kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ikinci bi insanı düşününce bile kalbim acıyor. Sanıyorum ki düşünüyorum ona ihanet ediyorum gibi.

Ikinci bi insanı düşününce bile kalbim acıyor. Sanıyorum ki düşünüyorum ona ihanet ediyorum gibi.

bu ıyı bısey aslında demekkı çivi çiviyi söker mantıgına girmeyeceksın..bırak biraz ruhunda bedenınde zihnınde dınlensın..
savaştan çıkmış durumdasın
biraz sükunet lazım

Neden bu kadar zor ki..

Ben hiç kendimi böyle dusunemiyodum. Bi erkek için hayatimi karartamam diyodum. Bekarken kaç kişiye yol verdim arkama bile bakmadim. Aslında esime de evlenmeden önce yol vermiştim ama çok çaba sarfedip tekrar gönlümü almıştı. Velhasıl kelam ben böyle değildim yaşarken oldum :)

Alisilmisliklari özluyo insan kisileri degil.
Kisi zaten özlenesi olsaydi olaylar bu duruma gelmez bu halde olunmazdi
Zamanla gecer insan nelere alismiyoki

Hiçte kıskanma kuzum
Bazen uyuz oluyorum dün oldugu gibi

Dün arkadaşlarımızı cagırdık yemege.
Eve girdim 5-40 da. her yeri süpürdüm. her yeri topladım.(dağınıklıgım vardı çamaşırlar vs.vs.)
Koştur koşturum ama. Duşa girdim cıktım bizim beyfendi hala yok
Bir arkadaşıda kendi işyerinde işe başlıyor ona ev bakmaya gitti
6-30 saat. çorba.pilav. salata. yogurtlu kırmızı patlıcan. bunları koştur koştur yapmaya son sürat devam.
kendiside ana yemegi yapıcak gelirse tabi
saat 7hala yok. aradım tlfla geliyorum asansördeyim
yüzüne kapattım. misafirlerde evde.
al ev hali. yani

Zaten tam da bu yüzden adamin sabaha karşı eve gelmelerine yıllarca eyvallah çekip susmadın mı? Sinirli atarlı bi kadın olabilirsin ama o sinir bile döndü dolaştı seni yaktı. Niye hala zıbıklı hayaller kuruyorsun. Bence artik gerçek karakterini bulman gerekiyor. Bi insan hem manyak olup hem her düzene he demez. İçine kendinle kavga etmeden kapanmalisin. İllaki cikacaksin hayat esten cocuktan ibaret olsa kiskandiklarinin hepsi mutlu olurdu. Sen de belki mutlu rolü yapiyordun..

Coco acı çekiyorum. Geçer ama nasıl geçer ezip mi geçer bilemiyorum

sevdiğin biri tarafından hüsrana uğradın..acı çekiceksın.iliklerine kadar hemde...bol bol ağla asla içine atma.fotograflarına bak küfret ,içiyorsan eğer sarhoş ol.mümkünse dağıt....uzmanlar bile diyor iliklerine kadar yaşa üzüntünü..severken de iliklerine kadar sevmedin mi zaten..

evladına belli etmeden liseli kızlar gibi gir minik depresyonuna......
ama ...! sonra toparlanacaksın...küçük kahramanın var sonucta... sonra ne olacak biliyor musun?toprağı çatlatan filiz gibi yeniden doğacaksın..sonra bir gün aşka erkeklere tövbe ettiğin hiç ummadığın bi zmanda, masallardan çıka gelen bi ADAM seni keşfedecek.denizin dibinde yosunların arasında kaybolan o inciyi bulacak...işleyecek...sarıp sarmalayacak....ve sen daha önce yaşadıklarına ,sana yaşattıkları acılar için 'eski'lere teşekkür edeceksin.yeniden evleneceksin....aksi olmayacak.tam bu yazdıgım gibi olacak.hiç ummadıgın anda olacak.sen işe cocuguna hayata kendını kaptırdıgın bi anda..sevmeyi sevilmeyi unuttugun bi anda o ADAM gelecek...

sonra benim kulaklarım çınlayacak..ya bu kadın deli meliydi ama nasıl da bu kadar dedıklerını yaşayacagımı bildi diyeceksin...aksi olursa bana küfret...operimmm :)

Iyi hoş güzel de ya çocuğumu kabul etmeyen bi moloza denk gelirsem ki gelirim. Gider nerde moloz var onu bulur cikaririm adam ederim sonra ağzıma tukurur.

