kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Su an çok yeni kötü hissetmen çok normal ama inşallah bu duruma alışacaksın ve mutlu günler gelecek.teselli icin yazmiyorum ölüm acısı bile unutuluyor bunun da unutulacagini biliyorum o yüzden diyorum.belki onu bile ozluyorsundur keske yapmasaydi da şöyle olsaydık böyle olsaydık bilmem ne.bu bile etkiler.ama zaman geçtikçe o da bitecek tamamen.bir ise girip çalıştığında yeni bir çevren olduğunda mutlu günler gelecek

Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı diye bi şarkı varya o geldi aklıma. .

Kızzz kahve yanına uçup gelesim geldi

Koca deme yahu şu adama
Hele beklenesi onun için hazırlık yapılası bir koca hiççççç değill

Gerçek yüzünü gösterdiği için bu adama eş olmaya devam etmediğin için şükret

Sonra kendine gel
Toparlan
Evini derle topla
Kendine bakım yap
Evladınla güzel vakit geçir

Mesele koca değil ki alışkanlıklar düzenim alt üst oldu. Cocuguma bile bakamiyorum

Konularını okumadım.
Ama acın taze sanırım.
Oyüzden hep bunlar.
Gün gelip yaran kapandığında dönüp bu konunu okuycaksın.
Ve ne zor günlerdi ama geçti deyip, iç geçirceksin.
Hiçbirşeyi şuanki ruh darlığı gibi hissetmiceksin.
Zaman sana su gibi aksın, güzel günler kapini çalsın bi an önce inşallah.
Bol bol dua et, sihirli bi değnek gibi gelcek göreceksin...
Musmutlu ol emi...

Gel yanıma da gör ne haldeyim. Ne hale soktular beni el birligiyle

Boşanma aşamasında ki kadınların duyguları böyle demekki.. Ben de sadece kendimi kıskanç sanıyodum, aynı şeyleri hissediyorum da :)
Mutlu çiftleri kıskanıyorum, sevdiği yanında olan herkesi.. neden ben mutlu olamadım gibi.. Hayırlısı olsun da geçicidir belki bu da, belki bigün ben de mutlu olucam neden olmasın.. :)

Ohoooo hayati kocaya endeksli birini daha gorduk demek ki. Su ogrencilerin evde kalmis kiz kurusu ogretmen ya da insanlarin devlet dairesindeki herkesi azarlayan teyzelere erkeksiz kalmis yazik yakistirmasi yaptigi ablalardan mi olacaksiniz yani?
Sevmek sevilmel istiyorum dersiniz anlarim. Bundan daha dogal ne gibi bir istek olabilir ki. Ama herseyi kocaya baglarsaniz yazik olmus sizin omrunuze isgal ettiginiz toprak parcasina ya da soludugunux havaya. Kendi basiniza degerlisiniz ve siz bunun farkinda olmadikca insanlari itersiniz. Kendini sevmeyeni kim sever ki.
Kalkin spor yapin gezilere gidin bir kopek edinin ona yoldas ve anne olun sevmeyi yeniden ogrenin o yuzunuze vursun bi. Sonra baskalari da size asik olur elbet. 6 aydir kendimi italyan mutfagina verdim
Deli gibi okuyorum pisiriyorum yiyorum yediriyorum. Ama kendim icin yapiyorum oncelikle. Esim yokken de kosa kosa geliyorum eve kopusum beni izlerken bi pizza yapip atiyorum firina ya da guzel bir pesto sos makarna yapiyorum muzikler esliginde. ( mukemmel hayat yasiyorum demeye calismiyorum ama yalniz mutlu olmayi basaramayan insanlar birisi ile de mutlu olamiyor.) siz kendinize saygi duyun sevin baskalari sonraki is

Hepimizin kıskandıgi seyler oluyor, aldırma. Elinde olanlara bak. Sagligina, saglikli bi evlada sahipsin. Ac degilsin acikta degilsin. Ozgursun. Daha nice sey sayabilirim. Bardagin dolu tarafina bak.

