Kısmetim bu değilse eğer; sevmek istemiyorum, bunu istemiyorum !!!

Beddua etmiyorum zaten..
Ah ediyorum..
Haber vermeme konusu

Teşekkür ederim..
Bu aklım konu aşk olduğunda da başımda olsa..
İnşALLAH hayırlısı olur..
şu ana kadar 4 kişi girdi hayatıma..
Bi tanesi bile adam değildi..

Eğer ayrılırsanız tercihler açıklandığında aynı okula düşerseniz kendini çok yıpratırsın ama ne olursa olsun ondan önce okulunu düşünmelisin canım.

Eğer ayrılırsanız tercihler açıklandığında aynı okula düşerseniz kendini çok yıpratırsın ama ne olursa olsun ondan önce okulunu düşünmelisin canım.

Aynı okula düşme fikri delirtiyor beni zaten evlerimizde çok yakın..

Aynı okula düşme fikri delirtiyor beni zaten evlerimizde çok yakın..

Keşke aranız böyle olmasaydı sevdiceğinle aynı üniversitede okumak ne güzel olurdu ama seni çok yormuş. Nasıl unutacaksın söylediklerini hep diken üzerinde olursun tartışmalarınızdan sonra acaba ayrılacak mı diye

Beddua etmiyorum zaten..
Ah ediyorum..
Haber vermeme konusu

yasın daha cok kücük sana tavsiyem önce is sonra kociş sonra bebiş benim sloganım bu .önce kendini kurtaracaksın biri için okul yazman kötü olmus kendin için yazacaktın.zaten sen meslegini eline aldıgında ellisi cıkardı karsına delide olurlardı divanede cünkü sen ozaman olgun olacaksın kendine güvenin gelecek ve senin karsınada kendine güvenen insanlar cıkacaktı.ama yolunbasındasın.gercekleri Allah göstermiş.yolun basındayken önce derslerine bak.kazansanda eger begenmezsen 2.sınıfta tekrar sınava girip güzel bir bölüm kazan ben son sınıftayken okul kazandım okudum ve atandım.calısmaya basladıktan sonra herseygüzel olmaya basladı.beni dinle canım

Bu Evliler Çok Kolayca Ayrılmayı Düşünebiliyorken,Bekarlar da Sevgiliden Ayrılmayı Neden İmkansız Görüyorlar Anlamış Değilim :44:

Ya Elin Adamıyla Neden Bu Kadar Uğraşıp Vakit Kaybediyosunuz Arıza Tipler Çoğu da Neyin O Senin Bu Kadar Alttan Alma Kendinize Gelin Yav

Kendinizi de Gururunuzu da Takının Gidin Yav

Hayalimdi o..
Ama kursağımda kaldı..
Öyle olucak tabii..

Buda biticek bunuda unutucam ama ne bileyim..
Şu an kendimden utanıyorum ya
Gerçekten utanıyorum..
Ne günahım vardı acaba bu dünyada böyle böyle çıkıyor.

O tercihlerde o şehri yazmasaydım bu kadar etkilemezdi..

Teşekkür ederim..
Bu aklım konu aşk olduğunda da başımda olsa..
İnşALLAH hayırlısı olur..
şu ana kadar 4 kişi girdi hayatıma..
Bi tanesi bile adam değildi..

Canım istersen mantığını devreye sokabilirsin biraz olaya kendin olmaktan çıkıp başka birisinin gözünden bak başkası bu durumda olsaydı sen ona neler söylerdin ne yapmasını isterdin kendine de biraz bu gözle bak..Umarım bundan sonra herşey güzel ve istediğin gibi olur umudunu yitirme olumsuzda düşünme anlaştık mıı

Ben yargılamayın derken tamda bunu diyodum.
Çok teşekkür ederim size ağır ithamlarda bulunmadan kırılmış kalbimi iyice kırmadan yaklaşıyorsunuz.
ALLAH razı olsun..
Ben olsam neler söylemezdim ama emin olun beni bu denli tutan şey o şehri yazdım ya ona güvenerek o tutuyor beni.
Kendinizi koyun bakın yerime o şehir bi çıksa ;
Bu sabaha kadar o şehrin çıkma fikri beni mutluluktan havalara uçururken şimdi bataklığa sürüklüyor mutsuzluğun dibini yaşatıyor.

canım böyle böyle olgunlasacaksın hiçbirimiz mükemmel bir hayat yasamadık senin yasadıkların cogu kişinin basından gecti.yasın cok küçük ve cok sanslısın daha yolunbasındasın. mevlanın bir sözü varya HAMDIM PİŞTİM YANDIM

Biliyorum.
Emin olun 18 yaşının çılgınlığı yok bende daha olgun olduğumu söylerler çoğunlukla.
Mantığımla kalbim iç savaş yaşıyor şu anda içimde..
Bişeyinde farkındayım bu böyle davrandığı sürece sevgimin ömrü fazla olmaz

Son düzenleme:

hakkında hayırlı olur insallah eminim sen dogru olanı yapacaksın ama dedigim gibi naparsan yap ama önce isini eline al canım bunu isini eline aldıgında anlayacaksın herseyden önce sen kendini seveceksin.meslegini eline alınca hersey öyle degişyoki...okulunu bitirip atan canım ben yerinde olsam hırs yapar okurdum.

