Kısmetim bu değilse eğer; sevmek istemiyorum, bunu istemiyorum !!!

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Bilen biliyo bi sevgilim var ama artık bardağı iyice taşırdı.
Demediği söz kalmadı.
Sevdiğim için devam ediyorum ama duam hakkımdaki bu değilse veya bunun gibiyada daha kötüsü değilse canım gram yanmadan ayrılık olması.
Ben onun için ek tercihlerde sadece onun olduğu şehri yazdım başma bi yer yazmadım.
Sevgilimle aynı yerde olalım gözümün önünde olsun falan uzakta kalmayalım hasret olmasın bunun gibi yaşayanlar bu hisleri bilir zaten çoğunuzda rahatça tahmin edebilir.
Ben bi yeri 4 yıllık kazanmıştımda aramız bozulur diye gitmedim geçen yıl zaten alanıda istemiyordum bahanelerim vardı yani.
Bu yılda 1.tercihler olmadı 2.lere kaldım o 1.sinde yerleşince yanına gitmek için sadece o şehri yazdım.
Bugün kavga ettik..
S.. git dedi.
Gerizekalı dedi.
baya dedi işte.
Normalde duramam ama durdum dua ettim
Bu lafları bi şekilde yedirmeme yardım et ALLAHım diye.
Pişman olsun diye.
Sakinleşince konuşalım dedim
Konuşucak bişey yok güle güle dedi.
Yazık olmasın bize falan dedim bitmesin diye.
Zaten başta bitmemesi için uğraşarım sonrada elimi ayağımı çekerim huyum bu.
Bu huyumuda bilir.
Bu konuşmalar içinde tam olarak hangi arada hatırlamıyorum.
Tercihlerde çıkmazsa ona göre bişey yaparız ara verelim dedi.
Ara verilmicek dedim. tercihlerde çıkmazsada bırakıcaksın beni yani dedim.
Öyle değil diyo.
Bırakıcakmışsın işte dedim
Sorunlar çıkarsa bırakcam dedi
En ufak şeyde bırakırsın o zaman kavga illa olucak dedim.
Sorun çıkartıp uzattığında bırakıcam dedi.
Dua ettim kazanırsamda kazanamasamda kısmetim bu değilse ben acı çekmiyeyim öyle bitsin ama o bu söylediği laflar ve öncekiler için acının alasını çeksin hiç çekmediği acıları çeksin perişan pişman olsun..
İnşALLAH kabul olur.
Yüz üstü bırakayım birden hiç beklemediği anda öyle bi boşluğa düşsün ki naptım ben desin bana çektirdiklerini düşündükçe yapmasaydım desin. Kıymetini bilseydim desin. Benim yaptıklarımdan kız pes etti desin..
Başını duvardan duvara vursun..
Hepiniz diceksiniz bırak bunu böyle adam mı olur.
Bu adam değil ki olsun..
Bunu sevdiğine söyleyen kimseye insan demem ki ben..
Kimsede demez..
Şimdi bıraksam.. Sonra yaşıcağım depresyonu düşünüyorum..
Birde o şehir çıkarsa tercihlerden naparım ben ayrıldığımızda..
O şehire lanet edesim gelir(lanet okumam aslında) sırf bu salak için..
Bi söz var ya
Doğru insanı arayanlar kendilerine baksınlar doğrular mı diye ?
Doğruyum.. Gerçekten doğruyum.. Tek yaptığım fazla üstüne düşmek fazla sevmek..
Onun dışında lafından çıkmam pek..
İstediği gibi biriyim aslında..
Zaten bu benim gibisini bulamaz..
Buna benden başkası katlanamaz belki banada ondan başkası katlanamaz ama ben onunla kıyasla melek gibiyim..
Kendimi övmek değil gerçekler bu..
Ama gelin görün ki beni beğenmez..
Hep ben suçluyum..
Kalbimi kırdı baya..
Şu an devam ediyoruz..
Ama tek duam kısmetim bu değilse ben acı çekmiyeyim o çeksin yaptıklarını bir bir ödesin bir bir aklına gelsin başını duvarlara vursun..
Bir korkumda attan inip eşşeğe binmek..
Bundan ayrılırım bi süre sonra başkaları girer hayatıma başta iyi olur evlendikten sonra bunu mumla aratır cinsten olur ondanda korkuyorum..
Hani demiştim ya ;
Doğru insanı arayanlar kendilerine baksınlar doğrular mı diye ?
Benim doğru insanı aramak gibi bi niyetim yok yaşım kaç ki arıyayım doğru insanı..
Ben doğru insanı değil bulduğum insanın doğru bi insan olmasını istiyorum.
Benim kısmetimin doğrusu değil yani genel anlamda adam gibi adam olsun yani..
İnşALLAH hepimizin kısmeti iyilerdir..

