- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
içim dışım birdir kimseden birşey saklamam herşeyimi anlatırım ama etraf öylemi
Ben kolay kolay derdimi anlatmam kimseye iyilikleri dokunduğundan değil laf arıyorlar diyorum dedikodu yapıyorlar arkdamdnan hepsinin farkındayım iyi şeylere hiç yorum yapmamakta mı arkadaşlık oluyor
Ya bir sey diyecegim. Suraya 2 hafta icinde dunya kadar konu acmissiniz, bir goz gezdirdim. Zaten zirt pirt ayrilip baristiginiz sakat bir iliskiniz varmis. Arkadaslariniz ayrilmaniz gerektigini dusununce mi kotu oldu simdi? Kiskanilan iliski bu mu? Komik. Iyi anlasma muhabbetinin ekran fotosunu gonderince iyi yorum gelmeme sebebi sacmalamis oldugunuzdandir. Cidden ergen gibi davraniyorsunuz. Arkadaslarda sorun yok. Akliniz cocuk gibi sizin, karakteriniz degil.
+1Kiskanclik bu degil. Gaza gelmeyiverin siz de. Kendi aklinizi kullanin karar verirken yani.
Diyemiyorum diyemi?O sizin sorununuz siz diyemiyorsunz diye herkes çekinecek değil sonuçta ben samimiyim diyebiliyorum
O sizin sorununuz siz diyemiyorsunz diye herkes çekinecek değil sonuçta ben samimiyim diyebiliyorum
Evet boş Boğazım sizin tabire göre geveze oluyor herhalde mutlu oldunuz mu aldınız cevabınızıBu kıskanılmak değil de insanların sizin geveze olmanızdan faydalanması, kendilerine dedikodu malzemesi çıkarmaları oluyor. Bu da onlarla değil sizinle alakalı bir durum. Kendinizi tutmaya çalışın, herkes nasıl kendi hayatını gizlilik içerisinde yaşıyorsa siz de öyle yapın. Hoş o zaman da "sen bir değiştin, bir havalar gelmiş sana" laflarına maruz kalıyorsun. Sizi anlayabiliyorum, tarafımca test edilmiş ve onaylanmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?