kıskaniyorum. .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Linaaa çok mücadele verdim evet aileme zor kabul ettirdim ama o karmasada acimi tam yasayamamisim. Şimdi sakin sessiz kaldığım için bu kadar acı bence

Valla hiç kıskanılacak yerimiz Yok
Kendi adıma konuşayım bir elimde 7 aylık bebişim diğer elimle yemek hazırlamakla geçiyor günüm
Ev savaş alanı gibi kusmuk kokuyorum kıyafetimde elma püreleri var:)
Saçım başım dağılmış gözlerim bayık bakıyor
Kimsenin hayatı mükemmel değil :)

Haline sukret oglun var bak ben de ne evlilik ne cocuk ikisi de yok.
Donusunboylemiolacakti bak bizim duygularimizi yazmis arkadas
Valla ayni biz insallah sonumuz hep boyle gitmez

Konu sahibine tafsiye verip oneride bulunmak isterdim ama durumumuzda kelin ilaci olsa surer kendi basina mevzusu

'' Cocugumla ilgilenemiyorum.''
ben sadedece bu cümleye takıldım.. hayata tutunmak için daha geçerli bir bahane aradığını söyleyen yalan söyler.
bu sorumluluk yeteri kadar büyük düzen kurman ve ilgilenmen gerekenler şeylerle evvela çocuğunla ilgilenmen için yeterli.
mutlu olmadığının farkındayım haklı da olabilirsin ama bir yetişkin gibi mutsuzken de ayakta kalmayı başarmalısın o zaman mutluluk da gelecektir.

Bak bebisin olacak kimbilir ne kadar mutlusunuz. Vallahi gözüm yok Allah daim etsin. Yanlış anlamayin. Ben sadece çok özlem duyuyorum

İnan hamileliğim boyunca en az 5 kere boşanma aşamasına geldik.
Yeri geldi beni yollarda ağlattı, hamileliğimi güzelce yaşayamadım.
Ama ben yakın zamanda, belki son 2 ayda bişeyi farkettim.
Ne kadar merkezime almışım bi erkekciği.
Ne gerek varmış bi insan için acı çekmeye.
Evet evliyim, ama artık merkezimde kocam yok.
İlginçtir doğacak bebeğim de merkezimde değil.
Tabi ki ikisine de değer veriyorum, ama önce kendime.
Ben iç huzurunu, kalp ferahlığını, ve hayatta yapayalnız kalsamda tek başıma mutlu olmayı gaye edindim.
Bi amacım var artık 'ilham kaynağı bi hayat yaşamak'...
Ozaman eş de evlat da sana eşlik etmek için ardından gelecektir.
Lütfen toparlan.
Hayal kur, adım at.
Hiçkimsenin hayatı dışardan göründüğü gibi değil, inan.
Hiç kimse senin için ölçüt de olmasın zaten.
At üstünden ölü toprağını ve bi şeyler üret.
Geçen gün hayattan çünkü...

eski konularını bilmiyorum ama yorumlardan anladığım kadarıyla şuan yalnız olmasaydın daha umutsuz bir durumda olabilirdin.
yalnız ve umutsuz değilsin. bir evladın var bütün yalnızlığını giderecek sana güç verebilecek bir evlat. belki şuan konuşup teselli edemez ama güzel kokar mesela, güzel güler iyi hissedersin. yeterki silkelen ve o hissi almaya çalış.
emin ol insanlar fotoğraflardaki gibi mutlu, gününü gün ediyor durumda değil. sadece anı ölümsüzleştirirken iyi hatırlamak için iyi davranıyorlar.
o mutlu evlilikler mutlu başlayıp öyle devam etmiyor. ya başında ya sonunda muhakkak bir yerinde sıkıntı var.sorunsuz ve mükemmel bir hayat yok.
en basit ve yakın örneği kendimim herkes beni her konuda çok iyi bir hayata sahip sanır ama ben ne sıkıntılarla uğraşıyorum sadece ben bilirim. kürdan hep ağızda sadece.
her zaman güçlü olmak zorunda değilsin. rahat hissettiğin insanların yanında (bu 1 veya 2 yi geçmemeli) güçsüz ol seni teselli etsinler ama okadar sonra toparlan ve iyi hisset.
herşey birgün çok güzel olacak unutma..

Size tavsiyem evladiniz haric hayatınızda ona ait ne varsa atın hayatınızda o zaman daha kolay atlatacaksiniz bu sureci

Hiç değer haketmeyen kadınları da tanıyorum. Sonra boy boy fotolar. Tu allah belanı vermesin kader diyorum. Sansima sovup oturuyorum.
Bende bi toparlansam keske

Bak kuzum çok yakın bir arkadaşım, ki burada zaman zaman anlattım onu aldatıldı, eşi daha önce defalarca aldatmıştı, sinir krizleri geçiriyordu sürekli, kız ayrılma noktasına geldiğinde ailesi destek olmayınca vazgeçti, bir süre sular duruldu, adam aldattıysa da çaktırmadı, bunun üzerine arkadaşım bir güzel 2. çocuğunu yaptı, 2. çocuktan sonra birkaç yıl geçti eşi olacak adam sekreteriyle aldattı, sekreterin ailesi kızımı alacaksın deyince arkadaşımla kocası tek celsede boşandı, arkadaşımın çektiği acıları tarif edemem, adam ne çocuklarına nafaka ödedi ne arkadaşıma, birde yetmedi o kadınla evlenip çocuk yaptı, çooookkk istediği erkek çocuğuna sahip oldu, arkadaşım kilolu bir kadındı, üzüntüden iğne ipliğe döndü, hergün ağlardı.

