Kıskanmakta haksız mıyım?

Sonuna kadar haklısın. Bir kere karşıdaki kişinin ciddi psikolojik sorunları yoksa sen reddettiğinde sana yazmaz. Yazarsa engellersin bisey yaparsın yeter ki iste. Sevgiliniz net çizgi çekmemiş bence açık kapı bırakmış ki kız yazabiliyor tabi bunu beğenileri takip etmesinden de anlayabiliyorum

Adamın sizinle flört ettiğinden haberi var mı? Zira flört ettiği kıza, ilişkininnen hassas ve yanlış anlamaya müsait olduğu bu dönemde halen iletişimde olduğu çevresindeki kız arkadaşının, kendisine olan aşkını ve sizle görüşüyor diye attığı tripleri, onunda buna nasıl katlandığını ve kızın beğenilerini takip ettiğini söyleyen adamın akli melekelerinim yerine olduğunu düşünmüyorum . Ya siz bu arkadaşla ilişkinizde kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, ya da adam sizle sevgili olmak ilişkiyi ileri seviyeye taşımak istemiyor, yol vermek için kendince böyle bir çözüm bulmuş.

Konu başlığını görünce az buçuk tahmin etmiştim.Ben de erkeklerle daha iyi anlaşıyorum ama hiçbirisi bana yanık değil şimdi flörtünüz o kızın kendisine yanık olduğunu öğrendiği an aslında görüşmeyi kesmesi gerekiyordu yani haklısınız.

Konuda ve yorumlarda o kadar çok flört kelimesi kullanılmış ki konuya odaklanamadım evde yüksek sesle tekrarlıyorum şu an Fölrt Flört Flörtüm Flörtsün FLÖRTTTT :KK70:

Konuda ve yorumlarda o kadar çok flört kelimesi kullanılmış ki konuya odaklanamadım evde yüksek sesle tekrarlıyorum şu an Fölrt Flört Flörtüm Flörtsün FLÖRTTTT :KK70:
Bi ara çıkma teklifi vardı o en iyisiydi evetse evet hayırsa hayır 😂 bide flört çıktı başımıza. Çıkma teklifleri geri gelsin🤣😂

Ben olsam ben de tedirgin olurdum ama iki ay çok kısa bir süre yani ciddi düşünmek için birbirinizi yeterince tanıyor musunuz? Tanımak güvenmek zaman alan şeyler. Ama böyle böyle tanıyacaksınız işte, bence sizinle ciddi düşünüyorsa bu kız ile iletişimini kesmesi gerekirdi. Eğer bunlar bir arkadaş grubu ise iletişimini kesmesi zor tabi ama o zaman da en azından mesafe koyması gerekirdi.

Haklısın.
Adam muhtemelen ilgi arsizi. İlsikiyi kesmek iki dakikalık iş. Onun yerine kızı çevresinde tutuyor.

yedekte de dursun istemiştir belki hani sizinle yürümezse o olur diye..
de bunu yapacaksın madem ne diye açığa vurdurrsun :D

Back
X