• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskançmıyimm

Belkide bn anlatamadm k.bkmayin izah edeyim
Orn .kadinin esi bnm esimin telinden kendi karisini ariyormus bnm esim degilde kendi esiyle konusmk icin.
Fakat bnm esimin telinden konustuysa bile kadinin bunu bana soylemesinin amaci ne olabilir
Bn bunu anlamiyorum .sonucta kendi kocasiyla konusmus ve bnm esimle ne alaka sadece telefonundan yani bizzat esimle konusmamis ama akil karistiran sey su bna bunu ndn soyluyor ve esine soyleme kocam bna kizar diyo 🤔
Ayyy çok tutuyorum kendimi şuan ☹️ Çok kötü şeyler yazmak istiyorum ama üzülmeni istemiyorum 😒ama kız kardeşim falan olsaydın ben parçalardım onu senin yerine 😍 çekirdeğini çayını alıp izle derdim sadece 🤣

Belkide bn anlatamadm k.bkmayin izah edeyim
Orn .kadinin esi bnm esimin telinden kendi karisini ariyormus bnm esim degilde kendi esiyle konusmk icin.
Fakat bnm esimin telinden konustuysa bile kadinin bunu bana soylemesinin amaci ne olabilir
Bn bunu anlamiyorum .sonucta kendi kocasiyla konusmus ve bnm esimle ne alaka sadece telefonundan yani bizzat esimle konusmamis ama akil karistiran sey su bna bunu ndn soyluyor ve esine soyleme kocam bna kizar diyo 🤔
Doğru anlamışım demek ki.

Kadın eşinizle arasında bir şey olduğunu ima ediyor, direkt söylemek yerine böyle üstü kapalı anlatmış.

Dediği doğru olmayabilir ama olma ihtimali de var çünkü eşinizin bu imayı anlaması gerekirdi ve daha büyük tepki verirdi. Farkında olmayabilirsiniz ama bu büyük bir olay yani.

Gerekirse kadının eşiyle de konuşun, işin aslını bir tek ondan öğrenebilirsiniz gibi duruyor zaten.

Canım benım bak bunlar sadece tahmin hemen kotu dusunme. ama sana fıkrımızıde belirtelim tabıkii.ya bu kadın gercek anlamda bir manyak yada nebileyım esinin telefonundan onun aramıs olması nasil bir mantık gercekten burda kafam karıstı. Dillendirmek ıstyemıyorm ama neden beni arıyor desinki yada böyle bısey varsa esin neden ınkar etsın. Yanı kadın manyak degılse burda buyuk bir tezat var... Kadın kıskanc olup senın ıcıne kurt dusurmekte isteyebilir...
Kadının yada esinin yalan soyledigını anlamak ıcın tek onerim esinin telefon dokumlerı... Uzgunum ama emin olabilmek ıcın bunu yap.. Sonrasında duruma gore hareket edersin.
Esimin arama kayitlarina bakiyorum zaten esim ve bnm tel ortada gizlimz saklimiz yok .bnmde dusuncem simdi kendi esi ona iyi davranmiyor ve bn esimle iyiyim diye beni kiskirtmak kiskandirmak yuvamin huzurunu bozmak gbi bi niyeti olablr diye dusundum ama dedigim gibi acigini ariyorum .kafamda karisti esim huyumu biliyor oda yuvamiz bozulsun istermi .

Umarım yanlış anlıyorumdur ama sanki bana da eşiniz o kadını arıyor, gizli saklı görüşüyorlar ama siz mevzuya uyanmayın diyede benim eşim senin eşinin telefonundan beni arıyor, diyor gibi geldi. Yani arayan eşiyse niye söyleme eşim bana kızar diyor?

