- Konu Sahibi bebiskombenim
-
kSelam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdiya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi
Bende esimi is arkadaslarindan kiskanmam istedigi arkadasiyla gorusmekte özgürdür ayni sekilde bende. Bunlar sevginin ölçüsü degil ki yani siz niye o yazdi bu yazdi diyorsunuz ki hic mi muhabbet konunuz yok esinizin arkadaşlarınızla olan muhabbetlerinizle ilgilenmemesi cok normal. Bana esim boyle birsey dese napayim iyi yapmışsın ozlem gidermişsin derim. Ben ya da esim sınırımızı bilmeyen insanlar miyiz bir de bu yuzden boşanma konusunu aklima getirecegim valla hic derdim olmasa bunu yine oturup dert etmem bence sizde biraz isi bırakınca bi boslukta kalmissiniz gibi.Selam hanımlar,
Evet bir derdim var. İşin içinden çıkamıyorum. Kafam allak bullak. 8 yıllık evliyim 30 yaşındayım. Eşim beni hiç kıskanmıyor evlendikten sonra adam geniş bir adama dönüşüverdi dicemde gerçek yüzü buymuş.Geniş adam rahat kaygısız umursamaz biri karıma mı baktı biri karıma mı yazdı aradı mı umrunda değil. Yeni bir işten ayrıldım.işten ayrıldıktan sona ordaki iş arkadaşım (erkek) beni kız arkadaşlarımdan fazla arar yazar oldu. Bende eşime beni aramalarından bahsettim. Aradığında söylüyordum. Whatsptan yazıyordu görüyordu ama açıp bakmıyordu okumuyordu merak etmiyordu. Aradığını sölediğimde niye arıyor hala ya diye bile tepki vermiodu hiç. Bundan bahsettim sana söylüyordum ama hiç tepki vermiyordun rahatsız değilsin sanırım bugünde aradı ama bu sefer açmadım dedim. Hatırlamıyorum bana söylediğini yazdıkları içinde farkında değilim cevapları verdiya merak ediyorum neden beni hiç kıskanmıyorsun cevap ver lütfen dedim ilk bilmiyorum dedi sona ısrar ettim kıskanmıyorsan sevmiyorsun demek dedim o da demekki dedi!
Ne alakası var tabiki de seviyorum hayatım demek çok zor geldi galiba çooook zor
Bi kız sana yazsa ben seni gebertirim dedim belki de yazıyor ben siliyorum dedi! Yani misilleme yapıyor verdiği cevaplarla. Ben mesela beni neden kıskanmıyorsun dediğimde sen beni neden kıskanmıyorsun, beni niye sevmiyorsun sen beni seviyorsun sanki diyor. Onunla alakalı bir şey yaşamıyoruz. Sevgimi de hep gösteren bir bayanım. Yani ben ona kendimi ve duygularımı anlatamıyorum anlamak istemiyor. Ben belki anlattıklarımdan sonra birşeyler değişir mahcup olur diye ümit ediyorum ama maalesef kendi kabuğuna çekiliyor ya uyuyor ya oyun oynuyor. Bense odamda ağlıyorum. Allah’ıma dua ediyorum boşanmak istiyorum ama cesaretim yok hem maddi hem manevi
benim kıskanılmak hiç hoşuma gitmez. eşim de kendine güveni olan bir adam olduğu için kıskanmaz.Kıskanılmak güzeldir. Erkeği sevgilisi kocası tarafından kıskanılmak her kadının hoşuna gider. Tam tersi içinde geçerli bu. Hemen kusmayın ya. Hemen şizofreni leveline geçmeyin yahu.
Taciz olarak algilansin istemem ama bazi zamanlar hay agzini opeyim demek istiyorum sana
+1benim kıskanılmak hiç hoşuma gitmez. eşim de kendine güveni olan bir adam olduğu için kıskanmaz.
ben de onu kıskanmam.
birinin size yazması değil de sizin ne cevap verdiğiniz önemli.
Ya nasıl çoğu kişi böyle düşünüyor anlamıyorum. Ben adanalıyım. Bizde bu tarz konular çok önemlidir. Seven insan kıskanır belli eder ama şifozreni boyutunda değil tabiki.
30 YAŞINDA KOCAMAN KADININ TELEFONUNU KARIŞTIRMAK YAZIYORLAR DİYE KIYAMETİ KOPARMAK DA BENCE SAĞLIKSIZ HOŞ OLMAYAN BİR DURUM BEN DE BÖYLE OLSUN İSTERDİM AMA BU SAÇMA KISKANÇLIKLAR BOĞUYOR İNSANI KENDİNİ BİLİYORSA BİR KADIN ZATEN ALDATMAYA MEYLETMEZ BAŞINDA VELİ GİBİ BİR KOCA OLACAĞINA BÖYLESİ DAHA İYİ AMA ALTINDA BAŞKA SEBEPLER VARSA BİLEMEMSelam hanımlar,
Adam umursuz. Hem de sinirden çıldırtacak kadar umursuz.Verdiği cevap beni benden aldı zaten. Sonra niye sölediğim lafa takılıyorsunki niye bukadar önem veriosun laflarıma diyor birde ne denir ki buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?