önce bir dibe vurdurur,kabullenemezsın,boşandıktan sonra bile elın defalarca telefona gider arayıp küfüretmek yada geçmiş güzel günleri konuşmak istersin..ya cok özledigini yada nefret ettıgnı söylemek istersin...git geller olacak
bi günün bi gününü tutmayacak
geceler uykun kaçacak,gündüzler canın sıkılacak..yara kabuk tutmaya yüz tuttugunda tesellini oglunda bulmaya baslayacaksın
ve bir bakacaksınki evet orda bir yara var ama acımıyor,ayaga kalkabılırım deyip tekrar hayata karışacaksın..
önce eglewnceye vuracaksın kendını kız arkadaşların merhemın oalcak,
sonra aşk için geç degil deyip etrafa farklı bakmayada başlayacaksın..
kımbılır cok düzgün biri cıkacak karsına ve ona evet diyeceksın...
sonra mı??
yawww ne boş bir adam için ugrasmısım yıllarca iyiki ama iyiki boşanmışım diyeceksın:)
umarım ,inşallah
Ikinci bi insanı düşününce bile kalbim acıyor. Sanıyorum ki düşünüyorum ona ihanet ediyorum gibi.
Neden bu kadar zor ki..
Cocoacı çekiyorum. Geçer ama nasıl geçer ezip mi geçer bilemiyorum
sevdiğin biri tarafından hüsrana uğradın..acı çekiceksın.iliklerine kadar hemde...bol bol ağla asla içine atma.fotograflarına bak küfret ,içiyorsan eğer sarhoş ol.mümkünse dağıt....uzmanlar bile diyor iliklerine kadar yaşa üzüntünü..severken de iliklerine kadar sevmedin mi zaten..
evladına belli etmeden liseli kızlar gibi gir minik depresyonuna......
ama ...! sonra toparlanacaksın...küçük kahramanın var sonucta... sonra ne olacak biliyor musun?toprağı çatlatan filiz gibi yeniden doğacaksın..sonra bir gün aşka erkeklere tövbe ettiğin hiç ummadığın bi zmanda, masallardan çıka gelen bi ADAM seni keşfedecek.denizin dibinde yosunların arasında kaybolan o inciyi bulacak...işleyecek...sarıp sarmalayacak....ve sen daha önce yaşadıklarına ,sana yaşattıkları acılar için 'eski'lere teşekkür edeceksin.yeniden evleneceksin....aksi olmayacak.tam bu yazdıgım gibi olacak.hiç ummadıgın anda olacak.sen işe cocuguna hayata kendını kaptırdıgın bi anda..sevmeyi sevilmeyi unuttugun bi anda o ADAM gelecek...
sonra benim kulaklarım çınlayacak..ya bu kadın deli meliydi ama nasıl da bu kadar dedıklerını yaşayacagımı bildi diyeceksin...aksi olursa bana küfret...operimmm :)
Zaten tam da bu yüzden adamin sabaha karşı eve gelmelerine yıllarca eyvallah çekip susmadın mı? Sinirli atarlı bi kadın olabilirsin ama o sinir bile döndü dolaştı seni yaktı. Niye hala zıbıklı hayaller kuruyorsun. Bence artik gerçek karakterini bulman gerekiyor. Bi insan hem manyak olup hem her düzene he demez. İçine kendinle kavga etmeden kapanmalisin. İllaki cikacaksin hayat esten cocuktan ibaret olsa kiskandiklarinin hepsi mutlu olurdu. Sen de belki mutlu rolü yapiyordun..
Iyi hoş güzel de ya çocuğumu kabul etmeyen bi moloza denk gelirsem ki gelirim. Gider nerde moloz var onu bulur cikaririm adam ederim sonra ağzıma tukurur.
Bi mügenin konusu bi senin konun beni parça parça ediyo. Çünkü hislerinizi yazıyosunuz ya, resmen beni özetler nitelikte.Ben hiç kendimi böyle dusunemiyodum. Bi erkek için hayatimi karartamam diyodum. Bekarken kaç kişiye yol verdim arkama bile bakmadim. Aslında esime de evlenmeden önce yol vermiştim ama çok çaba sarfedip tekrar gönlümü almıştı. Velhasıl kelam ben böyle değildim yaşarken oldum :)
Umarim. Bana soracak olursan hiç geçmeyecek.
Bi mügenin konusu bi senin konun beni parça parça ediyo. Çünkü hislerinizi yazıyosunuz ya, resmen beni özetler nitelikte.
Kahve şöyle bi fark var biliyomusun,insan bu lanet boşluğa düştüğünde, olay soğuduğunda, bu şeyin içinden deli gibi çıkmak istediğinde eğer adam yana yakıla pişman ve seviyor vaziyetteyse, seni bırakmıyorsa kadın dayanamıyor. Bir şans daha veriyor . Bunu genelleyemeyiz tabiki. Ama affedişler bu zamanlarda oluyor bence.
Eğer yaşadıklarımdan bişey öğrendiysem oda şu ki, sakın barışma sakın affetme bunları demek baskı yapmak çok boş. Yaşarken bi başka oluyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?