• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanılmamakkk!!!!

-chatlak-98

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2016
88
11
38
Kızlar selam.erkek arkadaşımın eski kız arkadaşıyla konuşmalarını biliyorum onu çok kısıtlıyordu şuraya gitme işte şu saatte evde ol gibi ama şimdi benimle beraber hiç kıskanmıyor
Deliricem niye böyle yapıyor sevmiyor mu beni yoksa güvendiği için mi bunu Nasıl anlarım kendisi akrep erkeği çok kıskanç olduğunu biliyorum ama niye böyle çözemiyorum sizin sevgilileriniz sizi hangi durumlarda kıskanır ya da ne bileyim bunun bir ayarı var mı

belki bir önceki ilişkisinden bazı dersler almıştır. ayn şeyleri yaşamak istemiyordur. zamanı geldiğinde bir boşluğunda bunu ona da sorabilirsin. sonrasında kıskançlık damarı ortaya çıkınca pişman olma!!

Bence bi kere açıkça konuş canım. Belki de önceden yaptıgı hatalarş sende yapmak istemiyordur. Benim sevgilim de ilk zamanlar beni kıskanırdı sonra baktım hiç tık yok adamda. Sebebiyse kıskanılcak bi şey yapmamam ve ona güven vermem bence. Belki de sana güvendiği için ve kıskanılcak bi şeyin olmadıgı için kıskanmıyordur. Ha bi de erkekler çok belli etmez duygularını.

Bence seven insan kıskanır güvensede kıskanır kıskanclık bambaska ama asırısı çok sıkıntı benimki asırı kıskanc ve hep sorun oluyo yani iyi degil ama azda olsa kıskanması lazım

Kiskansa bi dert kiskanmasa bi dert ....
Fazlasi zarar azi yarar ...

Konus bi acikla derdini cevabin onda...
Her insan bir degildirki burda soyleyelim...
:KK200:

Bende akrep erkeğini seviyorum. Hatta konu açmıştım burda.o da beni kiskanmiyor.valla bence yeterince sevmiyorlar.ondan kiskanmiyorlar.yoksa akrebin huyudur kıskanmak.

sen zaten beni kıskan beni kafese al diye mesaj veriyorsun adama..zaten kafesin içindeki birini kıskanma gereği duymaz kimse..

Back
X