• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiskançmıyimm

O hic aklima gelmedi dogru
Esimden suphelenmem soyle oluyo gidip kiza kanitim yokken sen bnm esime gozmu koydun desem ne alaka felan diyip uste cikabilir. Malum ki esimle tadim kaciyor suphelenmeme sebep oluyor iki arada kaldim gibi ona bisey soyleyemeyince esime patliyorum
Ve bu işlem kolay bir işlem hemen bakabilirsiniz.. Esınızın telefonunun sızde olması lazım. Sistem şifre isteyecek cunku

Kuş beyinli, aklınca sizi eşinizle ilgili şüpheye düşürecek. Biraz saf bulmuş sizi ve kıskanıyor. Çok akıllı ya.
Eşinizin o kadına bakacağı yok, o kadın da eşinize yürüyemez ama aklınca evliliğinizin dengesini bozacak.
Hey Allah'ım hey.
Siz bu kadına karşı biraz sert, soğuk ve mesafeli olun, o anlar yediği naneyi canım cicim başlar tekrar size yol yapmaya. Ama siz duruşunuzu hiç bozmadan mesafenizi koruyun. Görüşmeyin.

Ovvvv Baska bir boyut. Buda dogruysa eger Adam karısına guvenmıyor bile. Rollere bak. Nasıl suphelendırdıyse adami artık. Midem bulandı be..
Yani o karisina guvenmiyor diyo baskalarinin huzurunu kacirmaya haklarimi yokki .neden biz sorun yasiyoruz .sorunu olan onlarken .zaten esi guvenmiyorsa aralarinda bi problem varsa bu bizi neden huzursuz etkiliyor .bizim normal bir birlikteligimiz var herseyimiz net saygi evgi cercevesinde ve etki altinda kalan biziz 😒

Eşiniz doğru söylüyorsa evet huzursuzluk olsun diye yapabilir bence ailece görüşmeyi kesin
Esimin dogru soylediginden soyle eminimm cunku bizim birbirimizden ziyade Allah gorur duyar bilir inancimiz ve korkumuz var.o bakimdan eminim

Yani o karisina guvenmiyor diyo baskalarinin huzurunu kacirmaya haklarimi yokki .neden biz sorun yasiyoruz .sorunu olan onlarken .zaten esi guvenmiyorsa aralarinda bi problem varsa bu bizi neden huzursuz etkiliyor .bizim normal bir birlikteligimiz var herseyimiz net saygi evgi cercevesinde ve etki altinda kalan biziz 😒
Bence suan bunu dusunme hatta sukretki boyle sonuclansin bu konu..Allah beterinden sakınsın.

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Çok samimi olmayın eşinize de göz kulak olun. Göze nazara gelmezsiniz umarım 🙏

Şimdi okuyorum. Eşinizin telefonundan bu kadın aranmış yani.
Canım, o zaman ya eşinle bu kadın görüşüyor ve üstünü böyle kapatıyor sana söyleme bilmem ne diyerek.
Ya da en iyi ihtimal yuvanı bozmaya çalışıyor, görüşmezsin biter.
Ama sende eşinden emin değilsin sanki?
Düşün bakalım bu kadın bunu sana demeden eşin o kadın nasıldı, o zaman fark etmediğini şimdi anlamlandır.

Şimdi okuyorum. Eşinizin telefonundan bu kadın aranmış yani.
Canım, o zaman ya eşinle bu kadın görüşüyor ve üstünü böyle kapatıyor sana söyleme bilmem ne diyerek.
Ya da en iyi ihtimal yuvanı bozmaya çalışıyor, görüşmezsin biter.
Ama sende eşinden emin değilsin sanki?
Düşün bakalım bu kadın bunu sana demeden eşin o kadın nasıldı, o zaman fark etmediğini şimdi anlamlandır.
Yani esim hala ayni ama kadin ilk tanidigim gunku gibi degil tavri mimikleri ve bna karsi olan durustlugu degisti gibi sanki bnden haz etmiyor gbi

Bence eşin masum ama kadin baya fesat aranızı bozmaya kafanızı karıştırmaya çalışıyor..eşinle arana soğukluk girmesin kapat gitsin konuyu ara sıra telini takip et çaktırmadan adamın aklına karpuz kabuğu sokma durduk yere..kadınla da görüşme mecbur olmadıkça..

Dökümlere baktıysan, için rahat etsin.
Adam bile kendi eşinden emin değil.
Zaten böyle el aleme sürekli kocasından dert yanan ya da hep zavallıyı oynayan insanların hep altından başka proje çıkar.
Ne insanlar var ya.
Tipik kendi mutsuz, başkası da mutlu olmasın vakası.

Kadın kalbinize fitne tohumu ekmeye çalışıyor. Aranıza mesafe koyun evinize vs davet etmeyin. Kendi mutsuz olduduğu için kimsenin mutlu olmasını istemiyor. Eşinizde uyarın adam telini falan vermesin. Eşiylede çok muhattap olmasın. Kadın aynı hareketlere devam ederse lafınızı söyleyin geçin. Yarın başka iftira da atar Allah korusun

Arkadaşlar bir kadın olarak cok tereddut ediyorum bana yardim edin ne yapmam lazim .konu su ki benim komsum var bnden 3 yas kucuk ve evli surekli esiyle olan tatsiz olaylarindan bahsediyor kocasini surekli kotuleyip kesiyor ve benim evliligim gayet iyi ve hic bor sikayetim sorunum yok cok sukur 8 senelik evliyiz esimle . Fakat bir kac kez bu arkadasimdan benim asla kurmayacagim yani bana ters gelen sozler duyuyorum ve aklima yatmayan seyler var .bana dediki ben esine caktirmadan baktim sana yanlis yapcak birine benzemiyor gibi bi cumle soyledi.kendi esine gelince hep kotu huylarindan bahsediyr.benim esimle alakali guzel seyler soylemeye basladi iyibiribak evine bakiyo benimki bana soyle yapiyo boyle soyluyo sana oyle demiyo sozunu dinliyor.keske benimkide oyle olsa falan gibi .fakat bende onun aklinda yanlis bisey yoktur diye dusunuyorum ama kafam karisik .bir araya gelelim oturalim felan diye .esimle esi ayni yerde calisiyor kiz diyor ki benim esim beni senin esinden ariyo diyo bana ama esine soyleme diyo esim bana kizar diyo.bende esim gelince sen arattinmi esini diyorum hayir diyo anlamadm gitti stres altindayim elimde bi ispat yok bu ne anlam ifade ediyor .sadece yanilgimi lutfen akil verirrmisiniz.🤔😶☹☹☹
Bence sizde kocanızda görüşmesın

Back
X