Kısmetim bu değilse eğer; sevmek istemiyorum, bunu istemiyorum !!!

Yaşıtın biri olarak söylüyorum insan hayatının kararını verirken sırf sevgilisiyle aynı şehirde olmak için böyle risk alır mı? Benim aklım almıyor arkadaşım sizin işlerinizi. Böyle biriyle neyin ilişkisinden bahsediyorsun? Sonra böyle dedin mi de tepki gösterdi oluyor. Adam sana s..... git demiş. Daha neyin sevgisi ilişkisi kalmış?Yazık etme sana, ailene, geleceğine.

Adam sevgilin olmayı hak etmiyor ki zaten..

Sende de hata var elin sümüklüsü için niye geleceğini çöpe atıyorsun.

Onun inadına olduğu şehre gitme bence.

Ben ayrıl ya da ayrılma diye bir yorum yapmayacağım.
Daha önce başka topiklerde yaptığım olmuştu ama şimdi düşünüyorum da biz sana ayrıl o zaten şunu yapmış vs ya da benzeri şeyler dersek seni etkileyeceğiz.
Aşağı yukarı aynı yaşlardayız seninle.
Ama keşke sırf sevgilin için tek 1 şehir yazmasaydın.
Çok yakın bir arkadaşımın da sizin ilişkiniz gibi bir ilişkisi vardı.
Kız ne derse çocuk onu yapıyordu -gitme,yeme,giyme vs- her şeyi.
Sürekli kavga ediyorlardı.
Küfür,hakaret de vardı.
Çocuk her defasında özür diliyordu,barışıyorlardı.
Ayrı şehirleri kazanmışlardı ama uzaktan da iyi kötü yürüyordu.
Aynı şehire gelince çocuğa bir haller oluyordu.
Bu ilişki 2 yıl lise + 1 yıl üniversite 3 yıl sürdü böyle.
Sonra en sonunda arkadaşım dayanamadı,ayrıldılar.
Öyle senin dediğin gibi attan inip eşeğe de binmedi.
Çok çok güzel giden bir ilişkisi var.
Çocuğun da çıktığı birisi var.
Sen zaten bir şeylerin farkındasın canım.
Allah sana yol göstersin İnşAllah.

evli değilsin nişanlı değilsin bırak gitsin ya..S..git lafını asla affetme kim oluyoda söylüyo o lafı
Git mis gibi ünv.oku işte daha kimler çıkar kimbilir karsına,simdiden saygısı bitmiş sana,bana göre saygı olmadan hiç bişey olmaz her ilişkide geçerli bu aile arkadas aşk hepsi için aynı saygı olmadan olmaz..Çok seviyosun suan ama emin ol ayrıldıgın zaman cok daha mutlu olucaksın kafan rahatlıycak,düşünceksin bayadır beni üzen birisi yok diceksin..Yaşayan biri olarak söylüyorum bunu sana..

saygı çoktan bitmiş sevgi olsa ne olur...böyle biriyle kesinlikle gelecek düşünmemelisin.hele ki küfür varsa işin içinde, çok ama çok pişman olursun, abla tavsiyesi.

Canın gram yanmadan, bedel ödemeden armut piş ağzıma düş olmuyor ne yazık ki..
Kendi yolunu kendin belirleyeceksin ve daha güzeli için biraz bedel ödemen gerek..
Yoksa zamanı gelince daha kötüsünü yaşayabilirsin..
O zaman canın kilo ile yanar ma'azALLAH..

Adamın dediği onca şeyden sonra kısmetin olması pek olası değil... Arkanıza bakmayın.
Bir de hayatınızın en önemli kararını sırf onla beraber olmak için saçma tercihte bulunarak harcıyorsunuz. Hiç aklım almıyor vallahi... Yazık günah her türlü emeğinize...

kızım git çocuğa ben şimdiye kadar hata yaptim
sana katlanarak de
onurlu bir şekilde ayrıl
hiç olmazsa aklında iyi kal onun.
ayrılan sen ol
sakın geri dönme bu adama sabret
yoksa kesin seni bırakacak çok üzüleceksin.
sevgilinin suçu yok ki yaptığı bütün saçmalıklara katlanan sensin..
inşallah bir üniversiteye yerleş hayatına bak
aşırı fedakar olmak iyi bir şey değil özgüven eksikliğidir özgüvenini geliştirecek kitaplar oku
yoksa bir sonraki sevgilinde bu adamın aynısı olur
inşallah seni çok mutlu edecek birini bulursun

Yapacağın tek şey aynı üniversiteyi kazanırsan git ve ordan helal süt emmiş birini ayarla.Asıl o zaman ben ne yaptım diyecek senin kıymetini anlayacak sana çektirdiklerini bu şekil ödetirsin.Haa bu arada ona dönme sadece çektirt.Evlendikten sonra bunun iki katı olacak ki şimdiden küfürlere başlamış.Başını çok duvara vurursun.sakın..

ben anlamıyorum size sie çeken adam acı çeksin felan ya bırak konuşman bile hata adam seni gözden çıkarmış boşver kısmetinde erkek olsa da olur olmasa da olur sen hayatını kur ayakların üzerinde dur o zaman erkek iste bence bu adamdan sana hayır gelmez

İnşALLAH :9

Onu rahatlıkla diyebiliyorum zaten ben :)

Geleceğimin bu tip biri olmasını istemiyorum zaten.

