- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi bayanliloli
-
Özgüven diyorum arkadasim. Uni dessin ya biraz kafa yapinizi degistirin. Sizler cocuk sahibi olup yarina yetistireceksiniz. Bu kafayla mi pesBir derdim var arkadaşlar ben çok takıntılı bi insanım ve sanırım git gide dahada takıntılı oluyorum 4,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyorz sevgi aşk hala ilk günki gibi birbirimizede bağlıyız okulumuz bitince evlilik planımız var ve üni sondayız konuya gelirsek ben fazla kıskancım bu neyden geliyor bilmioyrum benim kıskançlığım genelde başkalarına karşı oluyor yani erkek arkadaşımın yaptığı bişey yok aslında ama hemcinlerim çok fenalar zaman öyle bir zmanki ve öyle kızlar varki ne ilişkisi var ne evli dinlemiyorlar geçenlerde benimkinin bi arkadaşının kız arkadaşı gelmiş benimkine el kol hareketleriyle laf anlatıyo konuda erkek arkadaşına ulaşamıyormuş benimkine onu ararmısın diyor ama cıvık bi insan işte labali bana ters böyle şeyler kız arkadaşa karşıyım mesela kimseyle konuşamaz neyse o zaten konuşmuyor hiç kız arkadaşı yok artık 4,5 yılda tamamen temizledim kızları tahmin edersiniz ki bu sürede çook farklı tiplerle karşılaştım ve benim güven çook kayboldu kimseye güvenmiyorum artık erkek arkadaşımın bana yanlış bişey yapmayacağına eminim ama hep kafamda ya yaparsa ya hoşuına giderse ya beğenirse düşüncesi var pireyi deve yapmakta üstüme yok kendime güveniyorum görünüş olarak karakter olarak bağlılık olarak ama bilmiyorum niye bu kadar takıyorum herşeyi nasıl kurtulurum bundan lütfen bi yol gösterin psikolaga gitmem ilaçtan başka işe yaramıyor ama bi fikir verin lütfen artık erkek arkadaşımdan çok kendime eziyet ediyorum sabaha kadar düşünüyorum herşeyi ve çok canımı sıkıyorum
Ne kadar dogru yazdiklariniz.Şu sevgilime güveniyorum çevreye güvenmiyorum triplerine de hastayım ha. Sanki o çevre kendi kendine oldu herkes yapıştı sevgiline zor ayırdın. Önce temelden başla. Adamın kendisine güvenmiyorsun bir kere. Kendini kandırma boş yere.
Ne vicdanli adamlar yapiyor da ruhu duymuyor kadinin. O kizin size neden slm vermedigini soyliyim mi sizin bu kiskancliklarinizi fark edip yok saymis sizi. Ilk golu o atmis sizin kinin bi anlami yok.şuan hiç kız arkadaşı yok biliyormusun ama benimde erkek arkadaşım yok sosyal medyalarımızda karşı cinsler yok sınıfında kızlarla muhabbet etmez samimi bi arkadaşı yok yani selam verdiklerimiz var ama sınıfındaki kızlar danda arkadaş olmaz gerçektyen şöyle diyim kız ben yanındayklen gelip benimkine selam veriyor bana hiç bakmıyor bişeyler diyip gidiyor amaç ne bi selam verebilir e okızla birdaha selamlaştırırmıyım ben hayır ama ben artık kendim takmak istemiyorum onun yapacağı yok zaten o konuda şüphem yok vijdan sahibi dürüst biri ben kendime eziyet ediyorum
Bir şeyi ne kadar yasaklar, kısıtlar, boğarsan bir yolu bulup yapar o kişi. Çocuklara bile yapma etme dersinde kimse yokken halleder ya yapacağını. O misal. Ayrıca bu tip davranan insanlara artık bir yerde yeter diyorsun ve sevgi sıfıra iniyor.Ne kadar dogru yazdiklariniz.
Okulda kiz arkadaslarini temizlemis. Yarin bir gun is yerinde ki kadinlari ne yapacak acaba. Bi gunaydin iyi aksamlar demeyen bir erkek bir kadin ne kadar calissa insanliktan sinifta kalir benim gözümde
Bence topluma karismasinlar. Evlenip ikisi yasasin. Akraba arkadas is hayati hic birine mmumkunse karisip kimseui zanaltinda birakmasin.Bir şeyi ne kadar yasaklar, kısıtlar, boğarsan bir yolu bulup yapar o kişi. Çocuklara bile yapma etme dersinde kimse yokken halleder ya yapacağını. O misal. Ayrıca bu tip davranan insanlara artık bir yerde yeter diyorsun ve sevgi sıfıra iniyor.
Özgüven diyorum arkadasim. Uni dessin ya biraz kafa yapinizi degistirin. Sizler cocuk sahibi olup yarina yetistireceksiniz. Bu kafayla mi pes[/QUOTE pardonda senin zihniyetin nasıl acaba nasıl bi kafa yapın var senin tabirinle hayır sana niye dert oldu bu kadar ben zaten sorunun kendimde olduğunu ve bunun bi hastalık olduğunu uzman bir kiişidende destek alarak öğrendim adam akıllı okusaydın anlardın çok gereksiz yorumlar var ben burda sorunumu anlatmışım çok takıyorum kuruyorum kafamda filan diye bunu belirttiğim halde millet herkes senin sevgiline aşık zaten filan yazmış işte beyin yoksunları böyle düşünüyor evet üniversite okuyorum ve çook güzel evlatlar yetiştiricem allahın izniyle
doktorum içsel bir olay olduğunu söyledi bana daha önceki gördüğüm ilişkilerdeki kötü olaylar bilinçaltıma işlemiş ve ben heran yaşayacak gibi hissedip panik olup sinir yapıyormuşum bu hayal kurup sinirlenmeler filan bundanmış insanlar kötü şeyler yaşayabilir ben de yaşayacağım diye bişey yok diyorum hergün kendime bu şekilde bi çözüm üürettik daha ayrıntıları varda yüzeysel anlattım sana sende git bi uzmanla görüş belki hiç tahmin edemeyeceğib bişeydendir bu his küçükken bi kavga görsen bu bile yıllar sonra etileyebiliyormuş hayatımızı olaya olan bakışımız önemliymiş ve sorunun kaynağını bulup ona bakışımızı değiştirmeliymişiz yani kıskancım kıskanc olmayım değil olay şu gün şu olmuştu o aslında böyle benim bunu bu kadar bilincime yerleştirmem gerekmiyor gibi inşallah sanada faydası olur :)Bende de var bahsettiginiz kivamda.
Kalbim agzimda atiyor resmen oyle anlarda
doktorum içsel bir olay olduğunu söyledi bana daha önceki gördüğüm ilişkilerdeki kötü olaylar bilinçaltıma işlemiş ve ben heran yaşayacak gibi hissedip panik olup sinir yapıyormuşum bu hayal kurup sinirlenmeler filan bundanmış insanlar kötü şeyler yaşayabilir ben de yaşayacağım diye bişey yok diyorum hergün kendime bu şekilde bi çözüm üürettik daha ayrıntıları varda yüzeysel anlattım sana sende git bi uzmanla görüş belki hiç tahmin edemeyeceğib bişeydendir bu his küçükken bi kavga görsen bu bile yıllar sonra etileyebiliyormuş hayatımızı olaya olan bakışımız önemliymiş ve sorunun kaynağını bulup ona bakışımızı değiştirmeliymişiz yani kıskancım kıskanc olmayım değil olay şu gün şu olmuştu o aslında böyle benim bunu bu kadar bilincime yerleştirmem gerekmiyor gibi inşallah sanada faydası olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?