• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

Ağzında hiç olmayıp eylemlerinde olan erkekler de bir hayli çoklar biliyorsunuz değil mi?

Bence siz bu duruma yüklediğiniz anlamdan dolayı bu kadar geriliyorsunuz. Ortada bir güvensizlik var diyenlere kızmıştınız. Bu mesajınızda da aslında güvensizliğinizi belirtiyorsunuz açık açık, böyle söyleye söyleye sonunda ya şeytana uyarsaaa gibi bir düşünceniz var :KK64:

Ben gerilmiyorum benim gibi olanlar nabıyo merak ediyorum. Şeytana uyulcanı düşünmek güvensizlikle eyvallah.

Eee erkekler boyle iste.onlarin dogrukqri,ve tabularivar.yikilmayacak.ama kadinlarina asla yapilmayacak.kendi baska kadina selam verir,ama esine biri selam verdimi ipler kopar.ilk evliligimiz zamani bende cok kiskanir kafaya takardimm.bak cok sacma bir seyi bile takmistim kafaya.etrafimdakiler biraz dindarinsanlardi..hep derlerdi iste nasip evlendinizyaaaaa,allah yazmasa olmazdi.diye.ayy ben bazen bunu bile dusunurdum,yani allah yazmasa o beni sevmiyecektimi.beni sevmiyormuuu.allah yazdi diyemiiii.tobe tobeeeeee..dusun yani nasil sevdigimi.amaa bossss hersey....zaman gecince uzun sureli evliliklerde eskiye bakipp amannnn ne sacmaymis diyeceksinnn.

Aynen öyle şuan bile konuyu açtığıma pişmanım daha çok gerildim bazı yazılara

Ben gerilmiyorum benim gibi olanlar nabıyo merak ediyorum. Şeytana uyulcanı düşünmek güvensizlikle eyvallah.
Anladım.

Sizin gibi olmadığım için bana cevap verme hakkı da verilmiyor sanırım. Peki siz dertdaşlarınızla bir sonuca varabilirsiniz umarım, kolay gelsin :KK52:

Bağışla anlamadım ne demek istediğini
Sevgiliyken size saç açtırmayıp kalem sürdürmüyormuş ya, ona istinaden dedim. Eşini/sevgilisini kısıtlayan erkekler kendileri başka kadınları güzel buldukları ya da o güzel kadınlar ilgilerini çektiği için başka erkeklerin onların eşlerini/sevgililerini beğensin istemezler. Bu tipler %99 böyle. Güzelliği takdir etmek ayrı, bunu sürekli dile getirmek ayrı. Bazı zaafları olduğunu düşündüm dış görüntü bazında.

Biz eşimle açık açık bu konuyu konuşmadık ama aramızda gizli bir anlaşma var
O hiçbir kadın için güzel demez
Ben de yakışıklıymış şu adam gibi cümleler kurmam.
Tavsiye ederim eşinize de.
Tabiki insan güzel bulabilir ama bunu eşine söylemeye ne gerek var.

Hıı ama bi kere eşim katy perry den etkilendiğini ima etmişti ki benim de biri var beğendiğim dedim. Nolur söyleme dayanamam buna tamam bu konuyu bi daha hiç açmıycam falan dedi.

aynen oyle bizde esimle hic konuşmadık ama gizli bir anlaşma varmiscasina o tarz kelimeler edilmez,edilemez ne alaka yani..valla benim esim bana oyle dese uyarmama rağmen devam etse kivanc tatlitug erkekse diğerleri ne acaba derim bakim o zaman nasil bi hismiş aynini tattiririm ona..

4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.

Varmı sizdede böyle?
sende erkeklere yakışıklı de bakalım ne oluyo
ben de istemem eşimin önüne gelene güzel demesini

Konu kiskanclik ya da saygisizlik herneyse; ciftler birbirinin hoslanmadigi seylere azami dikkat gostermeli. Bende takilmam fakat takilanlara saygi duyarim.
Esinize empati kurdurun. Hosunuza gitmedigini, siz yapsaniz nasil hissedecegini sorun.
Hala duzelmiyorsa tepkisiz kalarak çözülebilir.

