kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende senin gibi özgur kadinlari kiskaniyorum!
dusunsene hayatinda surekli hesap verdigin biri yok hayatinin tam.ortasina oturmus kv kp gorumce yok..istedigin yere gidiyorsun istedigini giyiyorsun konusuyorsun..kuslar kadar ozgursun...olene kadar aşcilik yapmak zorunda oldugun bir esin yok..ve daha neler nelerin yok...kuslar kadar ozgursun

Unutacaksın güzel kardeşim unutacaksın. Bu bir teselli cümlesi değil unutacaksın ama canın da yanacak unuturken. sadece zaman gerekli unutman icin henuz hersey cok yeni

Daha yeni mi bosandiniz? Cok normal hissettikleriniz. Zamanla her sey duzelir. Kendi rutininizi olusturursunuz. Hem cocugunuz da varmis. Onun icin bile hayatinizi duzene sokmaniz gerek.

Kuzumm.
Bi b.klu kocam var diye kıskanma beni noolur.
Mesele kocalı ya da kocasız, bi başına mutlu olabilmeyi becermek.
Yoksa ha yalnızsın, ha iki kişilik yalnızlık, hepsi bir.
Başkası için yaşadığımızdan tüm bunlar.
Bi kocaya yetecek kadar olmamalı hiç bi kadının dünyası.
Evli bekar farketmez.
İnsan önce tek başına huzuru yakalayabilmeli, iç huzurunu.
Sonra bunu paylaşmak isteyen gelsin senle olsun, değilse sen zaten mutlusun.
Kısacası içindeki potansiyelini çıkar ortaya, eminim çok gençsindir, yarın yeniden doğ.
Işığını yay, işte ozaman elini salla, bi kocaya çarpar emin ol :)

Ama abla kıyafetleri evde traş makinesi parfümleri bilmem nesi. Sonra tam alisiyorum çıkıp geliyo oğlan için canım acıyor napayım ki kafam yerine geldiğinde bu konuyu bidaha okucam.

Özellikle seni de kiskaniyorum

Mesele koca değil ki alışkanlıklar düzenim alt üst oldu. Cocuguma bile bakamiyorum

Yeniden birini sevebilir miyim ? Evlilik kosusturmasimi ben nerde canımı acıtan varsa onu secerim. Çünkü malim
Bende bosaniyorum ama cok umutluyum bence bosanmis bir kadin yani hayatin tokadini yemis bir kadin bi daha mal bi secim yapmaz etrafimda o kadar cok ki ikinci evliligini yapip mutlu olan siz de olcaksiniz insallah bize simdi zamn lazim

Daha yeni mi bosandiniz? Cok normal hissettikleriniz. Zamanla her sey duzelir. Kendi rutininizi olusturursunuz. Hem cocugunuz da varmis. Onun icin bile hayatinizi duzene sokmaniz gerek.

Bosanmadik henüz

Bak bebisin olacak kimbilir ne kadar mutlusunuz. Vallahi gözüm yok Allah daim etsin. Yanlış anlamayin. Ben sadece çok özlem duyuyorum

Su akar yolunu bulur, bu bir süreç çok normal çok insani, evini b.k götürüyo da olabilir yağlı saçlarla da gezebilirsin kanamadan kabuk bağlamaz yaralar

Acıya direnirsem böyle olur işte 3 ay tut kendini şimdi sal olacak is mi

Geçmeyecek gerçekçi olun
deme böyle. insanlar ailesini kaybediyor bir başına kalıyor da yine alışıyor. bak geçmeyen bir şey var mı? kendi kendimize yetebileceğimiz zaman, mutluluklarımızı insanların gözüne sokmayı bırakıp, kendimizi birileriyle kıyaslamayı bıraktığımız zaman eminim ki mutlu olacağız.

İnan bana seni kiskanan da vardır , boşanmak isteyipte boşananamayan insanlar mesela.

Onca yıl beraber yaşadığın insanı hayatından birden çıkarıp atmakda hiç kolay değil üstelik.

Böyle hissetmen normal herşey daha çok yeni ama bu düşüncelere saplanıp kendini bunalıma sokmana sinirleniyorum, adam ki ben bile konduramamıştım eşine biliyorsun, duyunca şok oldum, aldattı, yetmedi iftira attı, sen hala makinesi parfümü diyorsun, git yalvar ayaklarına kapan o zaman Kahve, tabii gururun incinmeyecekse, seni ne kadar severim bilirsin ve ne kadar güçlü bir kadın olduğunu da biliyorum, zaten aldatılınca hiç tereddütsüz ayrılmanla bile güçlü olduğunu ispatladın, hakkında yanılmamışım.
Bugünler geçecek sende bal gibi biliyorsun bunu, biraz zamana ihtiyacın var, tek yapman gereken kendine zaman vermek ve bu günleri atlatırken çivi çiviyi söker deyip biriyle alelacele birlikteliğe başlamamak, biraz kafanı dinle, kendini dinle ve keşfet.
Çocuğunla da ilgilen, sen kötü günler geçiriyorsan o da geçiriyor, salma kendini, o adama bak ben ayrıldım kahve kendini dağıttı dedirtme lütfen ablacım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…