Sabahtı zaten 10 dk falan uğraştım onu tahrik etmek için bir (yıl aradan sonra) ama öpmedi bile beni. Bi ara zevk alır gibi oldu çok kısa bi an.sonra geçti. Tam anlamıyla bi sertlikte oluşmadı zaten. Affedin nolur böyle açık açık yazıyorum ama çok çaresiz im kafamdaki soru işaretlerinden. Ayrıca her sabah bir saate yakın wc de kalıyor telefondan faceye bakıyor haber okuyormuş.Bence bu adam aldatamaz o üç kadinda da kendini deniyordu kanimca. Hicbir hareket olmayışı fizyolojik bozukluğa delalet. Sabah ereksiyonu oluyor mu bir yoklasana sabahlari? Ya da kendi kendine bosaldigini gozlemliyor musun?
Wc deyken duştayken nasıl takip edicem. Kapıyı kitlemez ama içeri girememki.iktidarsız olamazmı? Böyle olmasını hayal ediyorum eğer öyleyse rahatlayacağım :)Kıskanç olduğunuzu düşünmedim nedense.
Sorununuz ne yaşadığınızı çözememiş oluşunuz.
Sıkı bir takip edin bakalım bu seks konusunu. Kendisi halletmiyorsa o işin içinden aldatma çıkar.
Siz uyurken, duşta vs gizliden sıkı takibe alın. Psikolojiniz bozulmuş
Belirtmek istedim. Herkez sanırım üç kere ayrı zamanlarda aldatıldım affettim sonra bi daha affettim sonra bidaha sanıyorlar sanırım. Öyle değil. Hepsini aynı anda idare etmiş. Ve ben hepsini aynı anda öğrendim ayrıldım ve dört ay sonra affettim. Yani üç kere affetme olayı yoksevgiliyken kaç kere aldatmış bu aşırı kıskançlığının sebebi bu yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorsun çünkü...
Sevmiyorsa neden evlendi. Onlardan biriyle evlenmezmiydi. Oda böyle diyor. Sevmediğini bende düşünüyorum tabiki çoğu kez evet çok acı ama oda ihtimaller arasında var. Acıda olsa Yorumunuz için teşekkürler.iktidarsız olamazmı. Gurur yapıp itiraf edemiyor da olabilirüzgünüm ama siz zaten gerçeği biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz.
bir yıl saçma sebeplerle cinselliği reddeden bir adamın bir sene boş kalma ihtimali çok çok zayıf. bir üçlü daha çıkacak karşınıza diye ödünüz kopuyor.
muhtemelen siz eşinize aşktan ziyade bağımlısınız.
bunun için destek almanız hem sizin ruh sağlığınız hem de bebeğinizin gelişimi için çok önemli.
acı ama gerçek ki eşiniz sizi sevmiyor, öylesine bir evlilik yürütüyor gibi.
yani buradan görünen o.
Allah sizi kurtarsın.
Sevmiyorsa neden evlendi. Onlardan biriyle evlenmezmiydi. Oda böyle diyor. Sevmediğini bende düşünüyorum tabiki çoğu kez evet çok acı ama oda ihtimaller arasında var. Acıda olsa Yorumunuz için teşekkürler.iktidarsız olamazmı. Gurur yapıp itiraf edemiyor da olabilirüzgünüm ama siz zaten gerçeği biliyorsunuz ama kabul etmek istemiyorsunuz.
bir yıl saçma sebeplerle cinselliği reddeden bir adamın bir sene boş kalma ihtimali çok çok zayıf. bir üçlü daha çıkacak karşınıza diye ödünüz kopuyor.
muhtemelen siz eşinize aşktan ziyade bağımlısınız.
bunun için destek almanız hem sizin ruh sağlığınız hem de bebeğinizin gelişimi için çok önemli.
acı ama gerçek ki eşiniz sizi sevmiyor, öylesine bir evlilik yürütüyor gibi.
yani buradan görünen o.
Allah sizi kurtarsın.
Çok teşekkürler canım yorumun için.İyi de bu adamı kıskanman değil tedavi ettirmen lazım.bi sıkıntı var senden hoşlanmasa bile bir erkekte bişiler olur sen uyardığında.ayol adamın neyini kıskanıyorsun ki gülesim geldi
Adamın sorunu var belki de o bakmalarını da sorununu perdelemek için yapıyordur.sen sevginin etkisiy e problemi göremiy r ola ilirsin.odaklanmışsın çünkü aşkasına.başkası olsa seni terkeder ki zaten istemediği kadınla niye zorla dursun.
