- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi bebiskombenim
-
Merhaba güzellik
İçimden bir ses çok yakusuklu bir erkek olduğunuzu söylüyorYanlış olmuş.
"Şizofreni: kıskanmayan ve kıskanılmayan, ilişkide kıskançlığı gereksiz gören erkek" olmalıydı.
Çünkü hepinizin bildiği gibi bütün kadınlar kıskanır ve kıskanılmaktan hoşlanır.
"Hepiniz" dedim çünkü ben zaten erkekmişim. Merhaba güzellik
Niye biri bizi sahiplensin, sokak kedisi miyiz bizHayvanlar bile kıskanır. Hemen bizim kadınlar bu kafadayken lafları. Hemen sevgi anlayışınız bu mu. Ya adam tepkisiz umrunda değil verdiği cevap demekki! Bana göre seven insan kıskanır. Kıskançlık diyince hemen negatif şeyler canlanmasın aklınızda. Bence kıskanılmak güzeldir. Önemsemesi değer vermesi sahiplenmesidir.
Konuda kim kıskanma olayından hoşlanmıyorsa sıradan kibliyorum ben erkek üye diye.
Zaten yukarıdacilek.yagmuru da ne yana yatırsam diye sormuş. Sola yatır Çilek.
Psikologlar kıskançlığın sevgi göstergesi olmadığını, hatta ilişkileri ve evlilikleri yıprattığını resmen bağırıyorlar. Neden? Çünkü kıskançlık, aslında sizin kendinizi eşinizden daha aşağıda gördüğünüzü gösterir (bunun farkında değilsiniz). Belki de siz o adama güvenmiyorsunuz?Selam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdiya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi
Şu an yatmıyor belli ki.
İçimden bir ses çok yakusuklu bir erkek olduğunuzu söylüyor
Sizi kocama şikayet edeceğim hemen şimdiCanım işim çıktı, oyundayım ben. Sonra konuşuruz.
Merhaba güzellik
Ben seni korurum bebeyim bu vampir kadınlardanAnket açayım mı
Beni kibleme lütfen
Ben daha yeni öğrendim erkek olduğumu. Bir insanın üstüne bu kadar gidilmez!!!
Size göre seven insan kıskanıyor olabilir ama reelde öyle değil işte. Bir de sizden bağımsız gerçekler var. Eşini çok kıskanıp her şeyden herkesten sakınıp aynı zamanda başka kadınlarla takılan erkekler var.Bana göre seven insan kıskanır.
O kadar aydınlandım ki, kafamdaki ampul patlamak üzere.Ay konu cahil dolu. Bi kere Müslümanlar neden domuz eti yemez? Çünkü domuz eşini kıskanmayan tek hayvandır. Bak su aygırına, eşi çamur yığınından az başını kaldırsın hemen geri gömer. Çünkü kıskanır. Bak minnak kemirgenlere, o çukurlar gıda için mi kazılıyor sanıyorsunuz? Hayır. O çukurlar eşleri içinde dursun da diğer erkekler görmesin diye. Bu cahillik beni öldürecek, hiçbir şey bilmiyorsunuz hiç!
Varoş bir ilişki peşindesiniZ
Ay konu cahil dolu. Bi kere Müslümanlar neden domuz eti yemez? Çünkü domuz eşini kıskanmayan tek hayvandır. Bak su aygırına, eşi çamur yığınından az başını kaldırsın hemen geri gömer. Çünkü kıskanır. Bak minnak kemirgenlere, o çukurlar gıda için mi kazılıyor sanıyorsunuz? Hayır. O çukurlar eşleri içinde dursun da diğer erkekler görmesin diye. Bu cahillik beni öldürecek, hiçbir şey bilmiyorsunuz hiç!
Peki hodjam sadece kraliçeyle çiftleşen firavun fareleri konusunda ne düşünüyorsunuz? Kocalarını kıskandığından dişi yavrularını öldürüyormuş diyolla...
Sizi kocama şikayet edeceğim hemen şimdi
Ben seni korurum bebeyim bu vampir kadınlardan
Ben doğuluyum. Ama doğmadan önce sanırım genetiğimle oynamışlar, ne kıskanırım ne de kıskanılmayı severim. Ne biçim insanım ya?Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?