• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıskanmayan erkek

kız kör olmayası ne diye ortalığı ayağa kaldırıyon..:-)
ya valla sohpet edelim diye. hepimiz kocam sevgilim dert yanıyoruz hergün nerdeyse.. dün akşamda bu mevzu olunca arkadaşlar arasında bende sizlerinde düşüncelerini almak istedim.

sevildiğinden ve karşısındakinden çok eminse belli bir noktaya kadar kıskanmayabilir belli bir noktadan kastım başkasıyla fiziksel temas , başka birine ilgi duyduğunu açıkca belli söylemesi senden daha iyi daha güzel vs. gibi karşılaştırma
bunların dışında kalan şeylere kıskançlığı aşka ölçü almamak lazım diye düşünüyorum

ya valla sohpet edelim diye. hepimiz kocam sevgilim dert yanıyoruz hergün nerdeyse.. dün akşamda bu mevzu olunca arkadaşlar arasında bende sizlerinde düşüncelerini almak istedim.
kıskançlıktan sohbet mi açılır kaynana görümce elti bu topiğin yegane rehberi ..bu 3 büyüklerin dışında konu açılınca dumur oluyoruz böyle:KK25:

sevildiğinden ve karşısındakinden çok eminse belli bir noktaya kadar kıskanmayabilir belli bir noktadan kastım başkasıyla fiziksel temas , başka birine ilgi duyduğunu açıkca belli söylemesi senden daha iyi daha güzel vs. gibi karşılaştırma
bunların dışında kalan şeylere kıskançlığı aşka ölçü almamak lazım diye düşünüyorum
kıskançlık güdüsünü sergileyip sergilememek tamamen kişinin karakterine has bir durum ama sevgisinden emin olduğu bir kadının karşısında o kadına kur yapan (sözel fiziksel tensel bakışsal ne anlarsanız)bir insan varsa içindeki kıskançlık güdüsü ektife olur..Bence tabi:KK23:

swingerlerde dahi kıskançlık oluyor da onlarda olmasa da olur yani :KK30:
Üff çok fena bir konu. Şimdi kafam iyice allak bullak oldu. Karısını yatakta başka bir adamla görüyor ama o adamda kıskançlık var diyebiliyoruz. Tamam vazgeçtim ben anlamaya çalışmayacağım :KK69:

Üff çok fena bir konu. Şimdi kafam iyice allak bullak oldu. Karısını yatakta başka bir adamla görüyor ama o adamda kıskançlık var diyebiliyoruz. Tamam vazgeçtim ben anlamaya çalışmayacağım :KK69:

Adam karar veriyor gidiyor karısını da alıyor tam doruk nokta olaya girilcek adam vazgeçip cinayet işliyor :KK62:

bence de ben düşünmekten vazgeçtim bi ara bunları kaleme alayım vereyim bir gazeteye dedim de ..şimdi git gör konuş aktivitelerinide görmek lazım:KK23:bana çok ters vazcaydımdı...:KK70:

merhaba arkadaşlar , sizce hiç kıskanmayan erkek sevmeyen erkek midir.. yada karşısındakine ve kendine çok güvenen erkek midir..

not: Paranoyakça kıskançlıklardan bahsetmiyorum..
kıskanmayan erkek babet de giyer gibi laflar vardı :))
bilmem bence paranoyakça olmadığı sürece hafif tatlı kıskançlıklar iyidir, ama kıskanmıyorsa seviyor mudur sevmiyor mudur bilemeyiz.
sadece geniştir.

kıskanmayan erkek babet de giyer gibi laflar vardı :))
bilmem bence paranoyakça olmadığı sürece hafif tatlı kıskançlıklar iyidir, ama kıskanmıyorsa seviyor mudur sevmiyor mudur bilemeyiz.
sadece geniştir.
hobaaa tartışmaya sil baştan start verme kardeş..

Beynim yandı üç sayfa okumadım neler olmuş :rolleyes:

karısının başka bir adamla yatmasının kendisini mutlu etmek için olduğunu düşündüğünden bence o an alıgısı kıskançlık olarak çalışmıyor da karısının kendisine lutfu olarak çalışıyor

Hic kiskanmiyorsa sorun var sevmiyor asik degil.yok kendine guveni var kiskanclik huyu degil plavra bunlar seven kiskanir

karısının başka bir adamla yatmasının kendisini mutlu etmek için olduğunu düşündüğünden bence o an alıgısı kıskançlık olarak çalışmıyor da karısının kendisine lutfu olarak çalışıyor
istediğini alamayıp bu gruplaşmadan tatmin olmayınca da kıskançlık güdüleri ani reaksiyonlarla ortaya çıkabiliyor bu insanımsıların..

Vallahi bu konu üzerine çok düşünemeyeceğim ben. Normalde sonuna kadar irdelemeyi seven biriyimdir ama bu konuda değil sanırım, biraz sindirmem lazım :KK14:

Vallahi bu konu üzerine çok düşünemeyeceğim ben. Normalde sonuna kadar irdelemeyi seven biriyimdir ama bu konuda değil sanırım, biraz sindirmem lazım :KK14:
bende okumadan girdim iki saat tartışmak zorunda kaldım ..ben ettim sen etme:KK28::KK22:

istediğini alamayıp bu gruplaşmadan tatmin olmayınca da kıskançlık güdüleri ani reaksiyonlarla ortaya çıkabiliyor bu insanımsıların..
mutlaka bir yerden patlak verir çünkü insanın doğasına aykırı domuzlar dışında eşini paylaşan hayvan dahi yok sanırım ( koloni bocek vs. bahsetmiyorum)
insan eşini kıskanmayabilir ama taki güvenin kesin bittiği noktaya kadar o noktadan sonra kıskanmamaya devam ediyorsa mutlaka pskolojik bir problemi vardır yada dediğin gibi insan değildir insanımsıdır.

Hakikaten ne tiksinç bir konu bende kaçıyorum....

Back
X