Sakın öyle düşünme canım o şehir çıksa bile eğer yazdığın bölümü çok istiyosan hayalinse gidersin.Bundan öncede sırf o istemiyo ve o bölümü sevmediğin içinde bahane üretmedinmi şimdide üretebilirsin.Mutsuz filan olunucak durum yok o ünide birtek o yok onu görmemezlikten gelirsin sen güçlü karakteri sağlam bi kıza benziyosun tüm bunları eminim en güzel şekliyle atlatıcaksın öyle pes etmek filan yok.

silkelen kendine gel
kimse hint kumaşı degil
kimse vazgeçilmez degil
koy kapının önüne

Yazdığım okul onun okuduğu okul..
Sevgimin sonu geliyor zaten. İnşALLAHta bittiğinde üzülen ben olmam.
Bu şekilde bu sevgi şuanki gibi durmaz dahada biter..
Seneye başka okul yolu gözüküyor bana..
Ondan uzak, rahat, mutlu, huzurlu, özgür

Pes etmicem zaten..
Sizden ricam benim için dua edin hayırlısı bu değilse bittiğinde üzülen pişmin olan ben olmıyayım.
Bu konuda bencilim evet ama sadece tüm ayrılık ağırlığı onda olsun..
Yanındayken pek bilemediği kıymete ayrıldığımızda anlasın..
Devam edersek bile bi şekilde bi düzen kurduğum gibi sepetlerim onu..
Benim hayatım onsuz daha iyi olur istediğimi yapıp istediğimle görüşürüm istediğimi giyerim ederim..
Ama onun ayrıldığımızda pekte değişik birşeyi olmıcak sadece arkadaş çevresiyle fazla sıkı sıkı olursa olur o kadar..
Ayrılık 1 ay bana koyar sonrada ona..

Pes etmicem zaten..
Sizden ricam benim için dua edin hayırlısı bu değilse bittiğinde üzülen pişmin olan ben olmıyayım.
Bu konuda bencilim evet ama sadece tüm ayrılık ağırlığı onda olsun..
Yanındayken pek bilemediği kıymete ayrıldığımızda anlasın..
Devam edersek bile bi şekilde bi düzen kurduğum gibi sepetlerim onu..
Benim hayatım onsuz daha iyi olur istediğimi yapıp istediğimle görüşürüm istediğimi giyerim ederim..
Ama onun ayrıldığımızda pekte değişik birşeyi olmıcak sadece arkadaş çevresiyle fazla sıkı sıkı olursa olur o kadar..
Ayrılık 1 ay bana koyar sonrada ona..[/QUOTE]

Tabiki dua ederim canım dilerim oda Sana ne yaşattıysa senin kalbini nasıl kırdıysa dilerim oda aynısını yaşar ve üzülür. Sana bu denli hakaret etmeye hakkı yok ne olursa olsun hakaret etmemeliydi ayrılmak istiyosa doğru düzgün bir şekilde belirtir medeni insanlar olarak yollarınızı ayırırdınız ama emin olki oda ettiğini bulucak kimsenin yaptığı yanına kalmıyo.Sana düşen onu kafanda bitirip kendi hayatına odaklanman.

Tabiki dua ederim canım dilerim oda Sana ne yaşattıysa senin kalbini nasıl kırdıysa dilerim oda aynısını yaşar ve üzülür. Sana bu denli hakaret etmeye hakkı yok ne olursa olsun hakaret etmemeliydi ayrılmak istiyosa doğru düzgün bir şekilde belirtir medeni insanlar olarak yollarınızı ayırırdınız ama emin olki oda ettiğini bulucak kimsenin yaptığı yanına kalmıyo.Sana düşen onu kafanda bitirip kendi hayatına odaklanman.[/QUOTE]

Aynısı yaşamasını sadece benim için üzülüp olmasını istiyorum.
Benim ona hissettiklerimi o başkasına hissetmesin..
Midem almıyor içim kabul etmiyor bunu.
Sadece benim ardımdan yaşasın ama geç olsun herşey için..
Dönüp bakmıcağı kişiler var ya her insanın hayatında onlardan olsun..
Dönüp bakmıyayım bile.
O kadar bitsin ki içimde ben bile hayret edeyim nasıl bu duygular bitti diye..
Kısmetim bu mudur değil midir bilemem ama ayrılıkta onun canın yansın..
Bana söylediklerini düşünüp düşünüp ahlansın..
Ünili oldu ya beyfendi bu afra tafra kolay bitirebilme replikleri ondan..
Ben burdayım ya harab olucağımı onunsa okadar canının yanmıcağını biliyor..

Aynısı yaşamasını sadece benim için üzülüp olmasını istiyorum.
Benim ona hissettiklerimi o başkasına hissetmesin..
Midem almıyor içim kabul etmiyor bunu.
Sadece benim ardımdan yaşasın ama geç olsun herşey için..
Dönüp bakmıcağı kişiler var ya her insanın hayatında onlardan olsun..
Dönüp bakmıyayım bile.
O kadar bitsin ki içimde ben bile hayret edeyim nasıl bu duygular bitti diye..
Kısmetim bu mudur değil midir bilemem ama ayrılıkta onun canın yansın..
Bana söylediklerini düşünüp düşünüp ahlansın..
Ünili oldu ya beyfendi bu afra tafra kolay bitirebilme replikleri ondan..
Ben burdayım ya harab olucağımı onunsa okadar canının yanmıcağını biliyor..

Canım zaman geçtikçe görüceksinki herşey tamda istediğin gibi güzel ve iyi olmuş şuanda kızgınsın kırgınsın anlayabiliyorum.
Sadece dua et ve zamana bırak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…