Not: Önceki sevgililerimde 2 kez aldatıldım..

Bunu niye anlattım bilmiyorum, bildiğim şey gelecek tepkiler, onları adım gibi biliyorum.
Belki desteğe ihtiyacım var..
Belki değil kesin desteğe ihtiyacım var..
Çoğunuz benden büyük bazılarınızın kızı yaşındayım bazılarınızın kardeşi kimilerinden büyüğüm kimileriyle yaşıtım..
Yadırgamayın..
Destek olun köstek değil lütfen rica ediyorum..
Destek gazda olur farketmez ben benim yaptığımı onaylayın demem onay alıcak bi durumu yok çünkü..
Onaylamayın zaten ama akıl verin..
Destek olun gaz verin...

Sana gaz degil, yaninda olsam hap verirdim. Prozac veya lustral

Bu destek olunacak birşey değil ki nasıl yadırgamayalım. Adam sana s.. git demiş ötesi var mı? Evli değilsin hatta nişanlı bile değilsin ne diye uğraşıyorsun elin sorunlu adamlarıyla.

Kusura bakmayin ama hayatiniza giren bu kisiyi hayatinizin merkezi yaparsaniz boyle olur.sirf onun icin 4 yillik okula gitmemek ne demek? Sirf onun sehri diye onun yasadigi sehri yazmak ne demek.Sevgiliniz bunlari bildigi icin boyle rahat ve hic kaybetme korkusu yok.siz bu rahatligi cok guzel vermissiniz eline.

Ben universteye gidecegim zaman bi sevgilim vardi cokta severdim o zamanlar.o istanbuldaydi ama ben tercihlerime ist dahi yazmamistim.konyayi kazandim.kazandiktan iki ay sonra ben ayrildim ondan.sonra hayatima nisanlim girdi ve yillardir beraberiz.
Hayatini ne zamanki esin olacagina inandigin guvendigin biri oldu o zaman yonlendirirsin...onerim ise bian once universte egitimine odaklan lutfen..ne depresyonu ne bunalimi....

Sen yaşına göre çok olgunsun canım aklı başında bir kızsın, sana şöyle yap böyle yap demek bana düşmez o nedenle.sen ne yapacağını çok iyi bilirsin

canım biz sana destek oluruz gel dua edelim topiğimize gel hayırlı es topiğine orda hem dua okuyoruz hem dertlesiyoruz.sana küfretmesi ve agır konusması dogru degil özel degilse neden kavga ettiniz beddua etme kuzum Allah zaten görür.

"Kısmetim bu değilse vs.." Demişsin...
Kısmetin bu olmamalı zaten...
Kendini bilen kızsın yorumlarından okuduğum kadarıyla..
Nasıl göz yumarsın seni böyle aşağılamasına..?
"Ama seviyorum" diyeceksin..
Böyle sevgi olmaz..!
Böyle ağzı bozuk adamdan bi b.k olmaz..
Kendine gel lütfen..
Yazdıklarıma kızacaksın belki..
Olsun kız bana...
Yeter ki aklına başına topla..
Böyle adamlar için döktüğünüz bir damla gözyaşınıza yazık.

Onu geçtim, senin kendine yaptıklarını haketmiyorsun. Ne derdin var kuzum kendinle. Ne depresyonu hem, 3 gün ağlarsın 4. gün geçer gider. Bu adam sonsuza kadar acıtabilir canını, canını acıtan nasıl sevilir?Çok gençsin daha, ömrünün en güzel zamanlarını gülerek, eğlenerek, severek, sevilerek geçirmelisin, böyle değil...

arkadasimm, sana küfürler ediyorsaa ayril.
Hayatini mahfetme. Ewlenince sana neleryapacagni düsünn.. ewliyken de ara verelim mi diceeek. Ltfn eksileri artilri yaz, hanggisi dha fazlaysa ya bitir ya devam et lütfeeen

Ama ogün demiştik size bu kadar çok üstüne gitmeyin diye Sizinle ilgilenmiyo siz çocuğun ailesiyle görüşüyosunuz.. Biraz zor olun açın aradaki mesafeyi..

Sadece 'şimdilik' ayrılmıyor.
Bi fırsatını bulduğunda, veya başka birini. Bırakmayı düşünüyor.
Açık açıkta söylemiş zaten sorun çıkarsa bırakırım diye.
Bu mu sevgi? Böyle birine mi aşk besliyorsun?
Şartlara koşullara mı bağlı ilişkiniz?
Küfür etmesi de cabası.
Attan inip eşeğe binmek gibi kötü bir tabir kullanmışsın.
Hiç öyle kıyaslama. Sen daha iyilerine layıksın.
Yazık etme kendine. Madem çok acı çekmeden atlatmak istiyorsun sen bitir.
Hiç olmazsa böyle yanlış bir ilişkiyi ben durdurdum dersin.
Yarın birgün o seni terkedince daha çok üzüleceksin.
Hiç bekleme derim.