Ya kac yillik kocan eger affedebilirim diyorsan ara.tamam cok sacmaladi affedilmesi cok zor seyler yasatti ama sen boyle de mutlu degilsin.bilemedim ki..
Herkes en buyuk dert kendin de sanir oysa bak sende cocugun da babasi da hayatta cok sukur.
Bir tanidik trafik kazasinda hem esini hem tek cocugu var di onu kaybetti. Sehir degistirdi bir sekil de hayata tutunmaya calisiyor.
Allah beterini vermesin.

Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı diye bi şarkı varya o geldi aklıma. .
psikoloğa gitmeyi düşünür müsün ya da gidiyor musun? valla ben eşimi psikopat gibi takip edip huzursuzluk çıkarıp duruyordum. bana inanılmaz yardımı oldu ki bu huy bende. bunu yenmek daha zor derler. desteğe ihtiyacın varken almaktan çekinme. çok daha kısa sürede atlatırsın eminim

Ablaaa sana sarılmak istiyorum çok zor günler geçiriyorum kızma ne olur çok mutsuzum umutsuzum yalnızım ayakta kalmaya calistikca ayagima sıkıyorlar sanki. Ben kalkmaya çalıştıkca tekrar yitiyorlar gibi. Offf çok kötüyüm. Anla beni abla çok güçlü olmak da iyi değilmiş

Barışma söz konusu bile olamaz. Ben onu 3 ay önce yolladım öteki tarafa. Yas tutuyorum canım acıyor hepsi bu

Evliliğin süresince bu adam nasıl bir adamdı bilmiyorum ama boşanırken bu kadar çirkinleşenini gerçekten ilk defa duydum. kendimi senin yerine koymaya çalışıyorum aldatma olayı da kötü ama benim hakkımda böylesi pis iftira atan adamdan boşanacak olsam o adamın yokluğu için zerre kadar üzülmezdim .

Sen de o adamın yokluğu için üzülmüyorsun bence. o adamı hayatına soktuğun için belki de üzüntün . Ama yaşaman gerekiyormuş yaşadın bunları. bunlar seni sen yapacak , hayatının sonrasında daha güçlü bir kahve olacak. herşey çok güzel olacak ileride senin için.

Bu arada ben de 48 kilo olmanı kıskandım

Gel yanıma da gör ne haldeyim. Ne hale soktular beni el birligiyle
Kendine gel kuzum

Sen çok değerlisin ne zaman unuttun bunu
Ne zaman seni yaralamalarına izin verir oldun
Canını yakan herşeye set çek
Şüphe ettiğinde öğrendiğinde en zor zamanda en doğru kararı veren sendin
Herkeze karşı başı dik duran
Tek başına herkezle mücadele eden sendin bunları unutma

Kendi gücünün farkına var
Yoruldun anlıyorum burda dök içini ama sakın ha o adama ailesine ailene kimseye belli etme bu halini

O adam zayıf bilmesin seni

Öyle değilsin çünkü

Bi nefes al düşün kahve nelerin üstesinden geldi
Kendi artılarını gör
Yeni bir yol çiz kafanda
Adım adım ulaş hedeflerine
En önemlisi inan
Güzel bir hayatın olacak
Mutlu olacaksın
Yeniden seveceksin
Güzel bir evlat yetiştireceksin

Gittim bi kez ama hiç hoşuma gitmedi. Belki tekrar giderim.

Geçecek be yavrum.

Biraz sabır.

Kendine hakaret etmeyi bırak.
Aksine aynaya bakarken, daha mutlu bir yaşam beni bekliyor bunu başaracak güce sahibim de!
Ama bunu her gün yap. İnanıyorum kısa zamanda kendine geleceksin.

O yavruya annesinin üzgün ve mutsuz olduğunu gösterme. Daha minnacık anlam veremeyecektir. Lütfen kahve.

Golgeler dussede yureginin ustune
Guneşini sakin sondurme
Eger umut yoksa,yarinlar uzak kalir insana.
Sunu da unutma,
Bir sen daha yok bu dunyada.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…