- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
Cahilliği hadisle ölçen hiç cahil değildir zaten, varsın ben cahil olayım. Ahhh ahhh.
Seninki biraz karışık koalinam. Hafif dengesizlik var.Benimki tayt giyemezsin der, şort giysene pişmedin mi de der...
bikini ve pareoyla gezince sorun olmaz, midi ancak göğüs dekolteli elbise ile aynı yerde gezsem bu ne açmışsın yine der...
Sınırı ne bu adamın çözemedim:)
İşte demek istediğim buyduBunun yanında, bizim ilişkimizdeki sınırların başka ilişkilerde de aynı seviyede olmasını da bekleyemeyiz bence. Başka bir çifte göre kısıtlanması gereken bir durumu biz görmeyebiliriz bile, bu durumda da eşimizi sevmiyor olmayız hayata onlardan farklı bakıyor oluruz genelde.
Hanimefendi kiskanclijtan bahsettigim sey esini kollamasi korumasi baska erkeklere karsi.Ah ah içim yanıyor bunları gördükçe. Her gün onlarca kadın katlediliyor bu kıskançlık yüzünden. Bazılarını okuyoruz üçüncü sayfalarda bazılarını bilmiyoruz bile.. Ama hemcinsimiz kalkıyor burada hadisden söz ediyor... Çok acı...
Şuan amacınızı anlamış değilim ama yine de susayim.Cahilliği hadisle ölçen hiç cahil değildir zaten, varsın ben cahil olayım. Ahhh ahhh.
Aslında söylenecek çok şey var ama dine kayacak olay banlanacam diye korkuyorum. Acı ki ne acı.Ah ah içim yanıyor bunları gördükçe. Her gün onlarca kadın katlediliyor bu kıskançlık yüzünden. Bazılarını okuyoruz üçüncü sayfalarda bazılarını bilmiyoruz bile.. Ama hemcinsimiz kalkıyor burada hadisden söz ediyor... Çok acı...
Ah ah içim yanıyor bunları gördükçe. Her gün onlarca kadın katlediliyor bu kıskançlık yüzünden. Bazılarını okuyoruz üçüncü sayfalarda bazılarını bilmiyoruz bile.. Ama hemcinsimiz kalkıyor burada hadisden söz ediyor... Çok acı...
Kadın kendini koruyup kollayamaz mı?Hanimefendi kiskanclijtan bahsettigim sey esini kollamasi korumasi baska erkeklere karsi.
Giydigine ettigine karismasi demiyorum.
Illaki kiskanmasi gerek biraz ondan bahsediyorum.
Ne kadar yanlış anlamaya musaitsiniz
Hanimefendi kiskanclijtan bahsettigim sey esini kollamasi korumasi baska erkeklere karsi.
Giydigine ettigine karismasi demiyorum.
Illaki kiskanmasi gerek biraz ondan bahsediyorum.
Ne kadar yanlış anlamaya musaitsiniz
Bir hadisimiz aklıma geldi ve paylaşmak istedim.. neyse daha fazla uzamasa iyi olurYanlış anlaşılmaya müsait şeyler yazıyor olabilir misiniz ? Erkeğin kadını koruyup kollaması ile kıskanç olması arasında zerre alaka yok. Koruma kollama, erklik içgüdüsü başka , kıskanmak bambaşka. Üstelik domuz demişssiniz kıskanmayan erkeklere yani mundar bir yerde.
Çok fazla engelimiz var bunu yapabilmek için. O kadar çok önyargılıyız ki hayatta her şeye karşı. Bize dayatılan bazı şeyler var (seven kıskanır gibi) ve aksini düşünemiyoruz bile, bu da bazı şeyleri sorgulamaktan korkmamızdan kaynaklanıyor sanırımEvet aynen öyle, her ilişkinin dinamiği, sınırları farklıdır. Başka ilişkilere biraz da bu gözle bakmak lazım. Ama dürüst olarak kaçımız yapabiliyoruz ki bunu?
geçenlerde bir çift gördüm
ikiside doğuluydu belli(bunu belirtiyorum çünkü biz onları hep başka biliyoruz)
kız giymiş minnacık şorttu ve transparan badi telde oyun oynuyor adamı pek takmıyor
adam da yol boyu kızı öpe öpe seve seve bi hal oldu,ilginç bir manzaraydı :)
Kadın kendini koruyup kollayamaz mı?
benimki işte benimkiBir de kıskanç mı değil mi belli olmayan tipler var, onları ne yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?