Yada sizi kıskanıyor, eşinize göz koymuş, aranızı bozmak için sizin aklınıza şüphe düşürüyor

Eşiniz eve geldiğinde çaktırmadan bir bakın telefonuna, gerçekten o kadınla görüşme olmuş mu? Birde madem ailecek görüşüyorsunuz, ilk fırsatta kadının eşine, abi senin telefon boxuk mu neden benim eşimin telefonundan karını arıyorsun, deyin bir, bakalım ne olacak.

Yani her insanin hem cinsinden kiskandigi gibi bnde kiskaniyorum fakat ortada bisey yokken kiskanmiyorum illaki buna bisey sebep oluyor ve soyledigi sey mantiksiz esine caktrmadan baktim demesi. Bi insan kocasina baktigi kadina esine baktim dermi 🤔🤔

Esimin arama kayitlarina bakiyorum zaten esim ve bnm tel ortada gizlimz saklimiz yok .bnmde dusuncem simdi kendi esi ona iyi davranmiyor ve bn esimle iyiyim diye beni kiskirtmak kiskandirmak yuvamin huzurunu bozmak gbi bi niyeti olablr diye dusundum ama dedigim gibi acigini ariyorum .kafamda karisti esim huyumu biliyor oda yuvamiz bozulsun istermi .
Arama kayıtları degil telefon dökumlerınden bahsediyorum. Fatura detayı yanı. Peki bukadar emınsenz neden suphelenıyorsnuz esinizden?

Ayyy çok tutuyorum kendimi şuan ☹️ Çok kötü şeyler yazmak istiyorum ama üzülmeni istemiyorum 😒ama kız kardeşim falan olsaydın ben parçalardım onu senin yerine 😍 çekirdeğini çayını alıp izle derdim sadece 🤣
Uzulmem tesekkur ederim fikirleriniz cok degerli cunku insan bazen aklini yitiriyor ve cozum bulamiyor.yazmak istediklerini duymak isterim lutfen yazin gozum acilsin yuvam gercekten yikilsin istemem boyle sacma sapan insanlar yuzunden ilisigimi keserim yuvamin huzuru bozulmasin lutfen ufkkumu acin ablam gibi yardimci olun 🤲

Peki siz demediniz mi, niye eşimden arıyor onun telefonu yok mu, diye? Yada bunda kızacak ne var altı üstü bir telefon etmiş, deseydiniz, hiç tepki vermediniz mı?

Umarım yanlış anlıyorumdur ama sanki bana da eşiniz o kadını arıyor, gizli saklı görüşüyorlar ama siz mevzuya uyanmayın diyede benim eşim senin eşinin telefonundan beni arıyor, diyor gibi geldi. Yani arayan eşiyse niye söyleme eşim bana kızar diyor?

Yada sizi kıskanıyor, eşinize göz koymuş, aranızı bozmak için sizin aklınıza şüphe düşürüyor

Eşiniz eve geldiğinde çaktırmadan bir bakın telefonuna, gerçekten o kadınla görüşme olmuş mu? Birde madem ailecek görüşüyorsunuz, ilk fırsatta kadının eşine, abi senin telefon boxuk mu neden benim eşimin telefonundan karını arıyorsun, deyin bir, bakalım ne olacak.
Bn ciddi ciddi esimi uyardim bu konusma olduktan sonra senden niye ariyor onun kndi teli yokmu dedim isyerinde ondan bundan ariyo dedi sozde karisi baska numaralari cevapliyomu diye deniyomus. Senden aramasn dedim hic iyi olmaz senin icin dedim oda aratmadigini soyluyo bakiyorum teline zaten ama bnm uyarimdan snra yine ayni seyi soyledi esim aratmiyosa ki aratmaz kadinin ama tam olarak goz koymus mu oluyor

Bak bu çok mantıklı konu sahibi arkadaşın dediği gibi tabi kesin demiyoruz ama tahminler uzerınden konuşmak gerekirse iki yola çıkar bır aranızı bozup kıskandırmak ıcın ıkıncısı ıse eşiniz onu arıyor hanı sız görürseniz işe uyanmayın diye eşim arıyor yanlış anlama hani eşinede deme eşim kızar kısaca eşim duyarsa yalanımızı gerçekler ortaya çıkar ama bu salakta kendını ele verıp yalanı afedersın şey yapıp sıvamış üstüne tüy dikmiş oluyor. Tahmın yürütüyoruz tabi net eşiniz arıyor demiyorum dediğim gıbı ıkı ıhtımal var.

