- 22 Aralık 2019
- 62
- 161
- 13
- Konu Sahibi melankolik_24
-
bu cümleden sonra sizce düşünmeniz gereken şey kıskanç olup olmadığınız mı? bu cümleden sonra basamadınız mı tekmeyi?Bana o cok zeki o yüzden senle konusamadigim konulari onla konusuyorum dedi. Yani zeki insanlarin konustuklari seyleri konusabiliyormus onla
Midem bulandı. O kırk yaşında siz kaç yaşındasınız? 40 yaşında birinin 20 li yaşlardaki kızlara salyalarını akıtarak bakmasının normal bir tarafı olabilir mi? Bunu sormanız bile hata. İlk farkettiğinizde sepetlemeliydiniz. İnşallah siz de 20 li yaşlarda değilsinizdir.
Uzatmaya gerek yok okurken rahatsız oldum, haklısın net.Herkese merhaba, bir kac gün önce uzun süreli bir iliskim bitti ya da bitme asamasinda şöyleki ben ayrilmak istedigimi söylemistim o istemedi, haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim ve bir daha konusup yazismadik henüz ama ben kafamda bitirdim. Bu sürede kendimi sucluyorum bir yandan da degerlendiriyorum bir iliski de neleri yanlis yapiyorum diye. Tartistigimiz konular genel de kiskanclikla ilgili yani o öyle söylüyordu ama ben emin degilim. Bu konu kafami cok kurcaliyor ben mi yanlis davraniyorm karsimdaki mi yanlis insan diye. Mesela,
1)Genc bir kadin is arkadasiyla ögle yemegine falan giderse rahatsiz oluyorum.
2)Özel ders aldigi bir kiz var onun evine gittiginde rahatsiz oluyorum(tartistigimizda bana onu övüp onla karsilastiriyordu)
3)Yürürken kendinden kücük yasta ki kizlara bakiyordu rahatsiz oluyordum
4)Garsonlarla gereksiz sohbete giriyordu.
5)Eski esiyle cocugunu almak icin bulustuk kadinin üzerindeki elbiseye güzelmis dedi rahatsiz oldum. (Ve adimi vok kiskancsin koydu)
Su an aklima gelenler bunlar, bu tür seyler beni rahatsiz ettigi icin ben mi kiskancim onun yaptigi seyler normal mi? Yoksa bunlar bir iliskide gercekten kabul edilmeyecek seyler mi? Sizi böyle seyler rahatsiz eder mi?
Simdiden tesekkür ederim.
Ben ömür boyu bu sekilde huzursuz olarak yasamak istemiyorum.Bana da biraz fazla kıskanıyorsunuz gibi geldi. Beyefendinin dışa dönük bir yapısı varsa bunalıyor olabilir. Eğer buluşursanız sadece kıyaslama konusunda uyarı yapabilirsiniz
Ben de esinize acidim. Bu yüzden bence siz haksizsiniz yazmak istediniz galiba?Saydiginiz bu şeylerden şahsım adına ben çok rahatsız olurum. Zaten kıskanç insanlara asla tahammülüm yoktur.
Eşim de böyleydi. Ben resti çekince sesi çıkmıyor artık. Muhtemelen kendi kendini yiyordur.
Açıkçası guvenmedigim insanla birlikte olmam. Birlikte olduğum insanın da beni kiskanmasina tahammül edemem.
Bu yüzden bence siz haklısınız ama eminim ki buradakilerin %90 i size hak verecek bununla da kalmayıp iyice gaz verecekler size.
Ayrilmaniz çok iyi olmuş bence.
Bosversene her yonden kafana uyacak, kendine denk birini bulur bu ukalayi unutur gidersinBen ömür boyu bu sekilde huzursuz olarak yasamak istemiyorum.
Size daha öncede yazdım, adam zekana kadar aşağılıyor seni. Akıllanmıcsksın belli hala aynı konuyu açmıssın.Bana o cok zeki o yüzden senle konusamadigim konulari onla konusuyorum dedi. Yani zeki insanlarin konustuklari seyleri konusabiliyormus onla
Adama yazmiyorum ki, size yaziyorum:) Napiym kendimle hesaplasiyorum resmen üc gündür.Size daha öncede yazdım, adam zekana kadar aşağılıyor seni. Akıllanmıcsksın belli hala aynı konuyu açmıssın.
Adama yazmiyorum ki, size yaziyorum:) Napiym kendimle hesaplasiyorum resmen üc gündür.
haftaya görüselim dedi ben de uzatmamak icin tamam dedim
Hic bir ayrilik kolay degil ki. Ayrilik zamani insanin psikolojisi iyice degisir. Yok görüsmeyecegim. Yarin yolcuyum zaten biraz uzaklasiyorum yasadigim yerden (Türkiyede degilim sokaga cikma yasagi yok)Ablacim her sey aleni ama sen bu adamdan kopmaiyorsun yani neden anlamiyorum ... adam hakaret ediyor, her turlu saygisizligi yapiyor, sana akilsiz demis resmen, seni asagiliyor, ustune onune gelen kucuk kiza salya akitiyor .....
Bence gorusme. Bu kafayla gidersen sen bu adama donersin
Hic bir ayrilik kolay degil ki. Ayrilik zamani insanin psikolojisi iyice degisir. Yok görüsmeyecegim. Yarin yolcuyum zaten biraz uzaklasiyorum yasadigim yerden (Türkiyede degilim sokaga cikma yasagi yok)
Kendimi yapayalniz hissediyorum zaten gurbetteyimAblacim donme bak bu herife donersen butun KK kafasini duvara tasa vuracak bizleri oldurmek mi istiyorsun
Kendimi yapayalniz hissediyorum zaten gurbetteyimsu an tam depresyon modunda battaniyenin altinda besinci cikolatami yiyorum ve televizyona bakiyorum bos bos. Yalnizlik beni böyle yanlis kararlar aldirdi iste.
Dönmessin inşallah. Bu kadar drama gerek yok. Gençliğinin, güzelliğinin, zamanının değerini bil. Bu boş adamı sallaaaSize daha öncede yazdım, adam zekana kadar aşağılıyor seni. Akıllanmıcsksın belli hala aynı konuyu açmıssın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?