Eşinin sıkıntısı psikolojik ve sen çözemezsin.
Önce gidip bir psikoloğa anlat.sonra psikologla ne yapabilirsiniz bi ka ar verin.eşin gelmiyosa aen git bi anlat bakalım
:) aynen tek suçlu onlar.Sizi aynı anda 3 kişiyle aldattı ve evlendiniz öyle mi?işte bunlar hep Tarık Akan la Gülşen Bubikoglu yüzünden.
Tatlım yaşadıkların seni böyle yapmış. Kıskançlıktan çok birazda güvensizlik gibiKocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
Sabahtı zaten 10 dk falan uğraştım onu tahrik etmek için bir (yıl aradan sonra) ama öpmedi bile beni. Bi ara zevk alır gibi oldu çok kısa bi an.sonra geçti. Tam anlamıyla bi sertlikte oluşmadı zaten. Affedin nolur böyle açık açık yazıyorum ama çok çaresiz im kafamdaki soru işaretlerinden. Ayrıca her sabah bir saate yakın wc de kalıyor telefondan faceye bakıyor haber okuyormuş.
1 buçuk yılKaç senelik evlisiniz?
Belirtmek istedim. Herkez sanırım üç kere ayrı zamanlarda aldatıldım affettim sonra bi daha affettim sonra bidaha sanıyorlar sanırım. Öyle değil. Hepsini aynı anda idare etmiş. Ve ben hepsini aynı anda öğrendim ayrıldım ve dört ay sonra affettim. Yani üç kere affetme olayı yok
yaa bak işin var bebeğin var ne diye kıskanıyosun kuzucum simdi hiç aldatmış olmayan adam bile bi an gelir aldatır.. aldatmış olması hep aldatcak anlamına gelmez evlisiniz artık.. bence hiç kafanı bunlarla doldurma kendine yaparsın..Hiç boş vaktim yokki zaten. Çalışıyorum. Bebeğim var.ev işleri falan. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Evlilik terapisti ne beraber gitmeye ikna ettim. Yoksa ayrılcam dedim.
Güven zor kazanılıyor. güvendikten sonra kıskanma çok olmuyor kıskanıyorsun ama abartmıyorsun.Kocamı çok kıskanıyorum. Bunun önünede geçemiyorum. Bu duygumdan dolayı çok utanıyorum. Kimse bilsin istemiyorum. Ama kocama belli ediyorum rahatsız olduğum durumları dile getiriyorum. İçime atamıyorum. Atarsam beni boğuyor sanki bu duygum. Artık bu durum onuda çok rahatsız etmeye başladı.isyan ediyor. Suçlamalarımıda herseferin de inkar ediyor. Ona güvenmiyorum. Ama çok seviyorum ve kaybetmekten korkuyorum. Birisine bakmasına ilgilenir konuşmasına tahammül edemiyorum. Herkeze değil tabiki yeni tanıştığımız ve güzel bi bayan olursa. Aynı şeyi bir daha yaparsa bende başka erkeklere bakıcam diyorum . Bak diyor. Kıskanmamın tabiki kökenini yatan sebepler var. Biz flört ederken Beni aldattığını öğrenmiştim hemde üç kişiyle. Bu yüzden güvenmiyorum. Ayrıca daha önce açtığım konuda belirttiğim gibi kocamla cinsel munasebetimiz yok bir yıldır. Dolayısıyla acaba aldatıyormu diye şüphelenmem çok normal. Telefonlarını kurcalıyor üstünü başını kokluyorum. "Ben sana saygı duyuyorum senin telefonunu kurcalamıyorum" diyor. Güveniyorsun ondan diyorum. "Hayır güvenmiyorum elinden telefon düşmüyor. Ne yapıyorsun bilmiyorum . Allah la senin aranda artık" diyor. Biz kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz. Üç daireli bi apartman zemin katta kiralık bi daireleri var. Orayı iki tane hemşire kıza kiraya verecekler ve ben kıskançlıktan ölüyorum.inşallah olmaz diye dua ediyorum. Güya aileye vereceklerdi ama epeydir daire boş kalınca vermeye karar verdiler. Kayınvalidemede söyleyeMiyorum kıskanıyorum vermeyin diye.eşime söylesem yine ben sapıkmı yım diye kızacak. Ooohh. Eylülde aile terapisti ne gidicem inşallah bi faydası olur. Banada onada. Kızlar kıskanma mak veya belli etmemek mümkünmü bunun için ne yapabilirim bi fikir verin lütfen.
