Kıskanmıyorum ama üzülüyorum yanlış mı?

Uzun uzadıya açıklama yapmaya da gerek yok. Ben biraz kafamı bu konudan uzaklaştırmak istiyorum deyip iyi dileklerinizi sunduğunuz bir mesaj yazın yeterli.

Onlar mesaj yazarken sessiz kalın anlarlar

Öncelikle basınız sağ olsun. Allah en hayırlı zamanda tekrar kucağınızi doldursun inşallah.
Hayır, sizde bir sorun yok. Hayatlarını sizin kaybınıza göre sekillendiremez hiç kimse evet ama en azından WhatsApp grubu kuracak yakınlıkta olan insanların da bir süre dikkat etmesi, daha hassas olması gerekir.
Bence uygun bir dille söyleyip gruptan çıkın.

En acısı da acımaları demi bende kaç kere kayıp yaşadım. Bilen bilmeyen çocuk soruyordu yok deyince olur olur diye kendilerince teselli ediyorlardı. En büyük kaybim yeni doğan bebegimi toprağa vereli daha 2 ay bile olmamıştı. Hamilelik sormaya başlamışlardı. Ben daha yasımı tutamadan ne hamileliği diyemiyor da insan. Çevremdeki %80 insanın sorduğunu düşünsene. Zaten yaralıyım. Bir kere soran diğer gördüğünde yine soruyor. Bıktım usanmistim En sonunda patladım sormayın istemiyoruz biz şuan dedim herkese. Bide bebeklerini falan kiskanmalari var demi :/ off yaşayan bilir bu duyguyu.

Arkadaşlara katılıyorum hiç bir şey demeden yeni bir bebek konusu açtıklarında hemen çıkın gruptan. Sorarlarsa konuşmalardan şuan rahatsız oluyorum. Kendime gelince tekrar katılırım deyin. Hatalarını anlarlar biraz da olsa

Gruptan siz çıkmadığınız halde evet bu tarz alışverişler konuşmaları karın fotoları falan bana da düşüncesizlik gibi gelirdi. Ben olsam arkadaşım grupta olduğu için tek kelime etmezdim. Diğer hamile arkadaşımla ayrı bir grup kurabilirim sonuçta. Bir kaybınız var göze sokmaya ne gerek var. Sizin yerinize olsam kızlar ben kötü hissediyorum, yanlış anlamayın der gruptan çıkardım. İnsan olan anlar zaten bozulduğunuzu.

Allah razı olsun teşekkür ederim

Az çok anlıyorum sizi benimkiler daha basit anlatımlardı başınız sağolsun

Amin inşallah haklısınız

Allah sizide sevindirsin inşallah bizler anlıyoruz birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…