Sevgiliyken size saç açtırmayıp kalem sürdürmüyormuş ya, ona istinaden dedim. Eşini/sevgilisini kısıtlayan erkekler kendileri başka kadınları güzel buldukları ya da o güzel kadınlar ilgilerini çektiği için başka erkeklerin onların eşlerini/sevgililerini beğensin istemezler. Bu tipler %99 böyle. Güzelliği takdir etmek ayrı, bunu sürekli dile getirmek ayrı. Bazı zaafları olduğunu düşündüm dış görüntü bazında.

Evet beni saklar. Zaten şuan tesettürlüyüm ama bunu Allah için yaptım. Ama onun başksına güzel demesi beni kızdırmasından.

Konu kiskanclik ya da saygisizlik herneyse; ciftler birbirinin hoslanmadigi seylere azami dikkat gostermeli. Bende takilmam fakat takilanlara saygi duyarim.
Esinize empati kurdurun. Hosunuza gitmedigini, siz yapsaniz nasil hissedecegini sorun.
Hala duzelmiyorsa tepkisiz kalarak çözülebilir.

Böyle yapıcam artık

4,5 yıl beraber olup evlendik bu süre birbirimizi iyi tanımaya yetmedi tabiki çünkü aynı ev farklı. Ben eşimi eşimde beni çok seviyor biliyorum. Ben yıllarca aynı konu açıldığında hep millete güzel deme dedikçe senede bir iki bu konu açılır. Arada konu geçer biri kıyaslanır güzel kız biri evlenir yakışmışlar güzel kızmış. Kötü niyet yok biliyorum ama istemiyorum birine güzel desin istemiyorum. Tamam bende dünya güzeli veya manken değilim. Yakın zamanda kaleci Volkanın eşinin muhabbeti oldu maç izlerken kadın belçika güzeli dedi ama muhabbet kötü değildi bende kadının hiç bir güzelliği yok alıcılığı yok dedim ama kadın belçika güzeli dedi beğendiği için değil. Ben şaşırdım heryeşi çok biliyor. Dünde öyle oldu. 5 aylık evliyiz! Dün kocamın ailesini izliyoruz. Esmer bir kızla sarışın bir kızı kıyaslayıp bu çocukta aptal (sarışın olan için) bu kız daha güzel dedi. Ve bu tür konularda hep sarıya denk gelir güzel dediği. Ailesinden biri evlenincede söylemesin istiyorum. Kıskançlık değil. Saçmalık geliyor bu bana insan eşinin yanında neden başkası için güzel ya da yakışıklı der ki ben istemiyorum. dünde aynısını söyleyince geldi hemen sarıldı öptü ben akşama kadar seni düşünüyorumlar vs vs ler. E benim cinler attı tabi.

Varmı sizdede böyle?
DELİRMEMEK elde değil :)

ben rahatsız olmam hiç bu konudan ama eşim senin gibi kızar...
o yüzden bişey demiyorumm beğensemde..
ama şimdi volkanın hanımının hakkını verelim gerçekten çok güzel bi kadın...

ben rahatsız olmam hiç bu konudan ama eşim senin gibi kızar...
o yüzden bişey demiyorumm beğensemde..
ama şimdi volkanın hanımının hakkını verelim gerçekten çok güzel bi kadın...

O konuyu anlatamadım tam onu beğenmiyor sadece çokbilmişlik yapıyo o yüzden anlattım.

benımkı oyle birşey deese tribin alasını yaparım kezbbanın dibi olurum yatak odasını zor görur bıdaaaa

Varmı sizdede böyle?

Dese canina okurum. Dusunuyorsa dusunsun beni ilgilendirmez ama soylemesin yanimda. Derse de zaten birsey kapi acik her zaman gidip bosanabilirsin benden eyer istemiyorsan, o begendiginle evlenirsin derim. Bilir o konuda atarli oldugumu ses etmez.

Sen de ona de, ayy su da cok yakisikli diye.

Back
X