kıskanmayan erkek

Cahilliği hadisle ölçen hiç cahil değildir zaten, varsın ben cahil olayım. Ahhh ahhh.

Ah ah içim yanıyor bunları gördükçe. Her gün onlarca kadın katlediliyor bu kıskançlık yüzünden. Bazılarını okuyoruz üçüncü sayfalarda bazılarını bilmiyoruz bile.. Ama hemcinsimiz kalkıyor burada hadisden söz ediyor... Çok acı...

Seninki biraz karışık koalinam. Hafif dengesizlik var.

Evet aynen öyle, her ilişkinin dinamiği, sınırları farklıdır. Başka ilişkilere biraz da bu gözle bakmak lazım. Ama dürüst olarak kaçımız yapabiliyoruz ki bunu?

Hanimefendi kiskanclijtan bahsettigim sey esini kollamasi korumasi baska erkeklere karsi.
Giydigine ettigine karismasi demiyorum.
Illaki kiskanmasi gerek biraz ondan bahsediyorum.
Ne kadar yanlış anlamaya musaitsiniz

Aslında söylenecek çok şey var ama dine kayacak olay banlanacam diye korkuyorum. Acı ki ne acı.

Gelişmemiş toplumlarda sevgi kıskançlıkla ölçülür. Ne kadar kıskançlık= o kadar sevgi. Halbuki sevgi iki tarafın birbirinin sınırlarına saygı duyması, kendi özgür alanlarını oluşturmasıyla çoğalır. Ben kıskanmam ama bu çok geniş olduğum anlamına gelmez. Niyeti kötü olan insan belli eder kendini, karşımdakinin ona göre tavır almasını beklerim. Benim bir şey dememe gerek olmamalı.

Hanimefendi kiskanclijtan bahsettigim sey esini kollamasi korumasi baska erkeklere karsi.
Giydigine ettigine karismasi demiyorum.
Illaki kiskanmasi gerek biraz ondan bahsediyorum.
Ne kadar yanlış anlamaya musaitsiniz

Yanlış anlaşılmaya müsait şeyler yazıyor olabilir misiniz ? Erkeğin kadını koruyup kollaması ile kıskanç olması arasında zerre alaka yok. Koruma kollama, erklik içgüdüsü başka , kıskanmak bambaşka. Üstelik domuz demişssiniz kıskanmayan erkeklere yani mundar bir yerde.

geçenlerde bir çift gördüm
ikiside doğuluydu belli(bunu belirtiyorum çünkü biz onları hep başka biliyoruz)
kız giymiş minnacık şorttu ve transparan badi telde oyun oynuyor adamı pek takmıyor
adam da yol boyu kızı öpe öpe seve seve bi hal oldu,ilginç bir manzaraydı :)

Bir hadisimiz aklıma geldi ve paylaşmak istedim.. neyse daha fazla uzamasa iyi olur
Saygilarr..

Evet aynen öyle, her ilişkinin dinamiği, sınırları farklıdır. Başka ilişkilere biraz da bu gözle bakmak lazım. Ama dürüst olarak kaçımız yapabiliyoruz ki bunu?
Çok fazla engelimiz var bunu yapabilmek için. O kadar çok önyargılıyız ki hayatta her şeye karşı. Bize dayatılan bazı şeyler var (seven kıskanır gibi) ve aksini düşünemiyoruz bile, bu da bazı şeyleri sorgulamaktan korkmamızdan kaynaklanıyor sanırım Örneği daha çok var da uzatmayayım

Ne güzel birbirlerini kalıplara sokmadan yaşıyorlarmış.

Normal şartlar altında kıskanmayan erkek evet sevmeyen erkektir yada sevse de karşı tarafın kıskançlık krizlerinden kıskanmaya fırsat bulamayan erkektir.

Herkes kıskançlığı nedense giyim üzerinden yorumlamış. Bence giyim şeklinin kıskançlık malzemesi olması saçma. Çünkü karşındaki insanı giyimini görerek seviyorsun, sonradan 'Kıskançlık' adı altında müdahaleler mantıksız.

Bir de eşimin tek hassasiyeti tayttı. Sebebini anlamadım hiçbir zaman. Ben de çok fazla tercih etmediğimden bundan vazgeçtim gibi, ya da uzun tuniklerle nadiren kullanıyorum. Bana göre şiddetli bir kıskançlık değildi, sadece seni öyle görmek istemiyorum, görüntüsü hoşuma gitmiyor durumuydu. Benim için de vazgeçilmez bir şey değildi.

Bizde daha çok hareketlerden doğan kıskançlık önemli. Ben ya da eşim karşı cinsten biriyle 'gereksiz' samimiyete girmişsek bu kıskançlık sebebidir bana göre. Ya da bir mağazada laubali bir satış görevlisi varsa, eşimin bunu kıskanıp tepki vermesi normaldir. (Tabii verdiği tepki de medeni olacak)

Kıskanmak başka Kısıtlamak başka..eşler birbirini kıskanmalı tabi seviyorlarsa..kıskanmak etrafa o benim mesajı vermektir benim kıskançlık tanımıma göre

çok merak ediyorum, tavuk kıskanıyor mu horozu? ya da damızlık inekler var mesela? aslanlar desen izlediğim kadarıyla hayatını tek erkeğe bağlamıyor..

hiç araştırmadan herşeye hadis diyorsunuz arkadaşım.. hatta şimdi nette araştırdım yine böyle bir hadis yok.. "öyle denir" deniliyor ama kediler, köpekler bile önüne gelenle çiftleşiyor.. neyse..

Bir de kıskanç mı değil mi belli olmayan tipler var, onları ne yapalım?
benimki işte benimki sadece kıyafet konusunda kıskanıyor diğer şeylerde güven problemimiz yok diye. istediğim şeyi giyemiyorum onun yüzünden alışverişe çıkasım gelmiyor nasıl olsa istediğim kıyafeti alamayacağım diye. elbiseye eteğe hasret kaldım şu yaz gününde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…