Kendine gel kuzum
Sen çok değerlisin ne zaman unuttun bunu
Ne zaman seni yaralamalarına izin verir oldun
Canını yakan herşeye set çek
Şüphe ettiğinde öğrendiğinde en zor zamanda en doğru kararı veren sendin
Herkeze karşı başı dik duran
Tek başına herkezle mücadele eden sendin bunları unutma
Kendi gücünün farkına var
Yoruldun anlıyorum burda dök içini ama sakın ha o adama ailesine ailene kimseye belli etme bu halini
O adam zayıf bilmesin seni
Öyle değilsin çünkü
Bi nefes al düşün kahve nelerin üstesinden geldi
Kendi artılarını gör
Yeni bir yol çiz kafanda
Adım adım ulaş hedeflerine
En önemlisi inan
Güzel bir hayatın olacak
Mutlu olacaksın
Yeniden seveceksin
Güzel bir evlat yetiştireceksin
Belki birileri de sizi kiskaniyordurGeçmeyecek gerçekçi olun
Valla ayni biz insallah sonumuz hep boyle gitmezHaline sukret oglun var bak ben de ne evlilik ne cocuk ikisi de yok.
Donusunboylemiolacakti bak bizim duygularimizi yazmis arkadas
Bak bebisin olacak kimbilir ne kadar mutlusunuz. Vallahi gözüm yok Allah daim etsin. Yanlış anlamayin. Ben sadece çok özlem duyuyorum
Valla ayni biz insallah sonumuz hep boyle gitmez
Konu sahibine tafsiye verip oneride bulunmak isterdim ama durumumuzda kelin ilaci olsa surer kendi basina mevzusu
Size tavsiyem evladiniz haric hayatınızda ona ait ne varsa atın hayatınızda o zaman daha kolay atlatacaksiniz bu sureciAma ablakıyafetleri evde traş makinesi parfümleri bilmem nesi. Sonra tam alisiyorum çıkıp geliyo oğlan için canım acıyor napayım ki kafam yerine geldiğinde bu konuyu bidaha okucam.
Özellikle seni de kiskaniyorum
İnan hamileliğim boyunca en az 5 kere boşanma aşamasına geldik.
Yeri geldi beni yollarda ağlattı, hamileliğimi güzelce yaşayamadım.
Ama ben yakın zamanda, belki son 2 ayda bişeyi farkettim.
Ne kadar merkezime almışım bi erkekciği.
Ne gerek varmış bi insan için acı çekmeye.
Evet evliyim, ama artık merkezimde kocam yok.
İlginçtir doğacak bebeğim de merkezimde değil.
Tabi ki ikisine de değer veriyorum, ama önce kendime.
Ben iç huzurunu, kalp ferahlığını, ve hayatta yapayalnız kalsamda tek başıma mutlu olmayı gaye edindim.
Bi amacım var artık 'ilham kaynağı bi hayat yaşamak'...
Ozaman eş de evlat da sana eşlik etmek için ardından gelecektir.
Lütfen toparlan.
Hayal kur, adım at.
Hiçkimsenin hayatı dışardan göründüğü gibi değil, inan.
Hiç kimse senin için ölçüt de olmasın zaten.
At üstünden ölü toprağını ve bi şeyler üret.
Geçen gün hayattan çünkü...
Bak kuzum çok yakın bir arkadaşım, ki burada zaman zaman anlattım onu aldatıldı, eşi daha önce defalarca aldatmıştı, sinir krizleri geçiriyordu sürekli, kız ayrılma noktasına geldiğinde ailesi destek olmayınca vazgeçti, bir süre sular duruldu, adam aldattıysa da çaktırmadı, bunun üzerine arkadaşım bir güzel 2. çocuğunu yaptı, 2. çocuktan sonra birkaç yıl geçti eşi olacak adam sekreteriyle aldattı, sekreterin ailesi kızımı alacaksın deyince arkadaşımla kocası tek celsede boşandı, arkadaşımın çektiği acıları tarif edemem, adam ne çocuklarına nafaka ödedi ne arkadaşıma, birde yetmedi o kadınla evlenip çocuk yaptı, çooookkk istediği erkek çocuğuna sahip oldu, arkadaşım kilolu bir kadındı, üzüntüden iğne ipliğe döndü, hergün ağlardı.Ablaaa sana sarılmak istiyorumçok zor günler geçiriyorum kızma ne olur çok mutsuzum umutsuzum yalnızım ayakta kalmaya calistikca ayagima sıkıyorlar sanki. Ben kalkmaya çalıştıkca tekrar yitiyorlar gibi. Offf çok kötüyüm. Anla beni abla çok güçlü olmak da iyi değilmiş
Bunu yaşamak zorundasın bizim doğamız böyleLinaaaçok mücadele verdim evet aileme zor kabul ettirdim ama o karmasada acimi tam yasayamamisim. Şimdi sakin sessiz kaldığım için bu kadar acı bence
Mutlu gibi davraniyor coğu insan sanma ki herkes çok mutlu... O dört duvarin arkasinda neler oluyor neler..