Sonra ne oldu biliyor musun? Bir adam tanıdı, arkadaşıma çok aşık olan adamla evlendiler, ki şunu da belirteyim evlendiği erkek daha önce hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biriydi, özellikle belirtiyorum ki anlayacaksınız nedenini, o güzel adam arkadaşımı ve arkadaşımın çocuklarını çok sevdi, arkadaşıma iyi bir eş, çocuklarına okutan, ceplerine harçlıklarını koyan, onlara ev alan, odalar yapan, memnun etmek için var gücüyle çalışan bir ağabey oldu.

Şimdi çok mutlular, kızlar mis gibi okuyor annelerinin yanında, evde huzur var, güven var, babada işte biyolojik babalığa devam ediyor ama hepsi o kadar.

Yani bu hayat boşandıktan sonra öyle kapkara geçmiyor, herşey zamanla yoluna giriyor.
Sana kızmıyorum yalnızca seni veya sevdiğim birilerini böyle görünce yüreğim sıkışıyor, üzülüyorum, adamlara sayıp sövüp sizlerin yaralanan yüreklerinizi iyileştirmek istiyorum, çocukken yaptığımız gibi öpeyim geçsin demek geliyor içimden.
Mutlu olacaksın biliyorum, hepiniz mutlu olacaksınız ama zaman ver kendine ne olur

Linaaa çok mücadele verdim evet aileme zor kabul ettirdim ama o karmasada acimi tam yasayamamisim. Şimdi sakin sessiz kaldığım için bu kadar acı bence
Bunu yaşamak zorundasın bizim doğamız böyle

Sevdiğimiz birini toprağa verdiğimizdede
Aile dağıldığındada

Hayatını etkileyen en büyük sınavlarımızın hepsinde
Dibi görmeden toparlanmaya başlayamıyoruz
Acını sonuna kadar yaşa
Yaşa ki sıfırdan başlayabilesin
Ama işte bunu o adama belli etme ne olur
Kendini salma
Evide kendinide dağıtma
Çocuk için gelip gidiyor seni güçlü görsün

Bu süreç geçecek sen sıfırdan başlayacaksın
Daha sağlam bir hayat kuracaksın

Ben çok inanıyorum sana
Ablam aynı şeyleri yaşadı her dk yanındaydım çok iyi anlıyorum seni

Kız kardeşim gibi seviyorum
Bağ kurmak için ille görmek gerekmez bazen
Sana inanan bir kız kardeşin var bak
Sende inan güzellik

Mutlu gibi davraniyor coğu insan sanma ki herkes çok mutlu... O dört duvarin arkasinda neler oluyor neler..

Iste onu bildiğim için bu isyan. Neden ben neden diyorum.

Ben reeldeki dostlarimdan gormedigim desteği senden sizlerden gördüm. Iyi ki varsınız.

Lina sürekli dejavu görmek hastalık belirtisimi sen bilirsin sorayım dedim

Ya senin kocan valla aptall inan ki aptal! sen fıstık gibisin her zaman için de sevilecek bir kadınsın bu konuda hiççç sıkıntı çekeceğine inanmıyorum. ama önce kendini sevmelisin kahvem. oğlunla başbaşayken de gülüp eğlenebilmelisin. birkaç sene önce bu adam yoktu hayatında bal gibi de yaşıyodun. zaten onsuz yapamam demiyosun sadece yaşadıkların gerçekten acı ve haketmedin. bunları aşmak zor kalbin haklı olarak kanıyo.
Ben de bekarım kıskanmaksa ara ara ben de kıskanıyorum sevilmek nasıldır sevmek nasıldır hiçççç bilmiyorum(karşı cins). ama mutluyum müzik açıyorum her sabah hazırlanırken, ayna karşısında aptal aptal dans ediyorum saçımı bi o yana bi bu yana atıyorum zıplıyorum masaya çıkıyorum kıvırıyorum. bunları oğlunla yapabilmelisin. bazen saçma bir filmi keloğlanı açıp deli gibi gülüyorum. mutlu olmak için bunlar yeterli bile; sağlık var oğluş var sen varsın müzik var hayat var nefes var. hee çok istiyosan koca da olur ilerde nolcek elini sallasan ellisi... aynanın önünden geçerken senin yerinde olsam çok başka şeyler söylerdim emin ol!

Anam sifatsiz adama bak sen pis insan. Gül gibi kadını bırak git sekretere allahın cezası.

Abla valla beni iyisi bulmaz ki nerde öküz var gider onu severim ben.

Hiç değer haketmeyen kadınları da tanıyorum. Sonra boy boy fotolar. Tu allah belanı vermesin kader diyorum. Sansima sovup oturuyorum.
Bende bi toparlansam keske

Değerli olmak için bi kocaya gerek olmadığını anlıcaksın.
Sen tek başına değerlisin zaten, birilerinin sana ne atfettiğinin bi önemi yok.
Arkadaşlar da demiş gerçi ama iyi bi psikoloğa git canım.
İyileşme sürecin hızlanacak emin ol.
Sana dua edicem...
Hiç ummadığın bi anda hiç beklemediğin süprizlerle mutlu etsin seni Allahım.
Amin amin amin :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…