kıskançlıktan yoruldum artık

sizin kendinize güveniniz yok. adam olur da başka kız görür ve sizden daha çok beğenir diye çıldırıyorsunuz. tamam herkesin sınırları farklıdır, kimisi kadın-erkek arkadaşlığına inanmayabilir ama sizinki çok uç. erkek arkadaşınızdan sanki çocuğunuz gibi bahsediyorsunuz; yok kız arkadaşı olmaz, biri selam verdi daha da verdirtmem vs vs. azıcık kendinize ve birbirinize güvenmeyi öğrenin.

Duygularınızı bastırmak zorundasınız ama kendi iradenizle ama yardım alarak..
Zira gitmek isteyen siz ne yaparsaniz gider kontrol altına aldığınızı sandığınız şey sadece sizin öyle sanmanizdan ibaret..
Yarın birgün evlendiniz mi is hayatı,is seyahati,is yemeği bir çok kadınla katılması gereken projeler olacak..
Sen çalışma ben çalışırım mi diyeceksiniz?
Ya da iş yerinde muhatap olmak zorunda olduğu bayanlarda arasına nasıl bir konusamazsin yasağı koyacaksiniz?
Mesele kızların nasıl oldugu değil,sevgilinizin karakteri..

Bir sey seninse kimse onu senden alamaz demisler. Terapi gibi bi cümle bence ikili iliskilerde cok rahatlatıyor.

Özgüven diyorum arkadasim. Uni dessin ya biraz kafa yapinizi degistirin. Sizler cocuk sahibi olup yarina yetistireceksiniz. Bu kafayla mi pes

Ne kadar dogru yazdiklariniz.
Okulda kiz arkadaslarini temizlemis. Yarin bir gun is yerinde ki kadinlari ne yapacak acaba. Bi gunaydin iyi aksamlar demeyen bir erkek bir kadin ne kadar calissa insanliktan sinifta kalir benim gözümde

Ne vicdanli adamlar yapiyor da ruhu duymuyor kadinin. O kizin size neden slm vermedigini soyliyim mi sizin bu kiskancliklarinizi fark edip yok saymis sizi. Ilk golu o atmis sizin kinin bi anlami yok.

Esiminde bayan arkadasi yoktur ama is sebebi tanidigi görüştüğü çok bayan var sizingibi düşünsem hayat bana zindan olur çünkü adama niye konustun gorustunde diyemem.
Uni bitip calismaya baslayinca ne yapacaksiniz bayan calisan olmayan is bul mu diyeceksiniz adama .yada begenmediklerinizi işten mi cikarttiracaksiniz.

Önce okuldan kız arkadaşları ile başlar, sonra iş yerindeki kadınlar olur, sonra ailedeki kuzenler filan derken bütün kadınları ayıklarsınız. Sonra bıçak kemiğe dayanır bir gün, sizden 8 gömlek aşağıda olduğunu iddia edeceğiniz herhangi bir kadını eşinizin kucağında görürsünüz... Ondan sonra öteki kadın diye konu açarsınız burada....
Kocam beni siviyir, asla aldatmaz, çok pişman, yalvardı yakardı bende affettim diye konu açarsınız.. Hep öbür ........... yüzünden diye bizde linç ederiz burada:)))

yapılacak şey belli. eve kapatın. 7 milyarlık dünyada kadına rast gelmemesi mümkün değil başka türlü.

Ne kadar dogru yazdiklariniz.
Okulda kiz arkadaslarini temizlemis. Yarin bir gun is yerinde ki kadinlari ne yapacak acaba. Bi gunaydin iyi aksamlar demeyen bir erkek bir kadin ne kadar calissa insanliktan sinifta kalir benim gözümde
Bir şeyi ne kadar yasaklar, kısıtlar, boğarsan bir yolu bulup yapar o kişi. Çocuklara bile yapma etme dersinde kimse yokken halleder ya yapacağını. O misal. Ayrıca bu tip davranan insanlara artık bir yerde yeter diyorsun ve sevgi sıfıra iniyor.