Sen cogu insandan daha mutlusundur bence . elin ayagin tutuyor bi basina cogu kadinin yapamadgini yapmissin. Yanliz basina hayatini devam ettiriyosun. Asil sen kiskanilacak kadinsin.Iste onu bildiğim için bu isyan. Neden ben neden diyorum.
Evet belki de olse aldatan lar aldattiklari kadar acitmazlar canlarimizi ama yapacak bişey yok hayatta tutunacaginiz tek dal kendinizsiniz ve size tutunacak bir evladiniz var gerisi hikaye.Ölüm olsaydı ayrılık olmasaydı diye bi şarkı varya o geldi aklıma. .
Bunu yaşamak zorundasın bizim doğamız böyle
Sevdiğimiz birini toprağa verdiğimizdede
Aile dağıldığındada
Hayatını etkileyen en büyük sınavlarımızın hepsinde
Dibi görmeden toparlanmaya başlayamıyoruz
Acını sonuna kadar yaşa
Yaşa ki sıfırdan başlayabilesin
Ama işte bunu o adama belli etme ne olur
Kendini salma
Evide kendinide dağıtma
Çocuk için gelip gidiyor seni güçlü görsün
Bu süreç geçecek sen sıfırdan başlayacaksın
Daha sağlam bir hayat kuracaksın
Ben çok inanıyorum sana
Ablam aynı şeyleri yaşadı her dk yanındaydım çok iyi anlıyorum seni
Kız kardeşim gibi seviyorum
Bağ kurmak için ille görmek gerekmez bazen
Sana inanan bir kız kardeşin var bak
Sende inan güzellik
Bak kuzum çok yakın bir arkadaşım, ki burada zaman zaman anlattım onu aldatıldı, eşi daha önce defalarca aldatmıştı, sinir krizleri geçiriyordu sürekli, kız ayrılma noktasına geldiğinde ailesi destek olmayınca vazgeçti, bir süre sular duruldu, adam aldattıysa da çaktırmadı, bunun üzerine arkadaşım bir güzel 2. çocuğunu yaptı, 2. çocuktan sonra birkaç yıl geçti eşi olacak adam sekreteriyle aldattı, sekreterin ailesi kızımı alacaksın deyince arkadaşımla kocası tek celsede boşandı, arkadaşımın çektiği acıları tarif edemem, adam ne çocuklarına nafaka ödedi ne arkadaşıma, birde yetmedi o kadınla evlenip çocuk yaptı, çooookkk istediği erkek çocuğuna sahip oldu, arkadaşım kilolu bir kadındı, üzüntüden iğne ipliğe döndü, hergün ağlardı.
Sonra ne oldu biliyor musun? Bir adam tanıdı, arkadaşıma çok aşık olan adamla evlendiler, ki şunu da belirteyim evlendiği erkek daha önce hiç evlenmemiş çocuğu olmayan biriydi, özellikle belirtiyorum ki anlayacaksınız nedenini, o güzel adam arkadaşımı ve arkadaşımın çocuklarını çok sevdi, arkadaşıma iyi bir eş, çocuklarına okutan, ceplerine harçlıklarını koyan, onlara ev alan, odalar yapan, memnun etmek için var gücüyle çalışan bir ağabey oldu.
Şimdi çok mutlular, kızlar mis gibi okuyor annelerinin yanında, evde huzur var, güven var, babada işte biyolojik babalığa devam ediyor ama hepsi o kadar.
Yani bu hayat boşandıktan sonra öyle kapkara geçmiyor, herşey zamanla yoluna giriyor.
Sana kızmıyorum yalnızca seni veya sevdiğim birilerini böyle görünce yüreğim sıkışıyor, üzülüyorum, adamlara sayıp sövüp sizlerin yaralanan yüreklerinizi iyileştirmek istiyorum, çocukken yaptığımız gibi öpeyim geçsin demek geliyor içimden.
Mutlu olacaksın biliyorum, hepiniz mutlu olacaksınız ama zaman ver kendine ne olur
Hiç değer haketmeyen kadınları da tanıyorum. Sonra boy boy fotolar. Tu allah belanı vermesin kader diyorum. Sansima sovup oturuyorum.
Bende bi toparlansam keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?