- 25 Mart 2017
- 16
- 4
- 86
- Konu Sahibi bayanliloli
-
ikizler burcuyumburcunuz yengeç yada boğa mı
burcunuz yengeç yada boğa mı
Çok abartmışsın. Adamın etrafındaki tüm kızları nasıl engelleyeceksin. Biraz serbest bırak, yapacak adam her türlü yapar zatenBir derdim var arkadaşlar ben çok takıntılı bi insanım ve sanırım git gide dahada takıntılı oluyorum 4,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyorz sevgi aşk hala ilk günki gibi birbirimizede bağlıyız okulumuz bitince evlilik planımız var ve üni sondayız konuya gelirsek ben fazla kıskancım bu neyden geliyor bilmioyrum benim kıskançlığım genelde başkalarına karşı oluyor yani erkek arkadaşımın yaptığı bişey yok aslında ama hemcinlerim çok fenalar zaman öyle bir zmanki ve öyle kızlar varki ne ilişkisi var ne evli dinlemiyorlar geçenlerde benimkinin bi arkadaşının kız arkadaşı gelmiş benimkine el kol hareketleriyle laf anlatıyo konuda erkek arkadaşına ulaşamıyormuş benimkine onu ararmısın diyor ama cıvık bi insan işte labali bana ters böyle şeyler kız arkadaşa karşıyım mesela kimseyle konuşamaz neyse o zaten konuşmuyor hiç kız arkadaşı yok artık 4,5 yılda tamamen temizledim kızları tahmin edersiniz ki bu sürede çook farklı tiplerle karşılaştım ve benim güven çook kayboldu kimseye güvenmiyorum artık erkek arkadaşımın bana yanlış bişey yapmayacağına eminim ama hep kafamda ya yaparsa ya hoşuına giderse ya beğenirse düşüncesi var pireyi deve yapmakta üstüme yok kendime güveniyorum görünüş olarak karakter olarak bağlılık olarak ama bilmiyorum niye bu kadar takıyorum herşeyi nasıl kurtulurum bundan lütfen bi yol gösterin psikolaga gitmem ilaçtan başka işe yaramıyor ama bi fikir verin lütfen artık erkek arkadaşımdan çok kendime eziyet ediyorum sabaha kadar düşünüyorum herşeyi ve çok canımı sıkıyorum
Aynı yollardan geçtik
Evlenince geçiyor:-D
hahha estagfurullah ama yengeçler aşırı takıntılı kıskanç oluyorlar ondan demıstım cebremde gördüğüm bu en azından içlerinde çok kuruyorlar herseyı hayal guçlerıyle hayatı kendılerıne zından edıyorlar çok buyutuyorlar herseyı vs tabınyukselenızıe gorede degısır bu her yengeç aynı olamazbenım yengec. bendeki saykoluk ondan mı acaba?
Altında yatan sebepler vardır mutlakabenım evlendıkten sonra basladı.
şuan hiç kız arkadaşı yok biliyormusun ama benimde erkek arkadaşım yok sosyal medyalarımızda karşı cinsler yok sınıfında kızlarla muhabbet etmez samimi bi arkadaşı yok yani selam verdiklerimiz var ama sınıfındaki kızlar danda arkadaş olmaz gerçektyen şöyle diyim kız ben yanındayklen gelip benimkine selam veriyor bana hiç bakmıyor bişeyler diyip gidiyor amaç ne bi selam verebilir e okızla birdaha selamlaştırırmıyım ben hayır ama ben artık kendim takmak istemiyorum onun yapacağı yok zaten o konuda şüphem yok vijdan sahibi dürüst biri ben kendime eziyet ediyorumÇok abartmışsın. Adamın etrafındaki tüm kızları nasıl engelleyeceksin. Biraz serbest bırak, yapacak adam her türlü yapar zaten
hahha estagfurullah ama yengeçler aşırı takıntılı kıskanç oluyorlar ondan demıstım cebremde gördüğüm bu en azından içlerinde çok kuruyorlar herseyı hayal guçlerıyle hayatı kendılerıne zından edıyorlar çok buyutuyorlar herseyı vs tabınyukselenızıe gorede degısır bu her yengeç aynı olamaz
daha bi yıl sürer evililik işi ya napcaz o zamana kadar yoruldum ben artık :/ valla fenalık geldi boş şeyleri düşün düşünAynı yollardan geçtik
Evlenince geçiyor:-D
