Kiskancmiyim? Normal mi?

Bana da biraz fazla kıskanıyorsunuz gibi geldi. Beyefendinin dışa dönük bir yapısı varsa bunalıyor olabilir. Eğer buluşursanız sadece kıyaslama konusunda uyarı yapabilirsiniz

Mide bulandirici

Uzatmaya gerek yok okurken rahatsız oldum, haklısın net.

Bana da biraz fazla kıskanıyorsunuz gibi geldi. Beyefendinin dışa dönük bir yapısı varsa bunalıyor olabilir. Eğer buluşursanız sadece kıyaslama konusunda uyarı yapabilirsiniz
Ben ömür boyu bu sekilde huzursuz olarak yasamak istemiyorum.

Saydiginiz bu şeylerden şahsım adına ben çok rahatsız olurum. Zaten kıskanç insanlara asla tahammülüm yoktur.
Eşim de böyleydi. Ben resti çekince sesi çıkmıyor artık. Muhtemelen kendi kendini yiyordur.
Açıkçası guvenmedigim insanla birlikte olmam. Birlikte olduğum insanın da beni kiskanmasina tahammül edemem.
Bu yüzden bence siz haklısınız ama eminim ki buradakilerin %90 i size hak verecek bununla da kalmayıp iyice gaz verecekler size.
Ayrilmaniz çok iyi olmuş bence.

Ben de esinize acidim. Bu yüzden bence siz haksizsiniz yazmak istediniz galiba?

Sizin sorununuz kiskanclik degil ozguvensizlik. Adamin sorunu da sapik ve ukala olmasi. Kendini sizden ustun goruyor. Benden iyisini bulamazsin diye dusunup size psikolojik siddet uygulamis resmen.

Bana o cok zeki o yüzden senle konusamadigim konulari onla konusuyorum dedi. Yani zeki insanlarin konustuklari seyleri konusabiliyormus onla
Size daha öncede yazdım, adam zekana kadar aşağılıyor seni. Akıllanmıcsksın belli hala aynı konuyu açmıssın.

Adama yazmiyorum ki, size yaziyorum:) Napiym kendimle hesaplasiyorum resmen üc gündür.

Ablacim her sey aleni ama sen bu adamdan kopmaiyorsun yani neden anlamiyorum ... adam hakaret ediyor, her turlu saygisizligi yapiyor, sana akilsiz demis resmen, seni asagiliyor, ustune onune gelen kucuk kiza salya akitiyor .....

haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim

Bence gorusme. Bu kafayla gidersen sen bu adama donersin

Hic bir ayrilik kolay degil ki. Ayrilik zamani insanin psikolojisi iyice degisir. Yok görüsmeyecegim. Yarin yolcuyum zaten biraz uzaklasiyorum yasadigim yerden (Türkiyede degilim sokaga cikma yasagi yok)

Hic bir ayrilik kolay degil ki. Ayrilik zamani insanin psikolojisi iyice degisir. Yok görüsmeyecegim. Yarin yolcuyum zaten biraz uzaklasiyorum yasadigim yerden (Türkiyede degilim sokaga cikma yasagi yok)

Ablacim donme bak bu herife donersen butun KK kafasini duvara tasa vuracak bizleri oldurmek mi istiyorsun

Ablacim donme bak bu herife donersen butun KK kafasini duvara tasa vuracak bizleri oldurmek mi istiyorsun
Kendimi yapayalniz hissediyorum zaten gurbetteyim su an tam depresyon modunda battaniyenin altinda besinci cikolatami yiyorum ve televizyona bakiyorum bos bos. Yalnizlik beni böyle yanlis kararlar aldirdi iste.

Kendimi yapayalniz hissediyorum zaten gurbetteyim su an tam depresyon modunda battaniyenin altinda besinci cikolatami yiyorum ve televizyona bakiyorum bos bos. Yalnizlik beni böyle yanlis kararlar aldirdi iste.

Evet panpa ama soyle bir sey var ki su an bekar herkes karantina sebebiyle ayni b.k hayati surmek zorunda ... yani guzel hayati olanlar da disari cikamiyor Bilmiyorum teselli olur mu

Eeeeee valla ben de yurtdisinda tek basinayim ailemi acaip ozledim. ucaklar baslar baslamaz hemen akicam Turkiye'ye direniyorum iste

Size daha öncede yazdım, adam zekana kadar aşağılıyor seni. Akıllanmıcsksın belli hala aynı konuyu açmıssın.
Dönmessin inşallah. Bu kadar drama gerek yok. Gençliğinin, güzelliğinin, zamanının değerini bil. Bu boş adamı sallaaa

Boynuzların baya uzaya doğru yola almış gitmiş ayrıca bayılıyorum bu her boku yiyip kadınlar arasında kıyaslama yapan flörtöz erkeklerin ama sen ne kadar kıskançsın demesine biz kıskanç değiliz siz şerefsizsiniz demek lazım böylelerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…