- 25 Mayıs 2017
- 417
- 801
- 103
- 42
- Konu Sahibi banabenigeriver
Ya gerçekten ne kadar da hoş olur. En azından kafanı meşgul edecek daha anlamlı konular bulursun.O aç insanlar için başlattığınız sosyal sorumluluk projesine bizde katılmak isteriz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gerçekten ne kadar da hoş olur. En azından kafanı meşgul edecek daha anlamlı konular bulursun.O aç insanlar için başlattığınız sosyal sorumluluk projesine bizde katılmak isteriz.
Çünkü o günler birdaha gelmeyecek ben duvar rengini düşünüp eşya rengi bu olur diye düşünürken mağaza sahibinin duvarın renginin ne önemi var boyanır sen istediğin rengi seç demesinin ardından kaynatam daha yeni boyandı dedi kendi kızının ev yalıtımını düşünüp o içine girmeden yapıp bizim evimiz için hiçbirşey yapmadı insanlık bu değil o evlatsa benim eşimde evlat
Sizin ki sadece lafta kalacağı için malesef yine ben boştayım güle güleYa gerçekten ne kadar da hoş olur. En azından kafanı meşgul edecek daha anlamlı konular bulursun.
Evet aynen öyleKıskanmak değil de, önemsenmiyormuş gibi hissetmek bu...
Ona göre yeni hiçte yeni durmuyor boyası eşime sorduğumda bilmiyorum ne zaman boyadığını dedi kim bilir kaç senesi var ayrıca rengi berbat lila şaka gibi yaniNasıl böyle bir sey yapar o kayinpeder nasıl evin boya rengini sana seçtirmeden boyatir evi. Nerede insanlık? Nerede bu devlet?
Ya bir git morsever bu ne arabesk mizansen![]()
Bana vaadetler verildi herşeyin en güzeli olacak dendi sonra bir ağlamalar bir sızlanmalar eşim bence ailesinin hiçbirşey yapmayacağını anlayıp durumu uzatmadı beklentiye girmeyeyim diye yıllarca kaynanama gelmiş 1000liralar eşimin başının gözünün sadakası için gelmedi sonuçta üç ev iki emekli maaşı olan insana neden para yollanır birikim yapsın diye harcananı biliyorum eşimin yolladığının çeyreği bile değil.kuaför ve fotoğraf çekimi eşime yıkılacaktı ayın başında alıyor maaşını sonu bizim düğündü nasıl borca soksaydım maaşı yetmezdi bile ikisineKimse sana düğün yapıp, takı takmak ,ev verip , bonus olarak da tadilatını yaptırmak zorunda değil . Aşırı beklenti içine girmişsin ..herkes bunları kendi yapıp ,çoğu senelerce borç içinde yüzüyor .. bunun bıdı bıdısını yapabileceğin tek insan esin ..yangından mal mı kaçırıyorDu ? 3 ay içinde evleneceğine, para biriktirip evinin tadilatını ve diğer isteklerini karşılayacak maddi güce sahip olup ondan sonra evlenmeyi dusunseydi. . Burda kendini de biraz sorgulamalisin. Neden kuaföre gitmedin mesela ? Atla deve mi ,altı üstü bir kuaför ..yada fotoğraf çekimi ..baştan vermişsin tavizi ..bu kadarcık masraf ocak batirmaz. .
Gorumcenle yarışmayı da bırak lütfen ..yaristiranlara da kulak tıka ..bilmiyorum kaç yıllık evlisin ama boşanma niyetin yoksa mutlu olmaya bak ..
Son söylediğin cümleyi en başta soylemeli ve inanmalıydın. .biliyorsun nasıl insanlar olduğunu ,neden ahlanıp vahlanıp kendine işkence ediyorsun ? Esinin ailesinin 2 emekli maaşı , 3 evi seni ilgilendirmez. Beklentilerinden uzak tut bunları ..seni ilgilendiren kısım ,esinin ,ailesine gönderdiği ihtiyaç dışı para ...hesabını eşine sorabilirsin fakat ,beklediğin ama olmayan hicbirsey in hesabını esinin ailesine soramazsın. Senin muhatabın yanında .ihtiyacın varken ailesine gönderdiği paranın sebebini öğren önce ..sonra da ona sizlan, niye bunu yapmadın ,niye şunu yapmadın diye ..tavsiyem hepsini unutup yoluna bakman ..geçmiş mutlu etmez ..cocugun yoksa çocuk yap ,işin yoksa iş bul ,mesgalen olsun ..düşüne düşüne hem kendini yersin hem zavallı eşini ..Bana vaadetler verildi herşeyin en güzeli olacak dendi sonra bir ağlamalar bir sızlanmalar eşim bence ailesinin hiçbirşey yapmayacağını anlayıp durumu uzatmadı beklentiye girmeyeyim diye yıllarca kaynanama gelmiş 1000liralar eşimin başının gözünün sadakası için gelmedi sonuçta üç ev iki emekli maaşı olan insana neden para yollanır birikim yapsın diye harcananı biliyorum eşimin yolladığının çeyreği bile değil.kuaför ve fotoğraf çekimi eşime yıkılacaktı ayın başında alıyor maaşını sonu bizim düğündü nasıl borca soksaydım maaşı yetmezdi bile ikisine
Ayrılmak gibi bir düşüncem yok çok şükür eşim beni kaldırmıyor onların bütün numaraları düğüne kadardı düğün oldu bitti ses kesildi ne halleri varsa görsünler
Onların gelirleriyle ilgilendiğim yok eşim para tutamayan bir adam ihtiyaçları yokken yollamış ki birikim yapsın kaynanam anlatmak istediğim buydu eşimi yediğim yok herşey açık net ortada ne diyorum ne ediyorum bunlar benim kendi içimdekilerSon söylediğin cümleyi en başta soylemeli ve inanmalıydın. .biliyorsun nasıl insanlar olduğunu ,neden ahlanıp vahlanıp kendine işkence ediyorsun ? Esinin ailesinin 2 emekli maaşı , 3 evi seni ilgilendirmez. Beklentilerinden uzak tut bunları ..seni ilgilendiren kısım ,esinin ,ailesine gönderdiği ihtiyaç dışı para ...hesabını eşine sorabilirsin fakat ,beklediğin ama olmayan hicbirsey in hesabını esinin ailesine soramazsın. Senin muhatabın yanında .ihtiyacın varken ailesine gönderdiği paranın sebebini öğren önce ..sonra da ona sizlan, niye bunu yapmadın ,niye şunu yapmadın diye ..tavsiyem hepsini unutup yoluna bakman ..geçmiş mutlu etmez ..cocugun yoksa çocuk yap ,işin yoksa iş bul ,mesgalen olsun ..düşüne düşüne hem kendini yersin hem zavallı eşini ..
Niyet ne olursa olsun o elin kızı gerçekten öyle kaldı sanki hiç hayatlarına girmemiş gibi yaşıyor şuanÖzür dilerim şimdiden ama galiba eşinin ailesi yapmadıkları şeyleri "aman elin kızı kullanacak ne gerek var" diyerek yapmamışlar.
Boşver ,içini de temiz tut !Onların gelirleriyle ilgilendiğim yok eşim para tutamayan bir adam ihtiyaçları yokken yollamış ki birikim yapsın kaynanam anlatmak istediğim buydu eşimi yediğim yok herşey açık net ortada ne diyorum ne ediyorum bunlar benim kendi içimdekiler
Olabildiğince temiz tutuyorumBoşver ,içini de temiz tut !