Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keşke kız da şikayetçi olsa tehditten bir de ceza alsaVuracam edecem vs. Anca gücü kadinlara yetiyor. İnsan içinde konusmaya bile ozguveni yok. Ev sahibiyle,gelen tamircilerle falan ben konusuyodum ben bilmiyorum sen anlat diyodu bana. Pis işlere kafası basıyor sadece
aynen cesaret verin uzaklaştırma alsın Böylece korkmazKeşke kız da şikayetçi olsa tehditten bir de ceza alsa
Aferin sana sakın kendini ezdirme. Hakkın olanı sonuna kadar al. Maddi manevi olarak içşni rahatlatKızlar ben boşanma sürecindeyim. Çekişmeli olarak davayı açtım. 1 yıllık evliliğimde psikolojik,fiziksel,ekonomik her türlü şiddete maruz kaldım. En sonunda da eski esimin beni aldattığını öğrendim zaten. Kendini bekar diye tanıtıp kızla tatile gitmişti.
Dava açtığımı bugün eline giden tebligatla öğrenmişler o her türlü kötülüğü bana reva gören ailesiyle. Annesi beni aradı oğlumun paralarını mı yiyeceksinn,arabasını mı alacaksın sen oğlumu eve bağlayamadın gibi birsürü zırva laf etti baktı o eski neva k değil bende artık konuşabiliyorum sesim çıkıyor geri tepti. Barısırdınız niye açtın davayı,seni kıskandırmak için gezdi o kızla demez miüslubum el verdigince ağzının payını verdim,bir daha da beni ararsanız oturduğunuz evi de elinizden alirim dedim. Ben çalışan bir kadınım bu arada,derdim para değil düğün altınlarıma,maaşıma el koymuştu ve bana yaşattığını en azından parasıyla ödesin istiyorum.
Ben böyle pişkinlik görmedim. Arayıp helallik isteyecekleri yerde.. İki yıldır bu insanlarla beraberim tek özel günlerini,kötü günlerini,zor günlerini atlamadım. Yeri geldi uzaktan elleri ayakları olmaya çalıştım. Babası bile demişti bizim oğlumuzdan daha çok o bizim kızımız gibi davranıyor diye. Evlerindeyken 5 görümceme de ben seve seve hizmet ettim. Çocuklarını,eşlerini bile ayrıca arayıp sorardım hiç uzak durmadım onlara. O görümcelerimse sevgilisinden haberdar olup ona çanak tutmuşlar aylarca. Bilmiyorum bu nankörlük canımı çok yakıyor ille kötü ve tedbirli mi davranmak lazım bilemiyorum..Ama hayatımın dersini aldığım kesin
Çok teşekkür ederimBöyle pislik bir insandan kurtulduğun için şükret arkadaşım. Biz yanındayız, unutma bunu.
Ezdirmeyecem artık tek ona degil kimseye..çok yorucuydu ama bitti demek istiyorum inşallahAferin sana sakın kendini ezdirme. Hakkın olanı sonuna kadar al. Maddi manevi olarak içşni rahatlat
Sanırım olabilir devam ederseKeşke kız da şikayetçi olsa tehditten bir de ceza alsa
İnşallah Allah yardımcınız olsun ve tez vakitte atlatın bu süreci ve hemen unutunEzdirmeyecem artık tek ona degil kimseye..çok yorucuydu ama bitti demek istiyorum inşallah
Keşke kp de kvyi kıskandırmak istese.seni kıskandırmak için gezdi o kızla demez mi![]()
Aynen gecirdigim sinir krizleri aylardır agladığım geceleri yok sayarcasına. Asla helal etmiyorum hakkımı Rabbim sorsun onlaraKeşke kp de kvyi kıskandırmak istese.
Ne kolay söylemiş kadın ya.
Sen üzülmüş müsün yıpranmış mısın umrunda değil.Hala varsa yoksa kıymetli paşası.
Allah kurtarmış seni bunlardan sonuna kadar al hakkını belli ki paralarını alınca yanacak canları o zaman paralarını al
Allah razı olsunHelal olsun sana, asla taviz verme. Yolun ve bahtın açık olsun.
Ben bunca zaman çektiğim için bile pişmanim inan,inşallah canımHelal olsun sana vallahi, bunları yaşayıp susan, seni kıskandırmak için yaptı lafına inanan kadınlar o kadar çok ki senin öyle olmamana çok sevindimdonlarına kadar al hiç acıma. Umarım bundan sonra aşırı mutlu olursun
![]()
Karşısındakini süzme salak sanıyolarKiskandirmak icin mi? Utanmasalar "Yatakta senin icin daha tecrübeli olmak icin yapti" diyecekler nerdeyse. Tövbe tövbe. Donlarina kadar al bacim hakkindir
Bizimkiler yanımdaydı sakin konus falan dediler dinlemedim anladıkları dilden konuşmak lazım arsızlığın da bi sınırı olurBöyle ayak takımı insanlara köpek çektirmek lazım. İnsanlık , merhamet ve iyi niyet bunlara yaramaz. Bunları ezeceksin ki insan olmayı öğrenecekler. En azından insan taklidi yapmayı öğrenecekler.
Anladıkları dilden konuşunca biraz değişti mi annesi peki ?Bizimkiler yanımdaydı sakin konus falan dediler dinlemedim anladıkları dilden konuşmak lazım arsızlığın da bi sınırı olur
Bu arada kızlar sevgiliyken de farketmistim ailesi asla bize denk değildi. Hal tavır hareketleri,çıkarcılıkları,görgusüzlükleri. Ben görmezden geldim. İnsan ailesinin kopyası oluyor evlenmemis,nisanlı vs varsa buna dikkat etsin lütfenKızlar ben boşanma sürecindeyim. Çekişmeli olarak davayı açtım. 1 yıllık evliliğimde psikolojik,fiziksel,ekonomik her türlü şiddete maruz kaldım. En sonunda da eski esimin beni aldattığını öğrendim zaten. Kendini bekar diye tanıtıp kızla tatile gitmişti.
Dava açtığımı bugün eline giden tebligatla öğrenmişler o her türlü kötülüğü bana reva gören ailesiyle. Annesi beni aradı oğlumun paralarını mı yiyeceksinn,arabasını mı alacaksın sen oğlumu eve bağlayamadın gibi birsürü zırva laf etti baktı o eski neva k değil bende artık konuşabiliyorum sesim çıkıyor geri tepti. Barısırdınız niye açtın davayı,seni kıskandırmak için gezdi o kızla demez miüslubum el verdigince ağzının payını verdim,bir daha da beni ararsanız oturduğunuz evi de elinizden alirim dedim. Ben çalışan bir kadınım bu arada,derdim para değil düğün altınlarıma,maaşıma el koymuştu ve bana yaşattığını en azından parasıyla ödesin istiyorum.
Ben böyle pişkinlik görmedim. Arayıp helallik isteyecekleri yerde.. İki yıldır bu insanlarla beraberim tek özel günlerini,kötü günlerini,zor günlerini atlamadım. Yeri geldi uzaktan elleri ayakları olmaya çalıştım. Babası bile demişti bizim oğlumuzdan daha çok o bizim kızımız gibi davranıyor diye. Evlerindeyken 5 görümceme de ben seve seve hizmet ettim. Çocuklarını,eşlerini bile ayrıca arayıp sorardım hiç uzak durmadım onlara. O görümcelerimse sevgilisinden haberdar olup ona çanak tutmuşlar aylarca. Bilmiyorum bu nankörlük canımı çok yakıyor ille kötü ve tedbirli mi davranmak lazım bilemiyorum..Ama hayatımın dersini aldığım kesin