Kac yasindasiniz kuzum siz?
Aynısı yaşamasını sadece benim için üzülüp olmasını istiyorum.
Benim ona hissettiklerimi o başkasına hissetmesin..
Midem almıyor içim kabul etmiyor bunu.
Sadece benim ardımdan yaşasın ama geç olsun herşey için..
Dönüp bakmıcağı kişiler var ya her insanın hayatında onlardan olsun..
Dönüp bakmıyayım bile.
O kadar bitsin ki içimde ben bile hayret edeyim nasıl bu duygular bitti diye..
Kısmetim bu mudur değil midir bilemem ama ayrılıkta onun canın yansın..
Bana söylediklerini düşünüp düşünüp ahlansın..
Ünili oldu ya beyfendi bu afra tafra kolay bitirebilme replikleri ondan..
Ben burdayım ya harab olucağımı onunsa okadar canının yanmıcağını biliyor..
Canım zaman geçtikçe görüceksinki herşey tamda istediğin gibi güzel ve iyi olmuş şuanda kızgınsın kırgınsın anlayabiliyorum.
Sadece dua et ve zamana bırak..
yazdığım okul onun okuduğu okul..
Sevgimin sonu geliyor zaten. Inşallahta bittiğinde üzülen ben olmam.
Bu şekilde bu sevgi şuanki gibi durmaz dahada biter..
Seneye başka okul yolu gözüküyor bana..
Ondan uzak, rahat, mutlu, huzurlu, özgür
Pes etmicem zaten..
Sizden ricam benim için dua edin hayırlısı bu değilse bittiğinde üzülen pişmin olan ben olmıyayım.
Bu konuda bencilim evet ama sadece tüm ayrılık ağırlığı onda olsun..
Yanındayken pek bilemediği kıymete ayrıldığımızda anlasın..
Devam edersek bile bi şekilde bi düzen kurduğum gibi sepetlerim onu..
Benim hayatım onsuz daha iyi olur istediğimi yapıp istediğimle görüşürüm istediğimi giyerim ederim..
Ama onun ayrıldığımızda pekte değişik birşeyi olmıcak sadece arkadaş çevresiyle fazla sıkı sıkı olursa olur o kadar..
Ayrılık 1 ay bana koyar sonrada ona..
Varsayımlara dayanarak şunu söyleyebilirim ; bu ilişki ite kaka, daha doğrusu senin özverinle bir süre daha devam eder. Gün gelir, onun yaptığı tek bir hareketle içindeki sevgi biter ve depresyonun baş harfi dahi aklına gelmez... Neden? Çünkü insan bir yerden sonra TÜKENDİĞİNİ HİSSEDER. O günün çabucak gelmesi dileğiyle.
canım o var diye kendini kasma sen derslerine bak ayrıca baktın olmuyo yeniden calıs ve daha güzel bir bölüm kazan ben son sınıfta bıraktım okulu ve yeni okul kazandım herseyde bir hayır vardır yılma sakın
EEEEE ÇATLAKB ! Ne olucak şimdi ablam,senin gibi akıllısı bile böyleyse nasıl toparlanacak bu kız nesli???
Kendinize ne yapıyorsunuz?
Nasıl kul köle perişanları oynuyorsunuz anlayamıyorum ?
Köstek demişsin ya ?
Valla kızkardeşim olsanda bir tokat patlatsam öyle kızdım okuyunca?
4 yıllık üni.kazan bu şahsiyetsiz için gitme!
O istedi diye gözünün önünde tutucan diye ek tercihini bir yere bağlı yap !
NİYE SANA HAYAT İKİŞER ÜÇER Mİ VERİLDİ? KAÇ CANIN DAHA VAR HARCIYACAGIN?
BU ÇOCUGUN DİGER İNSANLARA ÜSTÜNLÜĞÜ NEDİR ?
BİRİ BANA S...R GİT DİYECEK?
AKLINI ALIRIM...ALIRDIM DA ---HALADA ALIRIM...
AZ AYAKLARINIZ YERE BASSIN YAA?
SEVGİ AŞK SADECE SİZ Mİ YAŞIYORSUNUZ ?
NEYİN RÜZGARI BU KAPILDIGINIZ?
KURU YAPRAĞIN RÜZGARDA SAVRULDUGU GİBİ BİR SALAGIN ÖNÜNDE TEKMELENE TEKMELENE YUVARLANMAK MI AŞK?
KENDİNİZE REVA GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEYİ BEN BURADAN SİNDİREMİYORUM...
O KAFANIZI TAŞLARA VURUCAKSINIZ BİRAZ ZAMAN GEÇSİN...
