Kıskanıyorlar

böyle her şeyi millete anlatmandan insanlar sıkılıp "yeter o zaman ayrıl" diyo olabilirler mi acaba? Şahsen böyle 24 yaşında bir kadın bana "sevgilim bana hediye getirmedi, ühü ühü" filan yapsa, aaaa kesinlikle ayrıl asla kabul edilemez bi şey derim yani, böyle saçma şeye böyle saçma cevap verilir

neden tüm sevgilisi doktor olan kızlar ay sevgilimi kıskanıyorlar moduna giriyorlar ben bunu çözemedim arkadaş ya.

bi ben malım galiba kimsenin benim sevgilimi kıskandığını düşünemedim şimdiye dek.

bu kafaya ulaşmak istiyorum ya burdan bakınca harikalar diyarı gibi görünüyor lütfen yardımmmm

Milletin lafıyla hayatınızı yaşamazsanız çok daha mutlu olursunuz. Arkadaşlarınızla paylaşımı azaltabilirsiniz. Ama konuşulan herşeyi gaza gelip yaparsanız daha çook üzülürsünüz. Önce kendinizi sorgulamakla başlayın işe.

Anlattıklarınızdan ben bunu çıkaramadım açıkçası ama yaşadıklarınızı da siz bilirsiniz. Ama bir arkadaşım benim yanıma gelip sevgilisinden dert yansa ben de mutsuz olduğunu hissetsem ayrıl diyebilirim. Kendi sevgilimle ne yaşadığımdan bağımsız olarak karşımdaki insan mutsuzsa ne denilebilir.
Arkadaşlarınız durduk yerde aranızı bozmaya mı çalıştı, ya da kıskandıklarını belli edecek başka bir şey mi yaptılar ne oldu tam olarak?

Sevgilimi şahsen kıskanıyorlar demedim ilişkimizi beni kıskanıyorlar dedim ve bunun doktorlukla alakAsı nedir kendilerininkine göre daha düzgün bir ilişkim var dedim manevi olarak ta belirttim orda herşey maddiyata dökmedim iyi okuyun

arkadaslarinizin sizi kiskanip kötülügünüzü istediklerini düsünuyorsaniz onlarla arkadaslik etmeyin..bu kadar cabuk gaza gelip karsinizdakine eziyet ediyorsaniz karsidakinede sizede yazik.kimsenin hayatiniza mudalahe etme hakki yok bu hakki siz vermediginiz surece.ayrica tum bunlarin farkindaydaniz zaten cok saf bir insan degilsiniz demektir.

Ne oluyor Muş mallık mı
Yani estağfurullah ama kendi aklı yerine başkasının aklıyla hareket etmek pek de akıl işi değil.

Ayrıca inanın kıskanılacak bi ilişkiniz yok.İşi gücü yerinde olan kadınlar zaten sizin sevgilinizin işini kıskanmazlar

Ben direk herşeyimi anlatamıyorum sürekli bir sorgu halindeler kendileri soruyorlar ısrarla sanki laf arar gibi öküz altında buzağı arar gibi

Ben direk herşeyimi anlatamıyorum sürekli bir sorgu halindeler kendileri soruyorlar ısrarla sanki laf arar gibi öküz altında buzağı arar gibi

Bunu hissediyorsanız bundan sonra hep pozitif şeyleri anlatın. Şöyle güzel gidiyor böyle iyi anlaşıyoruz gibi.
Kendi ilişkinizde de biraz daha ılımlı olmayı deneyin. Ben kendimi çekemem gibi bir cümle sarfetmişsiniz bunu değiştirmeye çalışın. Sonuçta çekilmeyeceğini düşündüğünüz hareketleri yapan sizsiniz, başka insanların sevgilileri ile o geldi sen ne zaman geleceksin diye kıyas yapan sizsiniz ilişkinize en çok zararı arkadaşlarınız değil siz veriyorsunuz. Kendi hatalarınıza odaklanıp çözüm bulmaya çalışın derim. Arkadaşlarla gerekli mesafeyi koymak işin kolay kısmı.

