• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

Bilmiyorum söyleyen oldu mu her yorumu okumadım ama, ben beğendiği biri olunca güzelmiş diyen erkekten rahatsız olmam ama eşiniz dış görünüşe biraz fazla önem veriyor gibi geldi bana yanılıyor muyum? Yani bu kız daha güzel niye öbürüyle gibi bir laf söylemesi garip geldi.

Eşinizin bu tarz beyanlarından hoşlanırsınız ya da hoşlanmazsınız, birşey diyemeyiz. Yalnız eşiniz kendisi yorum yapıyorsa sizin yorum yapmanıza da ses çıkaramaz. Yok öyle yağma.

Bu çifte standarta izin verdiğiniz icin hatayı sizde buluyorum.

kesinlikle katılıyorum kım ne derse desın bu benım sahsi fıkrım yalnız degılsın herkezın kendıne özgü kişiliği vardır benımde bu şekilde bunu kompleks olarak görende var ama ben oyle gormuyorum benım yanımda elalemın ınsanı yok guzelmıs yok söyleymıs hiç hoşlanmam

Çok katılıyorum gerek yok. Sorun veya kompleks diye görmüyorum yaşam tarzıma uygun değil :)

Peki bu durumdan neden rahatsız oluyorsunuz ben o kısmını anlayamadım. Tüm samimiyetimle soruyorum, evli bir erkek güzel bir kadına neden güzel diyemesin? Evli bir erkek güzel bir kadına güzelmiş derse bundan hangi anlamı çıkarıyorsunuz :KK64:

Şeytan bu bugun birini gözün güzel görürse yarın ne çıkar karşına kim bilir o yüzden ağızdada olmasa keşke

bende hoşlanmam eşimin bir kadına güzel demesinden.. Ne o canm benim yanımda başka kadına güzel diyor iyi yada kötü niyeti beni ilgilendirmez efendim diyemez o kadar . Benim eşimde yeni evli iken sandra bullock 'a bayıldığını söylemişdi (esasında oyunculuğu güzel diyecekdi bayılıyorum çıktı ağzından) bende Hakan Peker'i çok severim dedim normalde aşırı kıskançtır eşim olayın üzerinden 1 gün geçti mesaj geldi arkadaşımdan
'' hemen tv aç Hakan konuk ''
adam çıldırdı tabii bende dedim sen sandra bullock 'a bayılınca hoşda ben hakan dinleyincemi sorun dedim o gün bugündür ağzına almaz hatta kadının filminin olduğu kanal çıksa karşısına hemen değiştirir :))

Bilmiyorum söyleyen oldu mu her yorumu okumadım ama, ben beğendiği biri olunca güzelmiş diyen erkekten rahatsız olmam ama eşiniz dış görünüşe biraz fazla önem veriyor gibi geldi bana yanılıyor muyum? Yani bu kız daha güzel niye öbürüyle gibi bir laf söylemesi garip geldi.

Herkes gibi tabiki dış görünüşe önem veriyor fakat esmer sevmez biri sarı biri esmer olduğu için niye sarıyı seçmedi bu çocuk dedi.

Eşinizin bu tarz beyanlarından hoşlanırsınız ya da hoşlanmazsınız, birşey diyemeyiz. Yalnız eşiniz kendisi yorum yapıyorsa sizin yorum yapmanıza da ses çıkaramaz. Yok öyle yağma.

Bu çifte standarta izin verdiğiniz icin hatayı sizde buluyorum.

Evet bendede hata var bu konuda en başta taviz verilmemeliydi fakat oldu bi kere şimdide geri dönülmüyor

bende hoşlanmam eşimin bir kadına güzel demesinden.. Ne o canm benim yanımda başka kadına güzel diyor iyi yada kötü niyeti beni ilgilendirmez efendim diyemez o kadar . Benim eşimde yeni evli iken sandra bullock 'a bayıldığını söylemişdi (esasında oyunculuğu güzel diyecekdi bayılıyorum çıktı ağzından) bende Hakan Peker'i çok severim dedim normalde aşırı kıskançtır eşim olayın üzerinden 1 gün geçti mesaj geldi arkadaşımdan
'' hemen tv aç Hakan konuk ''
adam çıldırdı tabii bende dedim sen sandra bullock 'a bayılınca hoşda ben hakan dinleyincemi sorun dedim o gün bugündür ağzına almaz hatta kadının filminin olduğu kanal çıksa karşısına hemen değiştirir :))
:) çoğu ailede yaşanıyormuş bunlar büyütülcek şeyler değil tabiki tatlıya bağlanıyor hoş

Herkes gibi tabiki dış görünüşe önem veriyor fakat esmer sevmez biri sarı biri esmer olduğu için niye sarıyı seçmedi bu çocuk dedi.
İşte onu diyorum ben de, sırf sarışın diye diğer kadının daha tercih edilebilir olduğunu düşünmesi sığ biraz. Neyse siz ona takılmıyorsunuz sanırım.

