Teşekkür ederim hemşireHemşirem ellerine sağlık
Hamarat hatunsun vesselam
Rica derim NevresteciğimEllerine sağlık canım
Paylaşım için çok teşekkür ederim.
Mutlaka olur canımRica derim Nevresteciğim
Umarım faydalananlar olur..
Aslında bir kaç kişi etiketledim, ama bu seferde ay emrivaki olmasın diye etiketleri kaldırdımKizz konuya etiketliyim ama neresine anlamadimBu sene mutlaka senin tarifinle yapic yapraklarimi canim Ellerine saglik
Aslında bir kaç kişi etiketledim, ama bu seferde ay emrivaki olmasın diye etiketleri kaldırdım
Eğer yaparsan Nuryolucuğum, kavanozlara doldurdukça kavanoz sıcak oluyor, hani domates konservesi gibi..
O yüzden yakınında hep kuru bez bulundur.. Kapağı kapatıp sıkarken kolay oluyor
Peki NuryolucuğumCok tesekkur ederim canim
Hic oyle dusunme , actigin tum konulara etiketle ,yeni seyler denemeyi cok severimTamda yaprak yapcagim zamana denk gelmesi super oldu
Peki kavanozlari dolapta mi muhafaza etmek gerekiyor canim
Teşekkür ederim YamıkımKız beni ekleye ekleye asma yaprağı konusunamı ekledin,bende etiketleme görünce ekşınlı yada yakışıklı erkekli bir konu var sanmıştımHayyallerimi yıktın pakize
Şaka bir yana konun hayırlı uğurlu olsun bilinmeyenimvalla becerekli hatunsun Daha çok püf noktası ve tarifler bekliyoruz senden,ben biliyorum sende ne cevherler olduğunu,herkes görsün
Ütü ve ben, ama bu günlerde aramız bozukKız siyasetten cımbızlanmak istemeyenler konusunda arada dikizliyorum sizleri,okuyorum muhabbetlerinizi
Birde ütü var onu unutmuşsun,hayatının en büyük aşkı
Aç kız yeni konu aç,orayada hayırlı olsuna geliriz biz,araya iki yakışıklı erkek fotosuda serpiştir,ayy ne diyorum ben
Niye ne oldu ki,ütü masasının ayağımı kırıldı yoksa ütün mü kireçlendi,hangisiÜtü ve ben, ama bu günlerde aramız bozuk
İlişkimiz heyecanını kaybetti
Ütü masam gayet iyi, çok şükür ütüde sağlam ama, sıcaklardan sanırım..Niye ne oldu ki,ütü masasının ayağımı kırıldı yoksa ütün mü kireçlendi,hangisi
Peki Nuryolucuğum
Kavanozları serin, ışık güneş almayan bir yerde, hatta yaz-kış balkonunda ardiye dolabın varsa öyle muhafaza edebilirsin..
Önemli olan, güneşe maruz kalmasın..
Yani domates konservesi gibi mantığı..
Fiyonk yapmayı unutmaTamam canim ,cok tesekkur ederimYapinca resimler paylasirim insh
Fiyonk yapmayı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?