Kıskanmayan sever mi? Seven insan hiç kıskanmaz mı?

İçimden bir ses çok yakusuklu bir erkek olduğunuzu söylüyor

Niye biri bizi sahiplensin, sokak kedisi miyiz biz

Kıskanmak sevgi ölçütü değildir bence ama size sürekli mesaj atıyor, arıyorsa siz sınır çizememişsiniz demektir ve bugün eşiniz tepki vermese dahi ilerde size karsı güven problemi muhakkak yasayacaktır.
Ne münasebet beni arasın canım bu ne laubalilik

Konuda kim kıskanma olayından hoşlanmıyorsa sıradan kibliyorum ben erkek üye diye.
Zaten yukarıda cilek.yagmuru da ne yana yatırsam diye sormuş. Sola yatır Çilek.

Anket açayım mı
Beni kibleme lütfen
Ben daha yeni öğrendim erkek olduğumu. Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez!!!

Psikologlar kıskançlığın sevgi göstergesi olmadığını, hatta ilişkileri ve evlilikleri yıprattığını resmen bağırıyorlar. Neden? Çünkü kıskançlık, aslında sizin kendinizi eşinizden daha aşağıda gördüğünüzü gösterir (bunun farkında değilsiniz). Belki de siz o adama güvenmiyorsunuz?
Ha, sizi adeta bir eşya sahiplenir gibi sahiplenecek bir eş arıyorsanız tabii ki de mevcut eşiniz için "o adam size göre değil" derim.

Ay konu cahil dolu. Bi kere neden domuz eti yenmez? Çünkü domuz eşini kıskanmayan tek hayvandır. Bak su aygırına, eşi çamur yığınından az başını kaldırsın hemen geri gömer. Çünkü kıskanır. Bak minnak kemirgenlere, o çukurlar gıda için mi kazılıyor sanıyorsunuz? Hayır. O çukurlar eşleri içinde dursun da diğer erkekler görmesin diye. Bu cahillik beni öldürecek, hiçbir şey bilmiyorsunuz hiç!

Son düzenleme:
Bana göre seven insan kıskanır.
Size göre seven insan kıskanıyor olabilir ama reelde öyle değil işte. Bir de sizden bağımsız gerçekler var. Eşini çok kıskanıp her şeyden herkesten sakınıp aynı zamanda başka kadınlarla takılan erkekler var.

Şizofreni kelimesini yeni öğrendiniz sanırım bol bol kullanmaya çalışıyorsunuz doğru yanlış. Hayvanlar kıskanmaz, her kadın da kıskanılmak istemez.

O kadar aydınlandım ki, kafamdaki ampul patlamak üzere.

Peki hodjam sadece kraliçeyle çiftleşen firavun fareleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Kocalarını kıskandığından dişi yavrularını öldürüyormuş diyolla...

Peki hodjam sadece kraliçeyle çiftleşen firavun fareleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Kocalarını kıskandığından dişi yavrularını öldürüyormuş diyolla...

Ay ne günlere kaldık. Şüphesiz ki cehennemlik onlar. İsimlerinde meymenet yok zaten. Firavun işte.

Kiskanmak taniminiz ne?
Ne bekliyorsunuz mesela?
Sizin her an gidebileceginizi, gonlunuzun kayabilecegini vs mi dusunsun esiniz yoksa iki hır hır bir mır mır bir renk gelsin ayol gibi masum bir atraksiyon mu arıyorsunuz?

Ben de şunu söylemek istiyorum. Cinayetler genelde bu kıskanç erkeklerden çıkıyor. Ona göre sevin yani kıskanç erkekleri

Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
Ben doğuluyum. Ama doğmadan önce sanırım genetiğimle oynamışlar, ne kıskanırım ne de kıskanılmayı severim. Ne biçim insanım ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…