Sen hala bunun doğru insan olması için mi çabalıyorsun? Pes..

18 yaşındasın tüm hayatını bi adama göre yaşıyosun. bu şimdi nasıl totocuğu kalkmış halde dolaşıyodur.

çok küçük yaşın, daha önce de 2 kere aldatıldım diyosun. ne ara?

şimdi ayrılsanız sen daha çok acı çekeceksin, onun pek umrunda olacağını sanmam.

"bu kız benim için kazandığı halde üni.ye gitmedi. sadece benim şehrimi yazdı. her emrime amade" diye düşünüyodur eminim.

kızdım biraz sana, ama küçük kardeşime kızar gibi...

yapman gereken şey ayrılmak. saygı bittiyse bence geri gelmesi zor.

ama adam için üniversiteye gitmedin yahu, nasıl ayrılacaksın. hiç o ışığı görmedim sende

Yazık olmasın bize diyorsun...
Böyle ilişkiye yazıklar olsun diyorum...

Sen elinden geleni yapmışsın. Onunla beraber olmak için aynı şehri yazmışsın. tek tercih yapmışsın. Ki tercih dönemi ne kadar sancılıdır biliyorum. Kendinden fedakarlık etmişsin. Sana s..git demiş ya ona çok üzüldüm insan sevdiğine nasıl böyle söyler. Allah hakkınızda hayırlısını versin canım. Şimdi ek tercih mi yaptın sen onun sonucunu mu bekliyosun

tamam dua etmek güzel de sadece duanın kabul olmasını beklemekle olmaz ki,
eyleme geçmek lazım, tokadı basıp terk edebilirsin mesela ilk iş olarak...

Sana küfür ettiği yere kadar okudum. Hani dua etmişsin ya bu lafları bir şekilde yedirmeme yardım et Allahım diye ben senin için tam tersini diledimm arkadaşım. Bu yaşta bunları sindirme isteği neden? Etle tırnak değilsiniz. Onların bile ayrılması bir batığa bakar.

Son düzenleme:
sen onun için iyi bir okula gitmemişsin o seni bırakacak bahane arıyor ..
s... li küfrü söylemiş hala bide yanında durmuşsun

Yazdıklarına bakılırsa aklı başında birisine benziyosun bunun gibi biri için tükettiğin nefesine yazık böyle kişilikteki insan düzelmez. .Depresyona girerim gibi şeyler düşünme sana söylediği hakaretleri sindirmek yerine bence sürekli aklına getir bu seni ondan soğutur böyle bi hakareti unuturum düzelir filan diyede düşünme inşallah hakkında hayırlısı olur eminim daha iyi biri çıkıcaktır karşına.

Sen yaşına göre çok olgunsun canım aklı başında bir kızsın, sana şöyle yap böyle yap demek bana düşmez o nedenle.sen ne yapacağını çok iyi bilirsin

Çok kötü hissediyorum kendimi..

Okuldan çıkarken yazar çoğunlukla bugünde senin sormanı bekledim ondan söylemedim dedi ben yapsam daha beter olurdu..

Kızmam, kızma yetim yok, öyle bi lüksüm yok..
Yazık herşeye yazık..

Böyle değil.. Evet..
Kavgalar benden kaynaklı ama o sözleri hakketmiyorum..

arkadasimm, sana küfürler ediyorsaa ayril.
Hayatini mahfetme. Ewlenince sana neleryapacagni düsünn.. ewliyken de ara verelim mi diceeek. Ltfn eksileri artilri yaz, hanggisi dha fazlaysa ya bitir ya devam et lütfeeen

Sayı olarak eşit eksisi artısı ama ağırlık olarak değil..

Ama ogün demiştik size bu kadar çok üstüne gitmeyin diye Sizinle ilgilenmiyo siz çocuğun ailesiyle görüşüyosunuz.. Biraz zor olun açın aradaki mesafeyi..

Ben görüşmüyorum o ben değilim karıştırdınız sanırım..

Bitiyor zaten..

Sen hala bunun doğru insan olması için mi çabalıyorsun? Pes..

Pes bana evet haklısınız...

O ışık bende olsa var ya.. Şimdiye kadar bekler miydim ..

Yazık olmasın bize diyorsun...
Böyle ilişkiye yazıklar olsun diyorum...

Yazıklar olsun cidden..
Banada onada..

Evet sonuç bekliyorum..

tamam dua etmek güzel de sadece duanın kabul olmasını beklemekle olmaz ki,
eyleme geçmek lazım, tokadı basıp terk edebilirsin mesela ilk iş olarak...

Yapabilsem...

Etle tırnak değiliz evet ama yinede batıyoruz(m)..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…