DİKİLİN AYAĞA,DİKLENİN HAYATA,SEVMEK GÜZEL DE ÖNCE KENDİNİ,HAYATINI SANA BAHŞEDİLENLERİ...
ÜNİ.GİT DİPLOMANI AL,DÜNYADA KAÇ MİLYON İNSAN VARKEN SANA S...R GİT DİYENE Mİ KALDI İŞİN?
VAY EFENDİM BIRAKACAK MISIN ?
ADAM BIRAKMIŞ DA KURTULAMIYO FARKINDA MISIN KENDİNİ NE HALE DÜŞÜRDÜĞÜNÜN...
YAA KURBAN OLAYIM KENDİNİZE YAPMAYIN BUNU...REVA GÖRMEYİN...BİR GENÇ KIZA EN GÜZEL YAKIŞAN ELBİSE ONURDUR !
ÇİĞNETMEYİN 2 KURUŞLUK İNSANLAR ÇİĞNETMEYİN !!!
DUA EDİYORUM DEMİŞSİN YA...DUAYA DEGİL AKLA İHTİYACIN VAR...
YAZDIKLARINI DÖN DÖN OKU...SANKİ BURAYA BAŞKASI YAZMIŞCASINA OKU...
İÇİNE SİNİYOR MU YAŞADIKLARIN?
GAZ DEDİN BAK SANA GAZ İSTASYONU YAZDIM...OKU OKU KIZ...KIZ KIZ SÖYLEN...GAZA GEL...
İSTERSEN BENİ ARTIK SEVME...AMA KENDİNİ SEV...
Zamanında buna benzer bir olayı bende yaşadım. Sevgim her geçen gün artıyor gibi hissettim ama tamamen aldanmaymış. İnsan sevgiye aç olunca karşısındaki öküzü insan sayıyor, bu bir gerçek.
Hiçbir şekilde canını sıkma, bu ilişkinin ömrü çok değil. Bir süre daha sen özverili davranırsın, o senin vicdanını kullanır ve içindeki sevgi&merhamet karışımdan dolayı onun huyuna gitmek zorundaymış gibi düşünürsün. Sonrası ne mi? Yaptığı saçma bir davranışla, gereksiz bir kavgasıyla kalbindeki perde kalkar, mantığın devreye girer.
benzer şeyleri bende yaşadım olmayacağını bile bile devam ettım değişir vs. gibi ama olmuyor gerçekten kendine ezıyetten başka birşey değil zamanla bitiyor çünkü katlanamıyor insan sabırda bir yere kadar sonrası ayrılık ama resmen huzur buluyorsun BU günler gelip gecici canını sıkmaya değmez
Düzelmiceğini biliyorum zaten adım kadarda eminim..
Huylu huyundan vazgeçer mi geçmez..
Ama sevgi biter mi biter..
Heh işte o bittiği anı bekliyorum sadece..
Geçici biliyorum inşALLAH çabuk geçer :)
sevgilinin günahımı almak istemem seviyomu sevmiyomu Allah bilir ama seni üzmesi ve canını sıkması bizide üzdü ve herkes ona suan kızdıgı için böyle yazıyor.ama o küfrü etmek dogrumu.ayıp etmiş.bence kendini derslerine ver ve askı zaman bırak canım.suan senin gelecegin daha önemli.Allah sendende razı olsun canım.lütfen üzülme güclü ol.baska seylerle ugras kurs olur kitap olur
18 yaşındayım..
Seni seviyor, ama senin onu sevdiğin kadar değil.
Seviyor, ama beklediğinden çok daha az.
bu yaşta hayatını başka bir erkeğe göre yönlendirmek, 4 yıllık kazandığın halde onun için gitmemek... aklım almıyor
belki şimdi kızıyorsun bize ama ilerde hak vereceksin
Benden az evet..
Ben ondan hiç bişey beklemiyorum artık..
Bende zaten yavaş yavaş biticek..
kimse için hayatını gelecegini mahvetme.derslerine calıs bitir ve atan.işte hayatın ozaman degişecek.o sevdiğin sen ilerlediğinde kıymetini anlayacak ve kafasını taslara vuracak
Vurucağını adım gibi biliyorum..
Ben kendime birini bulurum ama o kendine eşten çok köle arıyor ve onuda bulamaz kolay kolay..
Dua edin benim için kaderimde hayırlı iyi biri olsun değer veren gözümün içine bakan..
Vurucağını adım gibi biliyorum..
Ben kendime birini bulurum ama o kendine eşten çok köle arıyor ve onuda bulamaz kolay kolay..
Dua edin benim için kaderimde hayırlı iyi biri olsun değer veren gözümün içine bakan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?