Kıskanıyorlar

Işte buna kendini üstün görmek kibirlenmek falan diyoruz.Ben merkezcisin. Bence sen onları kıskanıyorsun baksana yok onun sevgilisi gelmiş sende gel yok hediye almış sende al. Ne demek bu ya sanane onların ilişkisinden. Yeri gelir hediyesini alır çok paralı sevgilin yeri gelir sana supriz yapar cat kapı yanına gelir. Ama bunlar öyle dillendirilip istenmez. Sen saf deģil patavatsızsın galiba birazda.
Şu güne kadar toplasan 5 tane hediye ancak almışımdır. Kimseyede bana hediye al niye almıyosun bak herkes alıyo demedim. Dememem (diyemem).

Ögrendigim bir şey varsa, o da şu: iyilik yap denize at,ki bunun konuyla ilgisi yok. Bir de özel hayat sana özel kalmalı,anlatma kimseye. Doğrusuyla yanlisiyla sen kendi kararlarını yasa. Ben de her şeyi anlatırdım. Aldığım maaşı bile söylüyordum. Çenem düşük biraz. Şimdi uslanmaya çalışıyorum, tut sende çeneni. Her kararını kendin ver,mühim bir şey olmadıkça başkasına danışma. En azından sonra pişman olunca başkasını suçlamazsijn,denedim dersin.

Isi gucu yerinde iyi bir kismetse ve sen bu ayrimi anlayabiliyorsan o zman ne yapman gerektigini de biliyorsundur. Aklini kullan derim.

Herkesin içinde biraz fenalik yatar.Aklın bazen fesatlığa çalışsın (fenalik anlamında) ama çok degil dozunda.Sonra ortadan ikiye çatlayabiliriz bu tehlikeli olur.

Atlı kovalar gibi derdini anlatmışsın, doğru dürüst tamamladığın 1 tane cümle yok!

Senin aklın yokmu?? milletin aklıyla hareket edip insanlara saldırıyorsun, madem hayatındaki donanımlı full paket adamı kıskanıyorlar sende onların aklına uyma...

Yada sen biraz kendi kendine ego mu yapıyorsun acaba?? belki senin göremediğin ama arkadaşlarının görebildiği bir şeyler vardır bu ilişkide?? ne dersin??

Evet herkese günaydın nöbetten Yeni çıktım cevap veremedim başta da söylediğim gibi herkes Beni yanlış anlamış sevgilimin işi veya parası önemli değil konuyla Benin için. Önemli olan benim herkesi kendim gibi görüp ne oldu diye sorduklarında iyilikleri dokunur işe yarar bir şey ler söylerler diye ısrarlarına dayanamayıp anlatmam oysa bir tanesi sevgilimin yüzünü görmemiştir ben o çocuktan elektrik alamadım diyor ki almasına gerek Yok ama bunu her ortamda söylüyor bekli tanışsam fikrim
Değişebilir diye birde bir gün biz bu anlattıklarım kızlarla otururken sevgilim aradı bukuşacaktik kızlar bizi de eve bıraksın dediler bana bende sizin arabanız var ne gerek var dedim çünkü araba vardı bir tane sonra sevgilimin işi olduğunu bırakamayacağı söyledim ordan da gıcık oldular o şekilde devam ediyor bu durum

Arkadaşlarını çok şımartmışsın bence, araya bir miktar mesafe koy, her şeyi anlatma, özelin olsun. Bunu iyi ayarlamak lazım

sende kimseyle fazla özelini paylaşma kimseye ilişkin hakkında bilgi verme insaalrın söylediklerine göre yaşama her ilişki özeldir.

İlginçmiş, ben anlattığın gibi kıskandıklarını falan düşünmüyorum. Sen baya kurmuşsun kafanda bence biraz rahat ol.

24 yasinda bosandim ben.. Gayet de olgundum yasima gore.. Ki kucuk bi yas da degil.. Sen emin misin 24 olduguna? 14 mu yazacaktin yoksa?

Ben de arkadaşlar gibi bir kıskançlık göremedim burda..
Sen insanların laflarıyla ilişkine yön vermeyecek kadar olgun bir yaştasın..
Bunun farkına var sadece..

Kıskançlık mı bu şimdi?
İnsanlar bazen yorum yapmak için bile konuşurlar.
Sende kendi hayatının iplerini onların eline verirsen mutsuz olursun

Bu konuda da açtığınız diğer konulara da baktım kıskanılacak bişey göremedim, yeni ayrılıp barışmışsınız zaten ha atraksiyon seviyorlarsa bilemiyorum.

Konuyu okudum cevaplarınızı da okudum ve kompleksinız olduguna karar verdım
İnsanların sızı bukadar sacma sekılde kıskandıgını dusunmenızın baska hıc bı sebebı olamaz

Hıcte dedıgınız gıbı bı ımaj sergılemıyorsunuz biraz ıyı nıyetlı ve ıyı dusunceyle yaklaşırsanız daha mutlu olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…