanki. Hiç aklımın ucundan gecmezdi Doğumuma üç ay kala kocamla kardeş gibi olacağımız ve bu süreç uzayıp gidecek. Onca kadından sonra erkekliğini kaybedebilir mi bi insan. Onun soğukluğu işte benim kıskançlığı mın sebebi
Zaten sizin yaşadıklarınızı kendine mal etse şaşardım. Umarım terapi işe yarar. Ama keşke hiç kimsenin kendinizi ikinci sıraya atacak kadar önemli ve vazgeçilmez olmadığını da kabul ettirebilseniz kendinize.Randevu aldım 2 eylülde aile terapistine gidicez . O benim kıskançlığı mı kendine mâletmiyor. Benim kafamda kurup, onu üstünden geçen sinekle bile yakıştırıp senaryo kurup sonra ona inandığımı aslında benim yanlız başıma terapi almam gerektiğini söylüyor.
Mecnunun aşkı dillere destan. Bi gün adamın biri çok merak etmiş. Mecnun bu kadına böylesine büyük bir aşkla bağlı olduğuna göre bu leyla dünyalar güzeli olmalı insan bakmaya doymamalı demiş. Çok merak etmiş leylayı aramış bulmuş bir bakmışki Kurttan kulağı eksik derler ya öyle çirkin bi kadın. Gidip mecnunu bulmuş. Sen bu kadının nesine tutuldun insan baktımı tüyleri ürperiyor demiş. Mecnun da aşk dolu tebessüm eden çehresiyle " Gelde sen onu benim gözlerimle gör" demiş. Mecnuna öyle güzel görünüyormuş ki aşkından deli olmuş. Diyeceğim o ki eşim aslında Giyimine falan hiç önem vermez. Paçozdur genelde. üste başa para harcamaz olanları giyer.kareli üstüne çizgili giyer. renk uyumu yok falan bakımlı değildir. Ama Benim gözümde dünyanın en yakışıklı erkeği.ayy bu adamlar çok mu yakışıklı acaba ya 3 kişiyle aldattığına göre elini sallasa ellisi tellsisi yani
bu kadar kıskançlık konusu açılınca ayol merak ediyorum bu adamları kenan imirzalıoğlu yada kıvanç tatlıtuğ gibi birşey mi nasıl bir şey..
Bekarligina verdim ne demek, yapmayin Allah aşkına, bekar erkeğin sevgilisi ni aldatmasi bir nebze kabul edilebilir mi yani? İnsanın biriyle ilişkisi varsa hayatinda bir tek o olur. Bekar evli fark eder mi. Siz aldatsaydiniz o size neyse affediyorum bekarsin mi diyecekti. Eğer cinsel anlamda, sizle bir şey yasayamiyordu da gitti baska kızlarla yasadiysa sevgi duskunu degil de seks düşkünü olduğunu anlasaydiniz. Kadınlar bu anlayista oldukca erkekler neden uslu dursun ki.Çok sevdim. Bekarlığına verdim.affettim sandım ama affedememişimki unutamıyor um. Oda söz verdi sana tertemiz olup öyle geldim dedi. Evlendikten sonra Hayatımda senden başka kimse olmadı olamayacak diyor kuranın üstüne çocuğunun üstüne yemin ediyor.