Öffff kıskanç insanla zor oluyo yaa.benim erkek arkadaşımda çok kıskanç bazen hiç çekilmiyo iyi yönleri ağır basmasa çekmezdimde.sende o kadar sıkma adamı

Bence topluma karismasinlar. Evlenip ikisi yasasin. Akraba arkadas is hayati hic birine mmumkunse karisip kimseui zanaltinda birakmasin.

Sevgilime guveniyorum kizlar malin gozu diyor resmen. Sanki konuskan oz guven sahibi olan her kiz milletin sevgilisine goz dikiyor. Offf ya boyle bir velim var adam da ogretmen guya cocugu hakkinda konusamiyorum ya o yuzden biraz fazla tepki verdim bu konuya.

Niye bütün kızların gözü sevgilinizdeymis gibi davranıyorsunuz anlamadım. Olağan üstü yakışıklı falan mı ? Bu tarz seyler herkesin başına geliyor illaki ama abartmaya ne gerek var ? Kızların nasıl davrandığını boşver. Erkek arkadaşınız nasıl davraniyor ? En onemli nokta bu bence.

Benim esimde ikizler ayni sizin erkek versiyonunuz ama o kadar boguyorduki beni bazen kendimi 4 duvar arasinda kalmis gibi hissediyordum birbirimizi cok sevsekte onun yaninda nefes alamadigimi hissediyordum surekli diken ustunde yasamak cok zordu biri merhaba dese acaba kafasina takarda hayati bana zindan edermi diye dusunmekten bikmistim universitede okuyordum birsuru erkek arkadasimin olmasi kadar olagan bisey olabilirmi benim yine erkek arkadaslarim vardi ama o bilmiyordu cocuklara soyluyordum cok kiskanc onun yaninda benle konusmayin diye o gidince makara muhabbet sonra bi patladim eeeeeeh dedim yeter bitti bu is ve ayrilinca inanamazsiniz mutluluguma yeniden dogmus gibi oldum sonra baristik baristigimiZda burnu surtulmustu odur budur kiskanamaz beni gereksiz kiskanamaz tabi ki onunkilerin hepsi gereksizdi
Yani demem oki adami rahat birak baskasina gozu kayicaksa sen engelleyemezsin engelledigini sanirsin sadece hayatini ona hicbir kiz yanasmasin diye geciremezsin once kendine guven kiskancligin altyapisi ozguven eksikligi cunku sonra ona guven tamamen ipleri salma tabi ama istermisin senin yaninda tipki benim gibi bogulsun diken ustundr otursun allah korusun yarin oburgun ayrilsaniz istermisin arkandan oh be dunya varmis desin kendi kendini telkin et tedavi et olmuyorsa doktora git iliskini kabusa cevirme

Bende de var bahsettiginiz kivamda.
Kalbim agzimda atiyor resmen oyle anlarda
doktorum içsel bir olay olduğunu söyledi bana daha önceki gördüğüm ilişkilerdeki kötü olaylar bilinçaltıma işlemiş ve ben heran yaşayacak gibi hissedip panik olup sinir yapıyormuşum bu hayal kurup sinirlenmeler filan bundanmış insanlar kötü şeyler yaşayabilir ben de yaşayacağım diye bişey yok diyorum hergün kendime bu şekilde bi çözüm üürettik daha ayrıntıları varda yüzeysel anlattım sana sende git bi uzmanla görüş belki hiç tahmin edemeyeceğib bişeydendir bu his küçükken bi kavga görsen bu bile yıllar sonra etileyebiliyormuş hayatımızı olaya olan bakışımız önemliymiş ve sorunun kaynağını bulup ona bakışımızı değiştirmeliymişiz yani kıskancım kıskanc olmayım değil olay şu gün şu olmuştu o aslında böyle benim bunu bu kadar bilincime yerleştirmem gerekmiyor gibi inşallah sanada faydası olur :)

cok cook tesekkur ederim. İnsallah bende sen gibi asabilirim bu konuyu. Cunku en en enn sevmedigim huyum esimi kiskanmak. Onu da cok boguyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…