Sen herseyi bı yana koy... Dedıgım gıbı telefon kayıtları herseyi ortaya cıkaracak esinin yalanınıda (tabıkı kabahati varsa kı Insallah yoktur) komsu kadınınkınide.. Şimdi ilk ısın o olsun.

Uzulmem tesekkur ederim fikirleriniz cok degerli cunku insan bazen aklini yitiriyor ve cozum bulamiyor.yazmak istediklerini duymak isterim lutfen yazin gozum acilsin yuvam gercekten yikilsin istemem boyle sacma sapan insanlar yuzunden ilisigimi keserim yuvamin huzuru bozulmasin lutfen ufkkumu acin ablam gibi yardimci olun 🤲
Yani net ol . Tavrını ortaya koy . Kadının yüzüne yüzüne pat pat söyle boz onu . Ne demek istiyorsun sen de ? Hem küm ediyor mu bak bakalım ? Eşine de öyle yap . Bu ne demek bu kadın bana bunları söyledi de . Asla ama asla içine dert etme . Kadın fedakarlık , cefakardır ama asla gurursuz onursuz değildir . Hele enayi hiç değildir . Güçlü , kendinden emin ve çata çat ol .

Arama kayıtları degil telefon dökumlerınden bahsediyorum. Fatura detayı yanı. Peki bukadar emınsenz neden suphelenıyorsnuz esinizden?
O hic aklima gelmedi dogru
Esimden suphelenmem soyle oluyo gidip kiza kanitim yokken sen bnm esime gozmu koydun desem ne alaka felan diyip uste cikabilir. Malum ki esimle tadim kaciyor suphelenmeme sebep oluyor iki arada kaldim gibi ona bisey soyleyemeyince esime patliyorum

Bn ciddi ciddi esimi uyardim bu konusma olduktan sonra senden niye ariyor onun kndi teli yokmu dedim isyerinde ondan bundan ariyo dedi sozde karisi baska numaralari cevapliyomu diye deniyomus. Senden aramasn dedim hic iyi olmaz senin icin dedim oda aratmadigini soyluyo bakiyorum teline zaten ama bnm uyarimdan snra yine ayni seyi soyledi esim aratmiyosa ki aratmaz kadinin ama tam olarak goz koymus mu oluyor
Yok eşinizi demiyorum, kadına bir tepki vermediniz mi?

Ovvvv Baska bir boyut. Buda dogruysa eger Adam karısına guvenmıyor bile. Rollere bak. Nasıl suphelendırdıyse adami artık. Midem bulandı be..

Yani net ol . Tavrını ortaya koy . Kadının yüzüne yüzüne pat pat söyle boz onu . Ne demek istiyorsun sen de ? Hem küm ediyor mu bak bakalım ? Eşine de öyle yap . Bu ne demek bu kadın bana bunları söyledi de . Asla ama asla içine dert etme . Kadın fedakarlık , cefakardır ama asla gurursuz onursuz değildir . Hele enayi hiç değildir . Güçlü , kendinden emin ve çata çat ol .
Imalarda bulundum zaten benim esime kimse bakamaz dedim ( baksin diyo bakinca nolcak ki diyo) bnde bakamaz dedim herkz kndi kocasina baksin dedim . Aman abla diyo sende cok kiskancsin diyo bak esin seni seviyomus senden baskasina bakcak biri degil diyo kndi kendine kuruntu yapiyon diyo buyutuyon herseyi diyo .bende dedim ki tepem atarsa dedim elimde kalir dedim (ayy cok fenasin abla diyo ) iyice sinir oldum

Back
X