Kiskanilmiyorum

Evet ama dogudumdan beri boyleyim hic zayif olmadim. Yemek benim bagimliligim nasil esrar eroîn icenler birakamiyor bende oyleyim. Bu son aylar biraz dikkat ediyorum cunku diyabet ve tansiyon cikti ölümden korktum galiba
Siz kabullenmişsiniz bu evreyi. O yüzden sizin kilonuzla ilgili önerilerimiz, sizin için birşey ifade etmeyecektir ama yine de söyliyim, değişim şart, gelişim de öyle.

Siz kabullenmişsiniz bu evreyi. O yüzden sizin kilonuzla ilgili önerilerimiz, sizin için birşey ifade etmeyecektir ama yine de söyliyim, değişim şart, gelişim de öyle.
Tabiki önerileriniz benim icin cok sey ifade ediyor. Biri beni silkelesin istiyorum. Inanin 172 kg dan geliyorum zayiflama calisiyorum zayifliyorumda ama iskence gibi

Evet ama dogudumdan beri boyleyim hic zayif olmadim. Yemek benim bagimliligim nasil esrar eroîn icenler birakamiyor bende oyleyim. Bu son aylar biraz dikkat ediyorum cunku diyabet ve tansiyon cikti ölümden korktum galiba
Ben 5.5 kilo doğup gazeteye çıkmışım mesela. Hiç mi farkında olmadın yoksa bi anda 150 kilo mu oldun son 5 yılda kaç kilo aldın

Ben 5.5 kilo doğup gazeteye çıkmışım mesela. Hiç mi farkında olmadın yoksa bi anda 150 kilo mu oldun son 5 yılda kaç kilo aldın
Son 5 senede rahat 30 kg aldim. Ama tabiki baska sorunlarim da var depresyon tanisi koyuldu 6-7 senedir ilac kullaniyorum. Tatil gunlerimde yataktan cikamiyorum kimseyle konusmak gorusmek istemiyorum ama calistigim icin sorumluklarim oldugu icin mecburum ama hayat zaten iskence yani bu kiloya nasil geldi bende bilmiyorum

Tabiki önerileriniz benim icin cok sey ifade ediyor. Biri beni silkelesin istiyorum. Inanin 172 kg dan geliyorum zayiflama calisiyorum zayifliyorumda ama iskence gibi
Diyetisyen eşliğinde hareket etmeyi denedin mi peki?
Diyabet ve tansiyon değerlerine göre bi beslenme programı oluşturabilirdi. Günlük kalori tüketimini sınırlayabilirdi vs..

Beni anlamadiniz yani o kadar cirkinim ki kiskanilmaya bile degmem demek istedim
İnsanları kıskandıran şey dış görünüş değil, kalbinin derinliği ve ışığıdır.

Bunu çokca tecrübe ettim.

Biliyor musun hiç bişeyim yok ama vicdanım ve temiz kalbim var bu çok kıskanıldı. Okadar çok kıskanıldı ki insanlar kendi evinde kendi huzurunu bozacak kadar hemde. Buda nasip aslında herkese nasip olmuyor demek iyi insan olmak :)

Dış görünüş senin elinde zayıflarsın bi saçının rengini değiştirip tarzını değiştirirsin.. şöyle bi arkadan süzerler aa bakımlı güzel alımlı kadın derler.. ama bir insanın kalbi çirkin olmasın. Sen çirkin bir kadın değilsin. Sen kendini sevmiyorsun önce sen kendini seveceksin ki , başkaları seni sevebilsin! O değeri önce sen kendine vereceksin. Ve bunu da başaracağına inanıyorum ben sende inan. Sen kendine inanırsan bişeyler değişir o kabuğunu kırmalısın.

Hayir en yuksek kilom suan biraz zayifladim
Yani kırmak istemiyorum ama gerçekten çok. Ve yaş neredeyse 40 olmuş. Ameliyata ne zaman olmaz dedi doktor? Belki tüp mide değil duodenal bypass vs lazım. Bağırsak zaten yeme içme sebepli. Ben bu kadar kilolu olsam işi vs bırakır 1 sene buna odaklanırım. Çok tehlikeli diyet zaten işe yaramıyor yarasa bile o sınırda olduğunu düşünmüyorum. Bu zayıflama iğneleri senelerdir var. 70 yaşında babaannem 90 kilodan 70lere düştü hala korur. Verilecek neredeyse 70 kilo var. Bunu diyetle başaramazsın. Sana cerrahi müdahale ve özel diyetisyen lazım. 20 kilo verir 50 alırsın. Doktor vs değilim ama bilmiyorum ya çok çok fazla bunun ilerisi menapozu var Allah korusun düşsen ambulans bulamazsın bakıcı bulamazsın

Şaşırdım doğrusu neler neler okuduk buralarda.kilolu arkadaşlar da gayet ilişkiler yapıyordu.herkesin bir beğeneni oluyor diye düşünüyordum.

Cok guldum hanim abla sizden daha kucugum sizi biliyorum bu sitede bende uzun yillardir burdayim. 40 yasindayim demedim 40 ka dogru gidiyorum dedim ama daha 2-3sene var

Bu paragrafta buna mı takıldın yani, benden belki 2 yaş küçüksün ama 2.5 katı kilomdasın zayıfla tombişşs

O kadın nasıl victoria secret mankeni olmuş bilmem.boyu diğer mankenlere göre baya kısa.üstelik bacak boyu da vücuduna göre kısa.sadece yüzü biraz sevimli.hani kocasıyla yakışmayan tipler olur ya o da öyle oraya hiç yakışmıyor.dedim galiba buranın torpillisi ya da kısmetlisi de bu kadın.normal hayata göre üstün yine de ama orası için yeterli değil.kısmet demek ki biraz da.

Allah affetsin ama ben de hiç begenmiyorum onu, en çok da küçük suratlı olmasınıilk kocası orlando bloom da küçük suratlı, küçük suratlı insanlardan özur dilerim ama hiç bana göre değiller

Ne cevap vericeni merakla bekliyordum

Yahu ne olacak 40 yaşında olmak ayıp degil günah degil. Yaş dediğin bir sayı. Konu sahibesi konedi yani 40 değilim değilim 2 yılım var bak yazmış, diyabetten tansiyondan gözleri pörtlemiştir eminim hala yaş konusunda komplekse girmekle mesgulTam 60 kiloyum, konu sahibesinden 2.5 tane Cherry çıkıyor orasi da doğru

Sen de hiç istememişsin belli ki.koyduğun 50 tane gülücükten belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…