Kıskanıyorlar

Bu kıskanılmak değil de insanların sizin geveze olmanızdan faydalanması, kendilerine dedikodu malzemesi çıkarmaları oluyor. Bu da onlarla değil sizinle alakalı bir durum. Kendinizi tutmaya çalışın, herkes nasıl kendi hayatını gizlilik içerisinde yaşıyorsa siz de öyle yapın. Hoş o zaman da "sen bir değiştin, bir havalar gelmiş sana" laflarına maruz kalıyorsun. Sizi anlayabiliyorum, tarafımca test edilmiş ve onaylanmıştır

Çok saf olduğun için seni çekemiyorlar kıskanıyorlar
Birçok kıskanılacak mazeme varda saflık pekte kıskanılası değil

Siz sevgilinizle ilgili bize bile çok şey anlatıyorsunuz. Arkadaşlarınıza daha çok anlattığınıza eminim. Dolayısıyla kötü zamanda kötülerken negatif oluyorlar sevgilinize karşı. Anlatıp sonra malzeme verdim diye kızıyorsunuz.

Ayrıca bu kıskançlık değil, evet alsın hediye ne olacak tabiki alacak.

+1

Ahh canim buna saflik deill de baska sey deniyor kusura bakma. Kendi iliskin seni ilgilendirir boyle dis kapinin mandallarini ortak edersen husran olur

Kesinlikle kıskanılıyorsunuz. Lütfen ama lütfen gidip bir nazar duası okuyun, bir kurşun döktürün. Nazara geleceksiniz.

O sizin sorununuz siz diyemiyorsunz diye herkes çekinecek değil sonuçta ben samimiyim diyebiliyorum
Diyemiyorum diyemi?

Samimiyetle arsız'lığı birbirine karıştırmasak diyorum

Ben (diyemiyorum) demedim, hediye istemeye çekinirim dedim..

Kocam değil annem'de olsa çekinirim şahsen..
Çocuk gibi,bana niye hediye almıyosunuz diye tartışma çıkarmadığım için eşim'le aramda bi samimiyetsizlikmi sezdin? Pes doğrusu..

Millet seni kıskanıyorya hep,bende sevgilinle samimiyetini kıskandım şimdi sen böle diyince

Zira benim 11 yıllık kocam'la,
senin maddiyatı ve konumu iyi sevgilin'le ki gibi bir diyaloğum (samimiyetim) yok

Üç çocuğuyla kapıya konan, sürekli dayak yiyen, aldatılan tanıdığım geçenlerde sosyal medyadan eşiyle Serdar ortaçtan gıybet şarkısını söylerken videosunu paylastı. Siz de kıskanılıyorsunuzdur emin olun.

İnsanlar kendi gibi insanlarla arkadaş olurlar. Karşısındakini de görmek istedikleri gibi, kendileri gibi görürler. Çevrenizdeki insanların kıskanç ve kötü niyetli olduklarını düşünüyorsanız kendinize bakmalısınız, çünkü o kişilerle arkadaş olmayı seçen sizsiniz.

Evet boş Boğazım sizin tabire göre geveze oluyor herhalde mutlu oldunuz mu aldınız cevabınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…