Unutacaksın güzel kardeşim unutacaksın. Bu bir teselli cümlesi değil unutacaksın ama canın da yanacak unuturken. sadece zaman gerekli unutman icin henuz hersey cok yeniHalimi görsen hiç kiskanilcak bi tarafım yok emin ol. Göz altlarim bile çöktü. 48 kilo oldum ilaç kullanıyorum. Sinirliyim bagiriryorum deli gibi. Yani ben benligimi kaybediyorum. Çünkü bi tarafım yok eksik alisamiyorum bi türlü olmuyor
Kahve vallahi bende senin gibi kendine depresyona girme sebebi arayıp duran kadınları bir pataklamak istiyorum bir pataklamak istiyorum ki sorma gitsin.
Ablacım, sen zorla bunalıma girmeye uğraşıyorsun sanırım, tamam kabul yaşadıkların kolay şeyler değildi ama adam aldattı, adam iftira attı, hala akşam eve gelen kocam yok diyorsun.
Kaç kadın akşam eve gelecek koca bekliyorda huzurla akşam yemeğine oturuyor?
Hadi diyelim cümle evli kadın mutluluktan havalara uçuyor olsun yahu yemek hazırlamak için kocalı mı olmak gerekiyor?
Biz kadınlar kocalıyken değerli kocasızken değersiz miyiz, yapma gözünü seveyim.
Şu ruh halinden çıkınca yukarıda yazdıklarını bir daha okursan ben ne yazdım diyeceksin, seni biraz tanıdıysam dersin bence
Kuzumm.
Bi b.klu kocam var diye kıskanma beni noolur.
Mesele kocalı ya da kocasız, bi başına mutlu olabilmeyi becermek.
Yoksa ha yalnızsın, ha iki kişilik yalnızlık, hepsi bir.
Başkası için yaşadığımızdan tüm bunlar.
Bi kocaya yetecek kadar olmamalı hiç bi kadının dünyası.
Evli bekar farketmez.
İnsan önce tek başına huzuru yakalayabilmeli, iç huzurunu.
Sonra bunu paylaşmak isteyen gelsin senle olsun, değilse sen zaten mutlusun.
Kısacası içindeki potansiyelini çıkar ortaya, eminim çok gençsindir, yarın yeniden doğ.
Işığını yay, işte ozaman elini salla bi kocaya çarpar emin ol :)
Bende bosaniyorum ama cok umutluyum bence bosanmis bir kadin yani hayatin tokadini yemis bir kadin bi daha mal bi secim yapmaz etrafimda o kadar cok ki ikinci evliligini yapip mutlu olan siz de olcaksiniz insallah bize simdi zamn lazimYeniden birini sevebilir miyim ? Evlilik kosusturmasimi ben nerde canımı acıtan varsa onu secerim. Çünkü malim
Daha yeni mi bosandiniz? Cok normal hissettikleriniz. Zamanla her sey duzelir. Kendi rutininizi olusturursunuz. Hem cocugunuz da varmis. Onun icin bile hayatinizi duzene sokmaniz gerek.
Bosanmadik henüz
Kuzumm.
Bi b.klu kocam var diye kıskanma beni noolur.
Mesele kocalı ya da kocasız, bi başına mutlu olabilmeyi becermek.
Yoksa ha yalnızsın, ha iki kişilik yalnızlık, hepsi bir.
Başkası için yaşadığımızdan tüm bunlar.
Bi kocaya yetecek kadar olmamalı hiç bi kadının dünyası.
Evli bekar farketmez.
İnsan önce tek başına huzuru yakalayabilmeli, iç huzurunu.
Sonra bunu paylaşmak isteyen gelsin senle olsun, değilse sen zaten mutlusun.
Kısacası içindeki potansiyelini çıkar ortaya, eminim çok gençsindir, yarın yeniden doğ.
Işığını yay, işte ozaman elini salla, bi kocaya çarpar emin ol :)
Su akar yolunu bulur, bu bir süreç çok normal çok insani, evini b.k götürüyo da olabilir yağlı saçlarla da gezebilirsin kanamadan kabuk bağlamaz yaralar
Haline sukret oglun var bak ben de ne evlilik ne cocuk ikisi de yok.
@EvvelAhir bak bizim duygularimizi yazmis arkadas
deme böyle. insanlar ailesini kaybediyor bir başına kalıyor da yine alışıyor. bak geçmeyen bir şey var mı? kendi kendimize yetebileceğimiz zaman, mutluluklarımızı insanların gözüne sokmayı bırakıp, kendimizi birileriyle kıyaslamayı bıraktığımız zaman eminim ki mutlu olacağız.Geçmeyecek gerçekçi olun
Böyle hissetmen normal herşey daha çok yeni ama bu düşüncelere saplanıp kendini bunalıma sokmana sinirleniyorum, adam ki ben bile konduramamıştım eşine biliyorsun, duyunca şok oldum, aldattı, yetmedi iftira attı, sen hala makinesi parfümü diyorsun, git yalvar ayaklarına kapan o zaman Kahve, tabii gururun incinmeyecekse, seni ne kadar severim bilirsin ve ne kadar güçlü bir kadın olduğunu da biliyorum, zaten aldatılınca hiç tereddütsüz ayrılmanla bile güçlü olduğunu ispatladın, hakkında yanılmamışım.Ama ablakıyafetleri evde traş makinesi parfümleri bilmem nesi. Sonra tam alisiyorum çıkıp geliyo oğlan için canım acıyor napayım ki kafam yerine geldiğinde bu konuyu bidaha okucam.
Özellikle seni de kiskaniyorum
Şu salak kocan köpek olsada hepimiz bi rahatlasak ha, içimizin yağı eriseSen çok ayrisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?