Kıskanmıyorum ama üzülüyorum yanlış mı?

Uzun uzadıya açıklama yapmaya da gerek yok. Ben biraz kafamı bu konudan uzaklaştırmak istiyorum deyip iyi dileklerinizi sunduğunuz bir mesaj yazın yeterli.

Onlar mesaj yazarken sessiz kalın anlarlar

Öncelikle basınız sağ olsun. Allah en hayırlı zamanda tekrar kucağınızi doldursun inşallah.
Hayır, sizde bir sorun yok. Hayatlarını sizin kaybınıza göre sekillendiremez hiç kimse evet ama en azından WhatsApp grubu kuracak yakınlıkta olan insanların da bir süre dikkat etmesi, daha hassas olması gerekir.
Bence uygun bir dille söyleyip gruptan çıkın.

En acısı da acımaları demi bende kaç kere kayıp yaşadım. Bilen bilmeyen çocuk soruyordu yok deyince olur olur diye kendilerince teselli ediyorlardı. En büyük kaybim yeni doğan bebegimi toprağa vereli daha 2 ay bile olmamıştı. Hamilelik sormaya başlamışlardı. Ben daha yasımı tutamadan ne hamileliği diyemiyor da insan. Çevremdeki %80 insanın sorduğunu düşünsene. Zaten yaralıyım. Bir kere soran diğer gördüğünde yine soruyor. Bıktım usanmistim En sonunda patladım sormayın istemiyoruz biz şuan dedim herkese. Bide bebeklerini falan kiskanmalari var demi :/ off yaşayan bilir bu duyguyu.

Arkadaşlara katılıyorum hiç bir şey demeden yeni bir bebek konusu açtıklarında hemen çıkın gruptan. Sorarlarsa konuşmalardan şuan rahatsız oluyorum. Kendime gelince tekrar katılırım deyin. Hatalarını anlarlar biraz da olsa

Gruptan siz çıkmadığınız halde evet bu tarz alışverişler konuşmaları karın fotoları falan bana da düşüncesizlik gibi gelirdi. Ben olsam arkadaşım grupta olduğu için tek kelime etmezdim. Diğer hamile arkadaşımla ayrı bir grup kurabilirim sonuçta. Bir kaybınız var göze sokmaya ne gerek var. Sizin yerinize olsam kızlar ben kötü hissediyorum, yanlış anlamayın der gruptan çıkardım. İnsan olan anlar zaten bozulduğunuzu.

Allah razı olsun teşekkür ederim

Az çok anlıyorum sizi benimkiler daha basit anlatımlardı başınız sağolsun

Amin inşallah haklısınız

Allah sizide sevindirsin inşallah bizler anlıyoruz birbirimizi

Hayir bende aynısını yaptım hemen herşeyi sildim üzülüyordum çok hemde şuan bilr 17 gün önce kürtaj oldum ne yapacagimi bilmiyorum

Sizin daha çok yeni zamanla alışıyoruz Malesef.
Alışmak değilde vallahi tamamen aklımdan çıkardım üzüntüden bakiyurm eşim uzakta bebeğim gitti bana sabirdi ama olması için daha var galiba

Alışmak değilde vallahi tamamen aklımdan çıkardım üzüntüden bakiyurm eşim uzakta bebeğim gitti bana sabirdi ama olması için daha var galiba
İnşallah en güzel zamanda kucağınızda olur bende öyle bekliyorum deniyorum bakalım

Ayiptir sorması kac aydır deniyrusunuz birde kurtajdan sonra kac gün adet gördünüz
Detaylı anlatayım.. 25 martta kürtaj oldum ilk adetimi 55 gün sonra gördüm stres yaptıkça gecikiyor. Kürtajdan sonra bir kaç gün kanama oldu sonra tamamen kesildi. Ben yumurtlama testi kullanıyorum ovilasyon yani. 4 mayısta yumurtlama gördüm değerlendirdim olmadı 19 mayısta adet geldi. 4 gün sürdü normal dönemde 5 gün sürerdi ama bu daha yoğundu . Bu ay da erken yumurtlama gördüm 29 mayısta. Yine değerlendirdim beklemedeyim şuan

Kaç haftalıktı kaybınız yanlış anlamazsanız..
benim doktorum bir adet döngüsü korunmamı söyledi ama ben psikolojik olarak mı diye sorunca cevap veremedi ben o yüzden hiç korunmadım daha 2.ay

Kaç haftalıktı kaybınız yanlış anlamazsanız..
benim doktorum bir adet döngüsü korunmamı söyledi ama ben psikolojik olarak mı diye sorunca cevap veremedi ben o yüzden hiç korunmadım daha 2.ay
Yok o pskolji alakasiz sadece rahmin temizlensin içi yaralı ya banada dedi illa istiyorum diyorsan 2 3 adet bekle ama benim fikrim 6 ay ama bana kalsa şuan başlarım valla mecbur 2 ay oyalanirim eşimde yok

Yok o pskolji alakasiz sadece rahmin temizlensin içi yaralı ya banada dedi illa istiyorum diyorsan 2 3 adet bekle ama benim fikrim 6 ay ama bana kalsa şuan başlarım valla mecbur 2 ay oyalanirim eşimde yok
Benim vakumla aldılar yani eskiden olduğu gibi oyna vs işlemi yok ve 7 haftalıkken kaybettim küçüktü o yüzden bir adet döngüsü yeterli demişti

İnşallah İnşallah hayırlı haberler alirsiniz
Benim vakumla aldılar yani eskiden olduğu gibi oyna vs işlemi yok ve 7 haftalıkken kaybettim küçüktü o yüzden bir adet döngüsü yeterli demişti

Aaa aynen benimde ya özelde oldum çok iyiydi ya çok şükür inş Allah büyüktür ummadığım yerde Allah yettim deeermis vallahi belkide Allah büyüktür şuan umudum yok hiç sanki tekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…