• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskançmıyimm

Sine3m

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2021
167
-239
18
31
Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹

Siz kıskanç mısınız bilmiyorum ama kadın biraz dengesiz. Zira hem size söyleyip hem "aman kocana söyleme" demenin başka bir açıklaması yok. Çaktırmadan baktım demesi de tam bi fiyasko. Resmen aklınıza karpuz kabuğu sokmaya çalışmış. İletişiminizi azaltmaya çalışın, kadın normal değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo
Şurayı okuyana kadar sizi haksız bulmuştum ama inanın şaştım kaldım.

Yanlış mı anladım emin olamadım, biraz daha açar mısınız?

Peki ne anlam cikartmam gerekli cok karisti kafam algilayamiyorum
Kaçırmışım bir şeyi. Anlam çıkartılacak birşey var mı bilmiyorum ama kadın normal gelmedi bana. Ne demek çaktırmadan baktım yok eşinden arıyor falan.. Değişik ve dengesiz. İletişinizi azaltabilirsiniz.

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Kıskançlık her insanda belli ölçüde vardır . Ama bu durumun kıskançlıkla alakası yok . Sen huzursuz olmuşsun . Yerden göğe kadar da haklısın . Şahsen ben onu eve sokmam 😁

Yani şoyle simdi esi isyerinden baskalarin karisini ariyormus fakat ben orda olmadigim icin arayan kim ve kimden ariyor bilemem.zaten bana bunu soylemesinin amacinida anlamis degilim buda beni boyle dusunmeye itti. Acaba dedim maksadi ne olabilir ki bana soyluyor ve esine soyleme esim bna kizar diyor

Kaçırmışım bir şeyi. Anlam çıkartılacak birşey var mı bilmiyorum ama kadın normal gelmedi bana. Ne demek çaktırmadan baktım yok eşinden arıyor falan.. Değişik ve dengesiz. İletişinizi azaltabilirsiniz.
Yani her insanin hem cinsinden kiskandigi gibi bnde kiskaniyorum fakat ortada bisey yokken kiskanmiyorum illaki buna bisey sebep oluyor ve soyledigi sey mantiksiz esine caktrmadan baktim demesi. Bi insan kocasina baktigi kadina esine baktim dermi 🤔🤔

Kıskançlık her insanda belli ölçüde vardır . Ama bu durumun kıskançlıkla alakası yok . Sen huzursuz olmuşsun . Yerden göğe kadar da haklısın . Şahsen ben onu eve sokmam 😁
Evet kesinlikle huzursuz oldum ve hep derler ya kocasini kesen kadin iyi olmazz diye aklima baska seyler geliyor

Yani her insanin hem cinsinden kiskandigi gibi bnde kiskaniyorum fakat ortada bisey yokken kiskanmiyorum illaki buna bisey sebep oluyor ve soyledigi sey mantiksiz esine caktrmadan baktim demesi. Bi insan kocasina baktigi kadina esine baktim dermi 🤔🤔
Dengesiz dengesiz konuşmuş. Hiçbirşey olmasa bile gözü fıldır fıldır belli. Ben elalemin kocasının hareketlerini dikkatlice incelemem, eminim çoğumuz incelemeyiz. Bunlar toplumda yanlış anlaşılabilecek şeyler. Kötü niyetli olmasa bile azaltın görüşmelerinizi,en azından canınız sıkılmaz. Eşinizde telefonunu vermesin eşine, kendi telefonu yok mu hayret birşey.

Burayı okuduktan sonra benımde aklıma cok sey geldı malesef...ama bu işte bısey var yaaa kafanızı karıstırmak ıstyemıyorm da 🥺

Kadının içini bilemem ama aranıza mesafe koymanız en iyisi gelmesin size sizde gitmeyin ona. Evliliğinize kötü enerji verir
Zaten bn esimden suphe duymaya basladim ve cok gerginim hergun arattimi senden diye soruyom gundem oldu bnde

Yani şoyle simdi esi isyerinden baskalarin karisini ariyormus
Ay konu giderek ilginçleşiyor, ben daha farklı bir anlam çıkarmıştım ilk okuduğumda.

Fazla mı fesatım bilmiyorum ama sanki 'eşin aslında beni arıyor konuşuyoruz' iması yapmak istemiş ama çaktırmamak için 'eşim senin eşinden beni arıyor' muhabbeti yapmış gibi gelmişti.

Bu arada hala doğru anladığımdan emin değilim, anladığım kadarıyla varsayımda bulundum.

Oha kadına bak :oha: kocanızı kıskanacak birşey yok elimde delil yok falan demişsiniz. Kadın şirret. Kocanızla alakalı birşey yok ki. Yerinizde olsam mutlu yuvalara göz diken bu kadına selam dahi vermem. Ama hissettiğim kadar şirretse inat edip bile eşinizle bir yolunu bulup görüşmeye çalışabilir. Allahım iyi insanlarla karşılaşmak ne büyük bir lütuf ya.

Ay konu giderek ilginçleşiyor, ben daha farklı bir anlam çıkarmıştım ilk okuduğumda.

Fazla mı fesatım bilmiyorum ama sanki 'eşin aslında beni arıyor konuşuyoruz' iması yapmak istemiş ama çaktırmamak için 'eşim senin eşinden beni arıyor' muhabbeti yapmış gibi gelmişti.

Bu arada hala doğru anladığımdan emin değilim, anladığım kadarıyla varsayımda bulundum.
Belkide bn anlatamadm k.bkmayin izah edeyim
Orn .kadinin esi bnm esimin telinden kendi karisini ariyormus bnm esim degilde kendi esiyle konusmk icin.
Fakat bnm esimin telinden konustuysa bile kadinin bunu bana soylemesinin amaci ne olabilir
Bn bunu anlamiyorum .sonucta kendi kocasiyla konusmus ve bnm esimle ne alaka sadece telefonundan yani bizzat esimle konusmamis ama akil karistiran sey su bna bunu ndn soyluyor ve esine soyleme kocam bna kizar diyo 🤔

Zaten bn esimden suphe duymaya basladim ve cok gerginim hergun arattimi senden diye soruyom gundem oldu bnde

Lutfen soyleyin en azindan yolun basindayken firsatim olsun ipin ucunu kacirirsam bnm icin iyi olmaz .kadin kadinin halinden anlar
Canım benım bak bunlar sadece tahmin hemen kotu dusunme. ama sana fıkrımızıde belirtelim tabıkii.ya bu kadın gercek anlamda bir manyak yada nebileyım esinin telefonundan onun aramıs olması nasil bir mantık gercekten burda kafam karıstı. Dillendirmek ıstyemıyorm ama neden beni arıyor desinki yada böyle bısey varsa esin neden ınkar etsın. Yanı kadın manyak degılse burda buyuk bir tezat var... Kadın kıskanc olup senın ıcıne kurt dusurmekte isteyebilir...
Kadının yada esinin yalan soyledigını anlamak ıcın tek onerim esinin telefon dokumlerı... Uzgunum ama emin olabilmek ıcın bunu yap.. Sonrasında duruma gore hareket edersin.

Back
X