Kiskancmiyim? Normal mi?

Hayir ben otuzlu yaslardayim. Salyalarini akitmiyormus, göz bu görüyor özellikle bakmiyorum diyor.

Evet kavaäga ettigimizde asagiladigi oluyordu sinirlenince. Bir de ayrilmak istedigimde bu yastan sonra kimi bulcaksin diyor hep. Yine dedi ben de senden sonra kimle olacagim seni ilgilendirmez dedim.

Sizce normal mi? Aynı şeyleri aynı şekilde siz yapsanız normal mi karşılayacaktı, erkek iş arkadaşınızla yemeğe gitseniz, yolda adamlara baksanız, ona başka adamları övseniz, eski eşinizin kılığı kıyafetine ne şık olmuş çok yakışmış deseniz tabi ki olay çıkacaktı, hiç kendinizi suçlamayın siz paranoyak kıskançlardan değilsiniz.

Bence bu da anormal değil. Ama belli ki siz birbirinize uygun iki insan değilsiniz. Bitirmek en mantıklısı.

Burda da bunlardan rahatsiz olmayan arkadaslar varmis. Insanlar farkli farkli demek ki benim icin cok ters seyler. Bu arada telefonunu falan hic kurcalamazdim, sifreliydi zaten.

Yazdigim durumlar sizi rahatsiz edermiydi?
Sizin de kıskançlığınız var tabi ki ama sevgilinizin hareketleri de normal değil ki güvenemediğiniz için bu kadar kıskançsınız. Ki yazdıklarınıza bakınca sevgiliniz de pek güvenilecek biri değil başka kadınlara bakması başka kadınları övmesi kıyaslaması bile yeter

Burda da bunlardan rahatsiz olmayan arkadaslar varmis. Insanlar farkli farkli demek ki benim icin cok ters seyler. Bu arada telefonunu falan hic kurcalamazdim, sifreliydi zaten.
Ya şöyle söyleyim hayatımda hiç kimseyi kıskanmadım bana ters gelen bir durumu da karşı taraf hiç yapmadı, yapsaydı da anında beni rahatsız eden şeyi söyler ona göre davranmasını isterdim. Baktım ki aynı durum devam ediyor karşı taraf benim rahatsızlıklarımı takmıyor ben de onu takmazdım, emin olun siz özgüvenli olduğunuzda karşı taraf bu olaylara asla teşebbüs edemiyor, ona niye baktın bunla neden konuştun diye dır dır etmeye başladığınızda Karşı taraf iyice havaya girip sizi ezmeye çalışır. Öyle bir durumda özgüven tavan yapıp süslenip püslenip hiç yok gibi çok meşgulmüş gibi onun dışında çok fazla alternatif varmış gibi davranacaksın ki anlasın

Burda da bunlardan rahatsiz olmayacak üyeler varmis. Ben mi anormalim onlar mi normal?:))
Kimse normal ya da anormal değil, kişilikler farklı sadece. Ben kıskanmayan, rahat, kendine güvenen bir kadınım sadece. Ya başkasına giderse endişem yok, gitmek isterse gider zaten. Arkadaş ortamlarım, erkek arkadaşlarım var. Yemeğe de giderim içip eğlenmeye de. Garsona espri de yaparım. O yüzden karşımdaki insanı bu konularda kıskanmam, rahatsız olmam.
Rahatsız olacağım tek şey başkalarıyla kıyaslanıp küçümsenmek olur sizin konunuzdaki maddelerden. Ha bir de önüne gelene bakması, güzel kadına her insan bakar, göz bu kayar. Ama rahatsız edecek derecede dikkatli bakıyorsa sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…