- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
O zaman arkadaslik etmeyin yahu. Bu kadar kotu, bu kadar kiskanclarsa...Ben kolay kolay derdimi anlatmam kimseye iyilikleri dokunduğundan değil laf arıyorlar diyorum dedikodu yapıyorlar arkdamdnan hepsinin farkındayım iyi şeylere hiç yorum yapmamakta mı arkadaşlık oluyor
Sebep sürekli kötü şeyleri benden duyup ayrıl diyorlar da kötü şeyler de bir saat aramaması gibi bu kadar iyi şeylere neden yorum yapmıyorlar bunu anlamak istedim ne zaman iyi bişrley olsa nedeninide sormazlar öneride vermez lerSebep?
Bu kadar özelinizi neden paylaşıyor ve ne bekliyorsunuz?
Bunu gayet iyi anladım mesafe çok gerekli Çünkü iyiliklerini görmedimBu kadar özelinizi paylaşmayın bence. Tabi gene de siz bilirsiniz. En yakın arkadaş grubunuz bu mu? Biraz mesafe iyi olabilir aslında. Başka bir arkadaş çevresi edinmeniz de yararlı olur.
Hem evler yakın hem aynı iş yerindeyiz hem aynı okul mezunuyuz bunlar hep nedenO zaman arkadaslik etmeyin yahu. Bu kadar kotu, bu kadar kiskanclarsa...
Niye arkadassiniz, niye bu kisilere sorunlarinizi anlatiyorsunuz bu kadar kotulerse?
Sen kendini fazla büyütmüşsün gözünde, kıskanılmak istediğin için böyle düşünüyorsun belkide..Ya benim anladığım şu arkadaşlarım işi gücü yerinde olan kişiler ama hepsinin takıldığı sevgili olduğu kişiler boş ipsiz sapsız ya da az kazanan maddi durumu iyi olamayan insanlar Benimkininde işi gücü yerinde manevi olarak ta iyi ve ciddi düşündüğü için beni kıskandıklarını düşünüyorum
Valla yüzyüze bakmak sevgili sorunları anlatmayı gerektirecek kadar yakınlık gerektirmez. Pekala mesafeli olunabilir. Sizin yaptığınız arkadaş gibi yüze gülüp arkadan kötülemek. Hiç de saf, çocuksu değilsiniz aslında. Sizin gibilerden korkulur.Hem evler yakın hem aynı iş yerindeyiz hem aynı okul mezunuyuz bunlar hep neden
Ne oluyor Muş mallık mı
O sizin sorununuz siz diyemiyorsunz diye herkes çekinecek değil sonuçta ben samimiyim diyebiliyorumSen kendini fazla büyütmüşsün gözünde, kıskanılmak istediğin için böyle düşünüyorsun belkide..
Sevgiline bana niye hediye almadınmı diyorsun gerçekten?
Ben kaç yıllık kocama söylemeye çekinirim, benim söylememle alacaksa hiç almasın zaten..
Bilinç altını bi yokla, içini ayıkla güzelce temizle..
Bundan sonra ego'nu değil, iradeni kullan kimseden etkilenme..
Kel alakaValla yüzyüze bakmak sevgili sorunları anlatmayı gerektirecek kadar yakınlık gerektirmez. Pekala mesafeli olunabilir. Sizin yaptığınız arkadaş gibi yüze gülüp arkadan kötülemek. Hiç de saf, çocuksu değilsiniz aslında. Sizin gibilerden korkulur.
Anlattiklarinizdan Kendinizi tarifiniz şu ; gerekli gereksiz her olayi herkese anlatan.Niye iyi niyetli olmak gerizekalılık mı bu devirde kötü düşünmemek aptallık mı
Ben arkadaşlarımın samimiyetine inanmıyorum gerçek arkadaş değiller
Sizin "kiskanildiginiz" sonucu cikarmanizdan daha alakali bir yorum oldu kabul edin. Bence nokta atisi oldu gerci de, neyse.Kel alaka
Arkadaslari hakkinda böyle düşünen birisinin asla ama asla gerçek dostlari samimi arkadasliklari yoktur.Ya benim anladığım şu arkadaşlarım işi gücü yerinde olan kişiler ama hepsinin takıldığı sevgili olduğu kişiler boş ipsiz sapsız ya da az kazanan maddi durumu iyi olamayan insanlar Benimkininde işi gücü yerinde manevi olarak ta iyi ve ciddi düşündüğü için beni kıskandıklarını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?