• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıskanmıyorum deliriyorum bu saçmalığa

Siz öyle anlamışsınız tabiki laf olsun diye söylüyor ciddi olmaz bu. Sizin kompleks anlayışınız nedir ben anlamıyorum bir komplekstir gidiyor.
Siz bence normal değilsiniz.
Ben size kendimden bahsedip de yorum sordugumu hatirlamiyorum. Konu sizin, yorum soran sizsiniz ve benim yorumum ise tepkilerinizi normal bulmadigim. Bu kadar icerlemeniz bile kompleks sahibi oldugunuzu gosteriyor zaten. :KK14:

Evet canım haklısın malesef öyle. Benim sinirlenmem onun böyle yapması onun benim yanımda olmasını değiştirmiyor. Bir gün nişanlışken pazardaydık ve karşı komşumun oğlu selam verdi eşim arkamdaydı ama kafasını salladı ki biz konuşmayız etmeyiz nerden çıktında selam verdin mübarek benim hiç erkek arkadşm yok onunda kız. ama gel gelelim ogün o çocuk selam verince benimle 1 hafta konuşmadı :)

Ah artık şu karşımızdakini kadın/erkek olarak değil de insan olarak görebilsek keşke. İşte o zaman muassır medeniyetler SEVİYESİNE çıkmış olacağız.
Komşu bu ya çarşı pazarda görünce selam veremedikten sonra ne anlamı var insan olmanın.

O kadar kanıksamış anlatıyorsunuz ki. Böyle düşünen insanların niyetinden her zaman şüphe ederim.

Bravo yani nasıl duruyorsun çıldırmadan :)

Hayatı boyunca yanlarından dahi geçemeyeceği hatunlar için canımı sıkamam. Beğeniyorsa elde ben varım, beğenmiyorsa da keyfi bilir. Kendi de bi Serkan Çayoğlu değil ya :) Ben onu sevdiğim için beğeniyorum, yakışıklı geliyor. O da beni seviyorsa her türlü zaten beğenir :)

şu kk nın kadınlarına hayranım valla her konuyu polemık halıne nasıl da getırebılıyorsunuz bravo sıze

Anlattığın kadar kıskanç bir adam bence tepkini-ilgini çekmek için böyle yapıyor ya da senin hislerini düşünmeyen bencil bir insan. Hangisi olduğuna sen karar vereceksin.

Hayatı boyunca yanlarından dahi geçemeyeceği hatunlar için canımı sıkamam. Beğeniyorsa elde ben varım, beğenmiyorsa da keyfi bilir. Kendi de bi Serkan Çayoğlu değil ya :) Ben onu sevdiğim için beğeniyorum, yakışıklı geliyor. O da beni seviyorsa her türlü zaten beğenir :)

İlk cümlen iyiydi :) herkes dengine dimi

Ah artık şu karşımızdakini kadın/erkek olarak değil de insan olarak görebilsek keşke. İşte o zaman muassır medeniyetler SEVİYESİNE çıkmış olacağız.
Komşu bu ya çarşı pazarda görünce selam veremedikten sonra ne anlamı var insan olmanın.

O kadar kanıksamış anlatıyorsunuz ki. Böyle düşünen insanların niyetinden her zaman şüphe ederim.

Ben farklı bir dünyada yaşıyorum. Komşu var selam verilir komşu var selam verilir. herkesin medeniyet seviyesi farklı rahat olmak seviyesizlikle öyleyim.

O zaman ben ya anormalim ya da aşırı özgüven sahibiyim. :KK48:
Bazen ben kendim söylüyorum kız güzelmiş diye. O anda yanımda ki kişi ya eşimdir ya da arkadaşım çok da takılmam. Söyleyip söylememek evliğimizde bir kural da değil. Alelade bir anlık muhabbet.

Yakışıklıya yakışıklı, güzele güzel derim. Eşimin demesine de alınıp kırılmam.
Tabi bir de bunu söylerken ki üslup ve surat ifadesi önemlidir. Bunu kişinin kötü niyetini ele verir zaten.

Eşiniz şaka yapıyor ve misilleme yaparsam şakadan anlamaz şiddete kadar gider diyorsunuz. Bence sizin bu konu dışında başka sorunlarınız var ama neyse.

Ne gibi bir sorun

Ben size kendimden bahsedip de yorum sordugumu hatirlamiyorum. Konu sizin, yorum soran sizsiniz ve benim yorumum ise tepkilerinizi normal bulmadigim. Bu kadar icerlemeniz bile kompleks sahibi oldugunuzu gosteriyor zaten. :KK14:

anca yaf atmaya yer arayın başka bir işe yaramaz sizdeki bu rahatlık.:KK14: saygılar

Kaleci Volkanın eşi Belçika güzeli miymiş eşin baya ilgili bu konularla sanırım:KK14:
Sinir bozucu bir durum eşim birine güzel dese git onu al o zaman deyip gırtlağına yapışırdım herhalde
Herşeyden önce rencide edici

Kaleci Volkanın eşi Belçika güzeli miymiş eşin baya ilgili bu konularla sanırım:KK14:
Sinir bozucu bir durum eşim birine güzel dese git onu al o zaman deyip gırtlağına yapışırdım herhalde
Herşeyden önce rencide edici

İlgili oluşundan değil lafı geçti sporcular son zamanlarda sporlarından çok eşleriyle gündemde

Bu konunun bu kadar uzayacağını tahmin etmedim çok sıkıldım. Bir daha yazmıcam.
Herkese teşekkürler.

anlıyorum seni kıskançlık değilde ama saygısızlık olarak görüyorsun, bu huyunu bile bile yapıyorsa kızdırmak için yapıyordur sanırım, bazen erkekler eşlerini kızdırmayı seviyor, sizde dizide çıkan erkeğe ayy ne yakışıklı diyin,

evett kızdırmak için yapıyorlar. benimki adriana limayı beğendiğini söylemişti. o da kollarını açmış seni bekliyordu demiştim gülmüştü :KK53:

ya bosverin felan diyenler, eşiniz bir baska kadına yada kıza ay ne guzel kız dese hiiiiçç canınız
yanmayacak dimi. Yapmayın bari burada yalan söylemeyin. Kadın daima kıskanır. Dünyanın
en güzel kızıda olsanız başka kadını kıskanırsınız mesela benim eşimde beren saat hastası
yani evlendi ya adam 2 gun karalar bagladı sanki beren onu boşadı da kenanla evlendi.
Yaşım itibariyle kıskanma geregi duymuyorum ama 10 yaş daha genc olsam kıskanabilirdim
cunku eşim kariyer sahibi ve maddi durumu kenan kadar iyi olmasada oldukca iyi,
demek gözü benden guzellerde der kıskanırdım ama bu yaşda sadece onunkisi ic avuntusu.
zeyzey3428 senin yaşın kac eşinin kac?

Back
X