:) Teşekkürler. Ne kadar pozitif bakmışsınız olaya. Yargılayan, aldatan adamla hangi akla hizmet evlendin, hata senin, bizden şimdi nasıl bi öneri bekliyorsun ki, falan diye yorum yazan arkadaşlar şimdi sana çok kızacak lar. Hatta dalga geçenler bile olmuş. "Altı üstü 3 kere aldatmış canım nolacak "diye. Mantıksız suçlayanlar falan. Arkadaşlar kul kınadığını yaşamadan ölmezmis. O yüzden kimse asla ile başlayan cümleler kurmasın bence. Çünkü bende daha önce aldatılıp affeden kadınları çok kınamıştım. Aşk herşeyi affedermi? Aşkın boyununa göre değişiyor işte.yaa bak işin var bebeğin var ne diye kıskanıyosun kuzucum simdi hiç aldatmış olmayan adam bile bi an gelir aldatır.. aldatmış olması hep aldatcak anlamına gelmez evlisiniz artık.. bence hiç kafanı bunlarla doldurma kendine yaparsın..
herkese karşıdan kolay gelir. hiç kafanı kurcalama sen Allaha dua et eşimi nefsine uydurma diye kocanla bebeğinle mutlu olmana bak.bende kıskanıyordum eşimi çok hala dha kıskanırım aldattımı hayır hiç aldatmadı 7 yıl çıkıp 1 yıllık evliyiz hiç bi yalanını bile yakalamadım ona rağmen kendimi vesveseyle doldurup kıskanırım yakışıklı kocam oldgunu soyler herkes kendime evham yaparım ama hepsi boş yapıcak ınsan yapar yapmcak olan yapmaz biz naparsak yapalım:) Teşekkürler. Ne kadar pozitif bakmışsınız olaya. Yargılayan, aldatan adamla hangi akla hizmet evlendin, hata senin, bizden şimdi nasıl bi öneri bekliyorsun ki, falan diye yorum yazan arkadaşlar şimdi sana çok kızacak lar. Hatta dalga geçenler bile olmuş. "Altı üstü 3 kere aldatmış canım nolacak "diye. Mantıksız suçlayanlar falan. Arkadaşlar kul kınadığını yaşamadan ölmezmis. O yüzden kimse asla ile başlayan cümleler kurmasın bence. Çünkü bende daha önce aldatılıp affeden kadınları çok kınamıştım. Aşk herşeyi affedermi? Aşkın boyununa göre değişiyor işte.
Eğer çok sevdiysen affediyorsun. Ki sen de evlenip çocuk yapmışsın. Hâlâ da çok seviyorsun ki paylaşmak istemiyorsun. Eğer seviyorsan ve yuvanı kurtarmayı düşünüyorsan bence kafandaki güvensizlik problemini çözmelisin. Güvenmediğin bir insana sevgini gösteremezsin. Ve erkek mutlu olmadığı bir yuvada sadece zorunluluktan durur. Üzgünüm ama gözü de dışarıda olur. Bu hem senin için hem de evladın için ömür boyu huzursuz bir yaşam demektir. Yuvayı dişi kuş yapar unutma. Geçmişi kafanda bitir hiçbir şey yaşanmamış gibi. Hiçbir şey hatırlama ve hatırlatma. Her şeye sıfırdan başla. Eşini sev, her sabah uyanırken öp günaydın de. Hiçbir beklentin olmadan yap bunları. Akşam işten geldiğinde evdeysen kapıyı güler yüzle aç, hoşgeldin, biz de seni bekliyorduk babamız gibi cümleler kur. Gününün nasıl geçtiğini sor. Onunla iletişim kurmaya çalış. Ama bunları yaparken imalı, ağdalı sözcükler kullanma. Sen ona güvendiğini gösterip bir adım at o sana 10 adım gelir. Dene bak gör nasıl mutlu olacaksınız.:) Teşekkürler. Ne kadar pozitif bakmışsınız olaya. Yargılayan, aldatan adamla hangi akla hizmet evlendin, hata senin, bizden şimdi nasıl bi öneri bekliyorsun ki, falan diye yorum yazan arkadaşlar şimdi sana çok kızacak lar. Hatta dalga geçenler bile olmuş. "Altı üstü 3 kere aldatmış canım nolacak "diye. Mantıksız suçlayanlar falan. Arkadaşlar kul kınadığını yaşamadan ölmezmis. O yüzden kimse asla ile başlayan cümleler kurmasın bence. Çünkü bende daha önce aldatılıp affeden kadınları çok kınamıştım. Aşk herşeyi affedermi? Aşkın boyununa göre değişiyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?