Sorunlar vardı ama hiç ayrilmayiz yalanina çok inanmisim

Iyi hoş güzel de ya çocuğumu kabul etmeyen bi moloza denk gelirsem ki gelirim. Gider nerde moloz var onu bulur cikaririm adam ederim sonra ağzıma tukurur.

yahuu tek çocuğun var..asla negatif düşünme yaa....ben 3 tane cocukla evlenıp manyakça mutlu olan biliyorum.diğer bi örnek de ikizleri vardı başka bi tanıdıgın..sen seçmiceksin.o seni bulacak.ama kendine ne zman gelecek bu adam diye süre koyma...sen şimdi guzelce bi depresyonunu yaşa.sonra yallah kuaföre ..yeni iş bulmalara falan..

Bi mügenin konusu bi senin konun beni parça parça ediyo. Çünkü hislerinizi yazıyosunuz ya, resmen beni özetler nitelikte.

Kahve şöyle bi fark var biliyomusun,insan bu lanet boşluğa düştüğünde, olay soğuduğunda, bu şeyin içinden deli gibi çıkmak istediğinde eğer adam yana yakıla pişman ve seviyor vaziyetteyse, seni bırakmıyorsa kadın dayanamıyor. Bir şans daha veriyor . Bunu genelleyemeyiz tabiki. Ama affedişler bu zamanlarda oluyor bence.

Eğer yaşadıklarımdan bişey öğrendiysem oda şu ki, sakın barışma sakın affetme bunları demek baskı yapmak çok boş. Yaşarken bi başka oluyo.

biliyosun yavrum aynı dönemden geçiyoruz ama bende kıskaçlık yok hatta bende acayip bir özgüven var kşmsenin cesaret edemediğini yapıyorum çünkü çoğu mutsuz ama dile getiremiyor

2016 da kk ya müge ve ben damga vurduk. Iki çaresiz kadın terkedilmiş yok sayılmış aptal yerine konulmuş 2 kadiniz. Acı çekiyoruz geçmişi sorguluyoruz nedenler nicinler burdan köye yol oldu.

Mutluluk kursagimizda kaldı. Ne yutkunuyoruz ne kusuyoruz. Öyle mih gibi çakıldı kaldı işte. Sevmek en güzeli çünkü sevildiginden hiç emin olamiyosun. Ama keşke böyle iliklerime kadar sevmeseydim. Keşke onu hayatımın merkezine koymasaydim ve keşke ilk hatasinda def etseydim. Şimdi 5 yıl önce boşanmış belki de ikinci evliligini yapmış bi kadın olacaktım. Ama ben naptim aşkım uğruna kendimi bile ezdim. Ben kendime değer vermedim. Ondan değer görmek istedim ne saçma. Bunu da ne yazikki şimdi yapayalniz öğrendim.

Yazık bana vah bana

Kıskanma, o Mutlu olduğunu düşündüğün kadınların çoğu senin yaptığına cesaret edemediği için susup evliliğine devam ediyor yada kendini kandırıp mutluluk oyunu oynuyor.

Zaman herşeyin ilacı , zamanla daha iyi hissedeceksin , hiçbir acı aynı kalmaz. İnsanlar evladını kaybedip hayatına devam edebiliyorsa bunlar devede kulak kalacak bi süre sonra.
Hem kimin garantisi var ki , su an mutlu olanların yarın senin yaşadıklarını yaşamayacağının garantisi Yok, veya herkesin derdi ayrı, kimi kocadan kimi aileden kimi çocuktan çekiyor, dertsiz insan çok az.

Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermesin

bu günnler geçecek ve sen çok mutlu olacaksın inşallah buna bütün kalbinle inan sakın umutsuzluğa kapılma

bir cok kişi demiş brde ben dıyeyım gececek bunlar cunku gercekten gececek

Ah canım ya, biliyomusun seni de kıskanan yerinde olmak isteyen o kadar çok kadın var ki.
Haline şükret, beterin beteri var.

Okuduğumda ilk tepkim ne kadar dürüst ve tatlı kadın oldu. Hepimiz zaman zaman kıskanırız ve gercekten yasadıkların hiç kolay değilmiş. Zaman her seyin ilacı derler ya senın sıkıntında İnsaAllah gececektır. Cocuğuna sarıl,sana ihtıyacı olduğunu düşün pes etme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…