Adam sevgilin olmayı hak etmiyor ki zaten..

Sende de hata var elin sümüklüsü için niye geleceğini çöpe atıyorsun.

Onun inadına olduğu şehre gitme bence.

Obp kırılıcak bu seferde.
ALLAHtan sadece hayırlısını isteyebiliyorum.

İnşALLAH

Böyle olucagını biliyorum..
Ben acı çekmekten korkuyorum. Zaten bu şekilde devam ettikçe benim ona sevgim devam etmicek.

saygı çoktan bitmiş sevgi olsa ne olur...böyle biriyle kesinlikle gelecek düşünmemelisin.hele ki küfür varsa işin içinde, çok ama çok pişman olursun, abla tavsiyesi.

Gelecek yok ki zaten. Gelecekle beraber şu sevgide olmasa.. Anlamadığım şey onca insan varken niye böyleleri bulur beni.. Bende mi bi sorun var anlamadım ki..

ALLAH korusun.. İnşALLAH herkes iyi kişilerle karşılaşır.. Ben şuanda bedel ödüyorum ki zaten.. Birlikteyken ödenen bedel bitincede ödenir mi ki ?!:44: :26:

Kısmetimin böyle bi tip olmasını istemiyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı duymuyor. Sinirle konuşuyor.. inşALLAH daha iyi biri çıkar karşıma kısmetimdekide daha iyidir inşALLAH.

Özgüven eksikliği oluşmaya başladı zaten..
İnşALLAH.

Bitse dönmek istemem zaten.. Bi bitse..
Etrafımda bunun canlı örneği var..
Ondan korkuyorum ya başıma böyle bişey gelmesinden veya benzeri

Bak anlamadınız orda uzunca bişey yazıyor tekrar okuyun.
Ben erkek istemiyorum.

Kısmetimin böyle bi tip olmasını istemiyorum. Sinirlenince ağzından çıkanı duymuyor. Sinirle konuşuyor.. inşALLAH daha iyi biri çıkar karşıma kısmetimdekide daha iyidir inşALLAH.

Kısmetin hayatına girince hissedersin zaten.
Allah gönlüne göre versin...

seni zerre kadar hak etmiyor... yazık emeklerine.. bide onun için şehir seçmişsin geleceğinden daha önemliymiş gibi..
ona ne kadar değer vermişsin demekki.. ama o? değmiş mi bu kıymete? edepsiz şey nasıl söyleyebiliyor o lafları..
bide pazarlık yapıyor şöyle yaparsan bırakırım böyle yaparsan bırakmayabilirim.. bu ne yaaa okurken sinirlerim zıpladı.
hayret bişey yaa bırak ne hali varsa görsün.. yazık senin iyi niyetlerine temiz kalbine..

Değmiyor zaten haketmiyor.. Hiç birşeyi..
Emin olun s... git o kadar değil ama kazanırsan ona göre bakarız gibi bi cümle söyledi ya o içime daha çok oturdu..

Son düzenleme:

İnan bana,Konunun en başında bir erkek yüzünden tercihlerini ona göre yönlendirme,ilişkiye göre tercih yapma kısmını okudum daha gerisini okumadım yazıyorum.KENDİ HAYATINI BİR ERKEĞE GÖRE YÖNLENDİREN HER İNSAN MUTSUZLUĞA MAHKUMDUR.

çatlak, kızım yok ama sen kızım olsan bir güzel pataklardım.ne demek bir erkek için kazandığın 4 senelik üniversiteye gitmemek.bir daha kazanabilecek misin sanki.bak bu sene tutturamamışsın bile.yazık o anne babaya.

daha 18 yaşındasın okul düşüneceğin zmanlara 3 yada daha fazla sevgili sığdırmışsın.kendine gel.önce okul sonra iş,eş en son gelir.bu düzeni bozduğunda allak bullak olursun böyle

Mutsuzum..

Seramiğe gitmeyi ben istemedim o bişey demedi git gitme diye.
Benim düşüncemdi seramiğin geleceği yok diye gitmedim istemediğim alanı okuyup napıcam mutsuz olucam demiştim sonrada sevgilimi düşünmüştüm onlada ayrı olucaz diye..
Hatalıyım kabul..
Bu hatamdan bi dönsem arkama bile bakmadan..

o bölümü istemişsin ki yazmışsın.eğer istemiyorsan neden yazıp başkalarının hakkına giriyorsunuz.belki de senin gibi yapanlar yüzünden o bölümlere giremeyenler,üzülenler vardır

Değmiyor zaten haketmiyor.. Hiç birşeyi..
Emin olun s... git o kadar değil ama kazanırsan ona göre bakarız gibi bi cümle söyledi ya o içime daha çok oturdu..

canım seramiğe gitmemekle dogru yapmıssın keske en basta yazmasaymıssın ama olmus bitmiş gecmiş sorun bu degil.sana bakarız ona göre diyen birinden ne bekliyosun yani kazanamazsan bırakacakmı seni.millet uzakta asklarını sürdürürken. o okuyomu calısıyomu ne yapar ne eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…