Evet canım haklısın malesef öyle. Benim sinirlenmem onun böyle yapması onun benim yanımda olmasını değiştirmiyor. Bir gün nişanlışken pazardaydık ve karşı komşumun oğlu selam verdi eşim arkamdaydı ama kafasını salladı ki biz konuşmayız etmeyiz nerden çıktında selam verdin mübarek benim hiç erkek arkadşm yok onunda kız. ama gel gelelim ogün o çocuk selam verince benimle 1 hafta konuşmadı :)
Eee erkekler boyle iste.onlarin dogrukqri,ve tabularivar.yikilmayacak.ama kadinlarina asla yapilmayacak.kendi baska kadina selam verir,ama esine biri selam verdimi ipler kopar.ilk evliligimiz zamani bende cok kiskanir kafaya takardimm.bak cok sacma bir seyi bile takmistim kafaya.etrafimdakiler biraz dindarinsanlardi..hep derlerdi iste nasip evlendinizyaaaaa,allah yazmasa olmazdi.diye.ayy ben bazen bunu bile dusunurdum,yani allah yazmasa o beni sevmiyecektimi.beni sevmiyormuuu.allah yazdi diyemiiii.tobe tobeeeeee..dusun yani nasil sevdigimi.amaa bossss hersey....zaman gecince uzun sureli evliliklerde eskiye bakipp amannnn ne sacmaymis diyeceksinnn.

Çok rahatsız oluyorsanız açıkça söyleyin, kendi kendinize bu kadar çıldırmanıza gerek yok.

Konuyu okuduğumdan beri düşünüyorum bizde nasıl oluyor diyor mu ben ne diyorum diye aklıma gelmiyor ay çıldırcam şimdi :KK57::KK57:

Bende kıskanırım.Hele bi birine güzel desin.Dünyayı dar ederim ona ! Güzel bulabilir ama içinde kalsın.Bana söylemesi ne ayak yani ??

Benimkide Rihannayi begeniyor uyuzz esseekkk..
Huyuda pis beni kizdirmayi kiskandirmayi cok seviyor..
Bi ara bahsetmeye basladi soyle alimli boyle guzel diyee:KK11:

Bende patlattim bombayi tabi bitane futbolcu icin ay ben onu cok begeniyoruuummmmm..
Evlendide kac gun yas tuttummm ben evlencektim onla cok uzuldum fln didiimmmm:rolleyes::rolleyes:

Bak sinirim suan da burada (cenesini gosteriyor) azcik daha konus buraya cikacak (alnini gosteriyor) dedii ve bana alev alev yanan gozleriyle baktiii:p:p

Ayyy ilk firsatta yine yapıciiiimmm:KK70:

kendine yeterince güveniyorsan bence o kadar umursamazsın.

ailesindeki evlenen çiftlerle ilgili yorumları kıskanman vs. aşırı geldi bana.

eğer sen kendine güveniyorsan ve seni beğendiğinden de eminsen bence bu kadar sinirlenmene gerek yok.

ki masumane söylediğini de biliyorum yazmışsın.

yoksa güzelliğin sonu yok ne kadar güzel olsan da senden güzelleri olacaktır. göreceli bir kavram en başında zaten.

Erkek dediğin az konuşacak arkadaş... Boş laf ya o güzel bu daha güzel iyi başka konu mu yok!!??

Şeytan bu bugun birini gözün güzel görürse yarın ne çıkar karşına kim bilir o yüzden ağızdada olmasa keşke
Ağzında hiç olmayıp eylemlerinde olan erkekler de bir hayli çoklar biliyorsunuz değil mi?

Bence siz bu duruma yüklediğiniz anlamdan dolayı bu kadar geriliyorsunuz. Ortada bir güvensizlik var diyenlere kızmıştınız. Bu mesajınızda da aslında güvensizliğinizi belirtiyorsunuz açık açık, böyle söyleye söyleye sonunda ya şeytana uyarsaaa gibi bir düşünceniz var :KK64:

İşte onu diyorum ben de, sırf sarışın diye diğer kadının daha tercih edilebilir olduğunu düşünmesi sığ biraz. Neyse siz ona takılmıyorsunuz sanırım.

sarı tercih etmesi tuhaf ama illa da insanın bi tercihi olur dimi kimi melez sever kimi sevmez mesela

Back
X