Bir derdim var arkadaşlar ben çok takıntılı bi insanım ve sanırım git gide dahada takıntılı oluyorum 4,5 yıllık bir ilişkim var ciddi düşünüyorz sevgi aşk hala ilk günki gibi birbirimizede bağlıyız okulumuz bitince evlilik planımız var ve üni sondayız konuya gelirsek ben fazla kıskancım bu neyden geliyor bilmioyrum benim kıskançlığım genelde başkalarına karşı oluyor yani erkek arkadaşımın yaptığı bişey yok aslında ama hemcinlerim çok fenalar zaman öyle bir zmanki ve öyle kızlar varki ne ilişkisi var ne evli dinlemiyorlar geçenlerde benimkinin bi arkadaşının kız arkadaşı gelmiş benimkine el kol hareketleriyle laf anlatıyo konuda erkek arkadaşına ulaşamıyormuş benimkine onu ararmısın diyor ama cıvık bi insan işte labali bana ters böyle şeyler kız arkadaşa karşıyım mesela kimseyle konuşamaz neyse o zaten konuşmuyor hiç kız arkadaşı yok artık 4,5 yılda tamamen temizledim kızları tahmin edersiniz ki bu sürede çook farklı tiplerle karşılaştım ve benim güven çook kayboldu kimseye güvenmiyorum artık erkek arkadaşımın bana yanlış bişey yapmayacağına eminim ama hep kafamda ya yaparsa ya hoşuına giderse ya beğenirse düşüncesi var pireyi deve yapmakta üstüme yok kendime güveniyorum görünüş olarak karakter olarak bağlılık olarak ama bilmiyorum niye bu kadar takıyorum herşeyi nasıl kurtulurum bundan lütfen bi yol gösterin psikolaga gitmem ilaçtan başka işe yaramıyor ama bi fikir verin lütfen artık erkek arkadaşımdan çok kendime eziyet ediyorum sabaha kadar düşünüyorum herşeyi ve çok canımı sıkıyorum
benim ona güvenim gerçekten sonsuz ben kendim kuruyorum işte sorunum bu şuan sadece okul var hayatımda acaba boşluktanmı artıyor çalışırken bu kadar değildi çünkü garip bi duygu tamda kelimelere dökülmüyor ya açıklayamıyorumherneyse, bence özguven eksikliği yaşıyorsunuz önce bunu aşmanız lazım benımde daha önce böyle bır ılışkım olmuştu ilşkiden çıkınca ne kadar yanlış olduğu anlaşılıyor bu kıskanclıkların, ve erkekler bır sure sonra bıkabılır bu kadar kıskanıp onu kısıtlamanız sıze yalan söylemeye itebilir böyle bunları dusunerek yavas yavas aşmanız lazım okulunuz bıtecek işe başlayacaksınız saatlerce onu gormeden konuşmadan geçeçek saatlerınız ve bu sekılde olmaz sürekli kontrol edemezsınız ayrıca evlılıkten bahsetmıssınız guvenmedıgınız ınsanla asla evlenmeyın derım ben hayatı zehır etmeyın kendınıze
Şöyle düşün, bazı şeyler bizim kontrolümüzde değil, yazılan başa geliyor, elimizden geleni yapalım gerisini Allah'a havale edelim, olduğu kadar olmadığı kader gibi yani. Herşeyi kontrol edemezsin, sen önlemini al gerisini Allah'a bırak. Kötü bişey olmaz inşallah . Sakınan göze çöp batar demişler, sen böyle yaptıkça adamın yapmayacaksa bile yapası gelecek.şuan hiç kız arkadaşı yok biliyormusun ama benimde erkek arkadaşım yok sosyal medyalarımızda karşı cinsler yok sınıfında kızlarla muhabbet etmez samimi bi arkadaşı yok yani selam verdiklerimiz var ama sınıfındaki kızlar danda arkadaş olmaz gerçektyen şöyle diyim kız ben yanındayklen gelip benimkine selam veriyor bana hiç bakmıyor bişeyler diyip gidiyor amaç ne bi selam verebilir e okızla birdaha selamlaştırırmıyım ben hayır ama ben artık kendim takmak istemiyorum onun yapacağı yok zaten o konuda şüphem yok vijdan sahibi dürüst biri ben kendime eziyet ediyorum
daha önce hiç terk edilmedim 23 yaşındayım şuan 4,5 yıldır bu ilişkim sürüyor ve daha önce 2 kere daha ilişkim oldu biri 1 yıl sürdü diğeride 5 ay kadar ilk ilişkimdi ve daha aşkı filan bilmiyordum ozamanlar konuyu anlamaşşınız siz sanırım ben kendi içimde çok sorun yaşıyorum o zaten gerekni yapıyor bende yapıyorum onun beynini yemiyorum kendiminkini yiyorumBu kadar kıskançlıkla ya adamı seni aldatmaya zorlarsın ya da terk edilirsin. Takıntılı bir insansan psikolojik destek al, kimseye bu kadar psikolojik baskı yapmaya hakkın yok. Psikiyatra gitme, ruh sağlığı doktorlarıdır onlar, seni dinlemez pek. Klasik muayene gibidir ilaç yazar sadece. Terapi al bir uzman psikologtan. Burada psikiyatrla psikoloğun ayrımını yazmaktan yoruldum cidden, psikolog ilaç yazmaz psikiyatra gidip psikoloğa gittim demeyin. Uzun süreli terapi almaya ihtiyacın var, bu şekilde kimseyle sağlıklı ilişkiler yaşayamazsın. Terk edildikçe iyice bunalıma girersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?