Paylaştığınız için ve tavsiyelerinize için teşekkürler. Allah yardımcınız olsun sizindeIşte tek sebebi aldatilmaktan dolayi bu durumdasin allah sabir versin ama boyle hayati kendine zehir ediyorsun bende bu durumu yasadim mesajlari yakaladim ve hayatim zor geciyor hep suppelenmekten telefonu gordugumde moralim bozuluyor surekli whadsapina bakiyorum surekli icerdemi diye ve bu onuda bunaltiyor oda dusunuyor bu kadindan bana hahir gelmez o yuzden surekli bunlari yaparsan kendinden uzaklastirirsin cesaretin varsa ayril derim cunku hayat boyle devam edemiyor bende birgun ayrılacağımi dusunuyorum cunku unutulmuyor huzur kalmiyor ikimizdede alalhim kimsenin basina vermesin hicbirsey eskisi gibi olmuyor çünkü
Tesekkur ederimPaylaştığınız için ve tavsiyelerinize için teşekkürler. Allah yardımcınız olsun sizinde
Vajinismus yok. Sorun bende değil. Eşim ev işlerine yetemediğim için istemiyormuş. Öyle diyor. Ama buna kimse inanmaz. Altında başka bir neden var. Evlenmeden önce üç kadını idare eden bi adam sonradan iktidarsız olabilirmi bilmiyorum. Bir sene sonra cesaretimi toplayıp ilk kez cinsel anlamda yanaştım. O yanaşmadığı için. Çok afedersiniz Onu cinsel anlamda uyarmak için ne gerekiyorsa yaptım ama hiç bir hareket olmadı. Neyse benim istediğim tavsiye şu kıskançlığı mı göstermelimi yoksa gizlimi tutmalıyım. Gizli tutmak daha iyi derseniz gizlemenin bi yolu varmı? Veya kıskançlık duygusu nasıl yenilir.
Neden yok cinsellik? Bunun cevabı eşime saklı. Bir o birde Allah biliyor. İstemiyor.ilk yaptığı açıklamada hamilesin bebek zarar görür dedi.Doğum yaptım bu sefer İkinci açıklamada ev işlerine yetemiyorsun ondan istemiyorum dedi. En son konuşmamızda da kalkmıyor işte napayım ayrılcakmıyız şimdi bu yüzden dedi.ama şimdi iktidarsız olduğunu kabul etmiyor başa döndü yine ev işlerini bahane ediyor. Ama bi kaç gün önce bir yıl sonra ilk defa gururumu hiçe sayıp cinsel anlamda onu uyarmak için tahrik edecek ne varsa yaptım yatakta ama hiç bir hareket göstermedi.Neden cinsellik yok, bi turlu cvp gelmemis.
Zaten cinsellik yoksa aldatmadiysa be, yakinda aldatir
İyi de bu adamı kıskanman değil tedavi ettirmen lazım.bi sıkıntı var senden hoşlanmasa bile bir erkekte bişiler olur sen uyardığında.ayol adamın neyini kıskanıyorsun ki gülesim geldiNeden yok cinsellik? Bunun cevabı eşime saklı. Bir o birde Allah biliyor. İstemiyor.ilk yaptığı açıklamada hamilesin bebek zarar görür dedi.Doğum yaptım bu sefer İkinci açıklamada ev işlerine yetemiyorsun ondan istemiyorum dedi. En son konuşmamızda da kalkmıyor işte napayım ayrılcakmıyız şimdi bu yüzden dedi.ama şimdi iktidarsız olduğunu kabul etmiyor başa döndü yine ev işlerini bahane ediyor. Ama bi kaç gün önce bir yıl sonra ilk defa gururumu hiçe sayıp cinsel anlamda onu uyarmak için tahrik edecek ne varsa yaptım yatakta ama hiç bir hareket göstermedi.
üzgünüm ama siz zaten gerçeği biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz.Neden yok cinsellik? Bunun cevabı eşime saklı. Bir o birde Allah biliyor. İstemiyor.ilk yaptığı açıklamada hamilesin bebek zarar görür dedi.Doğum yaptım bu sefer İkinci açıklamada ev işlerine yetemiyorsun ondan istemiyorum dedi. En son konuşmamızda da kalkmıyor işte napayım ayrılcakmıyız şimdi bu yüzden dedi.ama şimdi iktidarsız olduğunu kabul etmiyor başa döndü yine ev işlerini bahane ediyor. Ama bi kaç gün önce bir yıl sonra ilk defa gururumu hiçe sayıp cinsel anlamda onu uyarmak için tahrik edecek ne varsa yaptım yatakta ama hiç bir hareket göstermedi.
Herşeyden önce Kendinize güvenin güçlü olun sakin olun oluruna bırakın kendinizi kasmayın inanın böle hiçbişeyi değiştirmezsiniz kendi beyninizde bitmeli bazı şeyler...Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?