- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
Daha bugun bu konu uzerine bi makale okudum:)bence ona kiskanmak degilde sahiplenmek diyelim.erkek kadina kadinda erkege biguven vermeli benim kalbim sana ait kimseye ihtiyacim yok gibisine..kiskanclik bi nevi kendine guvensizliktir..guvenmeyen erkek kiskanir kisitlar herseye karisir bunaltir.. bunlari yaparken kendisi kaybetmekten korkar cunku kendine guveni yoktur.ama buvarada baska kadinlarda esinde olmayan yaptirmadiklarina bakar icerler. Kendi karisina karisir.ce aldatir neden aldsttigini bile bilmez.karisindanda vazgrcmrz herseyden sakinir..bence fikrin neyse zikrinde odur.guvenen insan kiskanmaz.benim esimde kiskanmaz. Bu demek degil baska erkek bana bakinca tepkisiz kalir veya tam tersi kavga cikarip yada beni huzursuz eder. Sadrce karsi tarafa sert bi bakar. Bana cok guveniyor.hayatinda venim kadar bi kadina guvrnmemis diyor. Sevgi sirf kiskanclikla alinan hissedilen birsey degil.illa kiskanmiyirsa sevmiyen erkek drgildir.size guveniyordur.sevgisini baska yollardan gosteriyordur..benim esim oyle aptalca kiskanclik krizine girmez.kurallarimiz vardir.ben zaten erkeklerle hasir nesir bi bayan degikim.dolayisiyla veni kiskanmasi gerekmiyor.ven bakmiyorum ki kimseye..vaskasi bana bakiyorsa baskasinin sorunu..ki banada be giysem bakarlar yani dikkat ceken bi bayanim.kiyafet konusunda yerine gore giyinmemi ister.kiyafetlerimle erkekleri bastan cikaririm dusuncesi yoktur. Yani kisacasi guveniyor yaomayacagini biliyor niyetlerini biliyor seni taniyor.kiskanmasi icin bi kadinin asiri bisey yaomasi lagzim.baskalarina bakmasi yerine gore giyinmemesi falan.. hersey yolunda bi guven varsa neden kiskabsin ki oyle fusunun.kiskanilacak bi durim birakmiyorsaniz.kiskanclik kotu bi duygu ilk insan habil ve kabil bile birbirini kiskanclik yuzunden oldurmustur.. ilk insan kiskanclik yuzunden oldurdu:) bence erkek karisni tasimayi bilmeli ve disariya bu benim karim bana ait beni srviyor bunu hisdettirmeli karisina kiskancliklariyla srvgi numarasina yatip.kendine ve katsi tarafa guvensizligini saklayip bu kiskanclik aptalligina kapilmamali..beden illa kiskanilmak isteyebleri anlamiyorum..adam binlerce sey yaoiyordur kiskanmadigi icin kotu oluyordur sacma. Kendinize gelin. Abkayan anlar yazdigimi.. bicarkadas ornek vermis kadin baska erkeklerle dans ediyor erkek te tik yok diye.. bana gore kadinin baska erkeklerle dans etmesi nirmal degil.ya erkek onu bos vermistir. Kadinin asiri hareketler yaomasi erkej icin guven duyulacak bisry drgilki kiskansa nolacak.:) o iliski kiskanclik falan mevzusu drgil.baska seyler donuyor biz anlayamayiz.. erkek drdigin sahiolenecek kadini sahiolenir kiskanmadan..biz ne giyecegimizi be yaoacagimizi bilmiyormuyuz da kiskansinlar kisitlasinlar ya cok daraldim yazmaktan.konunu krndisi uzun bisey zaten sory