noldu kız ben dedimAy abdestim kaçtı kim dedi swinger diye
ya valla sohpet edelim diye. hepimiz kocam sevgilim dert yanıyoruz hergün nerdeyse.. dün akşamda bu mevzu olunca arkadaşlar arasında bende sizlerinde düşüncelerini almak istedim.kız kör olmayası ne diye ortalığı ayağa kaldırıyon..
Ben tabi evde olduğum için fazla baktım sanırımnoldu kız ben dedim
kıskançlıktan sohbet mi açılır kaynana görümce elti bu topiğin yegane rehberi ..bu 3 büyüklerin dışında konu açılınca dumur oluyoruz böyleya valla sohpet edelim diye. hepimiz kocam sevgilim dert yanıyoruz hergün nerdeyse.. dün akşamda bu mevzu olunca arkadaşlar arasında bende sizlerinde düşüncelerini almak istedim.
kıskançlık güdüsünü sergileyip sergilememek tamamen kişinin karakterine has bir durum ama sevgisinden emin olduğu bir kadının karşısında o kadına kur yapan (sözel fiziksel tensel bakışsal ne anlarsanız)bir insan varsa içindeki kıskançlık güdüsü ektife olur..Bence tabisevildiğinden ve karşısındakinden çok eminse belli bir noktaya kadar kıskanmayabilir belli bir noktadan kastım başkasıyla fiziksel temas , başka birine ilgi duyduğunu açıkca belli söylemesi senden daha iyi daha güzel vs. gibi karşılaştırma
bunların dışında kalan şeylere kıskançlığı aşka ölçü almamak lazım diye düşünüyorum
Üff çok fena bir konu. Şimdi kafam iyice allak bullak oldu. Karısını yatakta başka bir adamla görüyor ama o adamda kıskançlık var diyebiliyoruz. Tamam vazgeçtim ben anlamaya çalışmayacağımswingerlerde dahi kıskançlık oluyor da onlarda olmasa da olur yani
Üff çok fena bir konu. Şimdi kafam iyice allak bullak oldu. Karısını yatakta başka bir adamla görüyor ama o adamda kıskançlık var diyebiliyoruz. Tamam vazgeçtim ben anlamaya çalışmayacağım
kıskanmayan erkek babet de giyer gibi laflar vardı :))merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..
not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..
hobaaa tartışmaya sil baştan start verme kardeş..kıskanmayan erkek babet de giyer gibi laflar vardı :))
bilmem bence paranoyakça olmadığı sürece hafif tatlı kıskançlıklar iyidir, ama kıskanmıyorsa seviyor mudur sevmiyor mudur bilemeyiz.
sadece geniştir.
karısının başka bir adamla yatmasının kendisini mutlu etmek için olduğunu düşündüğünden bence o an alıgısı kıskançlık olarak çalışmıyor da karısının kendisine lutfu olarak çalışıyorÜff çok fena bir konu. Şimdi kafam iyice allak bullak oldu. Karısını yatakta başka bir adamla görüyor ama o adamda kıskançlık var diyebiliyoruz. Tamam vazgeçtim ben anlamaya çalışmayacağım
istediğini alamayıp bu gruplaşmadan tatmin olmayınca da kıskançlık güdüleri ani reaksiyonlarla ortaya çıkabiliyor bu insanımsıların..karısının başka bir adamla yatmasının kendisini mutlu etmek için olduğunu düşündüğünden bence o an alıgısı kıskançlık olarak çalışmıyor da karısının kendisine lutfu olarak çalışıyor
:)) okumadım yorumları :)hobaaa tartışmaya sil baştan start verme kardeş..
Vallahi bu konu üzerine çok düşünemeyeceğim ben. Normalde sonuna kadar irdelemeyi seven biriyimdir ama bu konuda değil sanırım, biraz sindirmem lazımkarısının başka bir adamla yatmasının kendisini mutlu etmek için olduğunu düşündüğünden bence o an alıgısı kıskançlık olarak çalışmıyor da karısının kendisine lutfu olarak çalışıyor
bende okumadan girdim iki saat tartışmak zorunda kaldım ..ben ettim sen etmeVallahi bu konu üzerine çok düşünemeyeceğim ben. Normalde sonuna kadar irdelemeyi seven biriyimdir ama bu konuda değil sanırım, biraz sindirmem lazım
mutlaka bir yerden patlak verir çünkü insanın doğasına aykırı domuzlar dışında eşini paylaşan hayvan dahi yok sanırım ( koloni bocek vs. bahsetmiyorum)istediğini alamayıp bu gruplaşmadan tatmin olmayınca da kıskançlık güdüleri ani reaksiyonlarla ortaya çıkabiliyor bu insanımsıların..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?