Kimse kimsenin kalbinden geçenleri tam anlamıyla bilemez. Herkes kendini insanlara nasıl göstermek isterse öyle hareket eder. Birini iyi olarak görmek onun iyi niyetli olduğunu göstermez. İnsanlar 5 yıl nişanlı kalıp evlendikten sonra o insanı tanıyamadıklarını söylerler.

İyilik yaparken karşılığını beklersen böyle hayal kırıklığına uğraman da çok yüksek.

Bu olumsuzlukları yaşaman daha dikkatli hareket etmeni sağlar hayatında. Kimseye sırrını vermezsin olur biter. Şimdi burada sana yazdıklarımızdan dolayı bize de kıskanç falan demezsin umarım. Çünkü hoşuna giden cümleler sarf etmedim..

Yapım gereği biraz fevri harekette bulunabiliyorum
O kadar kendinizi ovdunuz ovdunuz, o kadar sekermissiniz ki tadindan yenmiyormussunuz gibi. Ama altindan fevri bir insan cikti iyi mi... Hem fevri hem cocuksu ve saf bir insan. Hmm, celiskili biri olabilirsiniz. Neyse, fevrilige donelim. Arkadaslariniza fevri yaklastiginizi anladim zaten ben, hem oneri isteyip hem arkalarindan sovup sikayet eden biri tabii ki fevridir. Sorunu cozmek icin, bu beni kiskaniyorlar masalini bir birakin once. Arkadaslariniz demek ki sizin ayrilasi bir iliskiniz oldugunu dusunuyor. Onerileri begenmeyip arkalarindan soveceginiz arkadaslarinizla ise aranizi acin. Yaptiginiz arkadaslariniza karsi ikiyuzluluk cunku.

kötü bir arkadaş tarzınız var.

bi hikaye anlatayım birbirine çok yakın 3 arkadaşım vardı ben onlardan daha uzak arkadaştım.

içlerinde birinin sevgilisi vardı. kız sorunlarını anlatırdı ve çocuk hakkaten saçma işler yapıyordu. diğer kızlar da arkadaşlarını düşündüklerinden yorum yaptılar ve çocuğu ona beğenmediklerini açıkça söylediler.

sonra o kız siz benim sevgilimi kıskanıyorsunuz dedi. kızlar buna bozuldu ve araları soğudu.

sonuç: o iki kız yakın arkadaş kaldılar, 3.sü ise sevgilisinden ayrıldı bikaç ay sonra ama hala görüşmüyorlar.

Haklısınız teşekkür ediyorum

İnanırmısınzı bugün öyle bişeyler yaptım yazdıklarının resmini çekip attım güzel şeyler yazmıştı hiçbiri ortak hareket eder gibi tek kelime etmediler bu kıskançlık değil de nedir

Yok gayette güzel yazmışsınız elinize sağlık emeğinize sağlık teşekkür ediyorum herkes sizin gibi mantıklı şeyler yazsa keşke

Ben kolay kolay derdimi anlatmam kimseye iyilikleri dokunduğundan değil laf arıyorlar diyorum dedikodu yapıyorlar arkdamdnan hepsinin farkındayım iyi şeylere hiç yorum yapmamakta mı arkadaşlık oluyor

Ben arkadaşlarımın samimiyetine inanmıyorum gerçek arkadaş değiller

İnanırmısınzı bugün öyle bişeyler yaptım yazdıklarının resmini çekip attım güzel şeyler yazmıştı hiçbiri ortak hareket eder gibi tek kelime etmediler bu kıskançlık değil de nedir

Bu kadar özelinizi paylaşmayın bence. Tabi gene de siz bilirsiniz. En yakın arkadaş grubunuz bu mu? Biraz mesafe iyi olabilir aslında. Başka bir arkadaş çevresi edinmeniz de yararlı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…