Kısmetim bu değilse eğer; sevmek istemiyorum, bunu istemiyorum !!!

Şuan zamana bıraktım..
Zamanla beraber onuda bırakır mıyım acaba
Bi ayrılabilsem bi kopabilsem.
Oda ayrı bi dengesiz oda tam anlamıyla kopmuyor sinirle yapıyor ediyor kopmuyor ama..

Varsayımlara dayanarak şunu söyleyebilirim ; bu ilişki ite kaka, daha doğrusu senin özverinle bir süre daha devam eder. Gün gelir, onun yaptığı tek bir hareketle içindeki sevgi biter ve depresyonun baş harfi dahi aklına gelmez... Neden? Çünkü insan bir yerden sonra TÜKENDİĞİNİ HİSSEDER. O günün çabucak gelmesi dileğiyle.

canım o var diye kendini kasma sen derslerine bak ayrıca baktın olmuyo yeniden calıs ve daha güzel bir bölüm kazan ben son sınıfta bıraktım okulu ve yeni okul kazandım herseyde bir hayır vardır yılma sakın

Heh işte demek istediğim bu bi kaç mesaj önce sevgimin ömrünün tükenmesini sağlıyor sevgim uzun sürmez demiştim..
O anı bekliyorum..
Şu an kopamıyorum ama bi şekilde biticekse benim ona karşı herşeyim tükenmiş olsun..
İnşALLAH çabuk gelir

İstediğim alanları yazmıştım zatenyani olsa alan anlamında üzülmem..
O var diye üzülürüm.
Ya anlamıyorum her anımda ağladığımda bile beni yanlız bırakmayan biri nasıl böyle olabiliyor.
Bu üniye gidenlerin kişiliğine ne oluyor anlamadım.
Anlamakta istemem. Ama bi adam yok be valla sevgilim olsun demiyorum adam gibi adam bi erkek arkadaşım olsun vay be varmış diyip hepsinin böyle olduğunu düşünmem ciddennn..

EEEEE ÇATLAKB ! Ne olucak şimdi ablam,senin gibi akıllısı bile böyleyse nasıl toparlanacak bu kız nesli???

Kendinize ne yapıyorsunuz?

Nasıl kul köle perişanları oynuyorsunuz anlayamıyorum ?

Köstek demişsin ya ?

Valla kızkardeşim olsanda bir tokat patlatsam öyle kızdım okuyunca?

4 yıllık üni.kazan bu şahsiyetsiz için gitme!

O istedi diye gözünün önünde tutucan diye ek tercihini bir yere bağlı yap !

NİYE SANA HAYAT İKİŞER ÜÇER Mİ VERİLDİ? KAÇ CANIN DAHA VAR HARCIYACAGIN?

BU ÇOCUGUN DİGER İNSANLARA ÜSTÜNLÜĞÜ NEDİR ?

BİRİ BANA S...R GİT DİYECEK?

AKLINI ALIRIM...ALIRDIM DA ---HALADA ALIRIM...

AZ AYAKLARINIZ YERE BASSIN YAA?

SEVGİ AŞK SADECE SİZ Mİ YAŞIYORSUNUZ ?

NEYİN RÜZGARI BU KAPILDIGINIZ?

KURU YAPRAĞIN RÜZGARDA SAVRULDUGU GİBİ BİR SALAGIN ÖNÜNDE TEKMELENE TEKMELENE YUVARLANMAK MI AŞK?

KENDİNİZE REVA GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEYİ BEN BURADAN SİNDİREMİYORUM...

O KAFANIZI TAŞLARA VURUCAKSINIZ BİRAZ ZAMAN GEÇSİN...

DİKİLİN AYAĞA,DİKLENİN HAYATA,SEVMEK GÜZEL DE ÖNCE KENDİNİ,HAYATINI SANA BAHŞEDİLENLERİ...

ÜNİ.GİT DİPLOMANI AL,DÜNYADA KAÇ MİLYON İNSAN VARKEN SANA S...R GİT DİYENE Mİ KALDI İŞİN?

VAY EFENDİM BIRAKACAK MISIN ?

ADAM BIRAKMIŞ DA KURTULAMIYO FARKINDA MISIN KENDİNİ NE HALE DÜŞÜRDÜĞÜNÜN...

YAA KURBAN OLAYIM KENDİNİZE YAPMAYIN BUNU...REVA GÖRMEYİN...BİR GENÇ KIZA EN GÜZEL YAKIŞAN ELBİSE ONURDUR !

ÇİĞNETMEYİN 2 KURUŞLUK İNSANLAR ÇİĞNETMEYİN !!!

DUA EDİYORUM DEMİŞSİN YA...DUAYA DEGİL AKLA İHTİYACIN VAR...

YAZDIKLARINI DÖN DÖN OKU...SANKİ BURAYA BAŞKASI YAZMIŞCASINA OKU...

İÇİNE SİNİYOR MU YAŞADIKLARIN?

GAZ DEDİN BAK SANA GAZ İSTASYONU YAZDIM...OKU OKU KIZ...KIZ KIZ SÖYLEN...GAZA GEL...

İSTERSEN BENİ ARTIK SEVME...AMA KENDİNİ SEV...

Zamanında buna benzer bir olayı bende yaşadım. Sevgim her geçen gün artıyor gibi hissettim ama tamamen aldanmaymış. İnsan sevgiye aç olunca karşısındaki öküzü insan sayıyor, bu bir gerçek.
Hiçbir şekilde canını sıkma, bu ilişkinin ömrü çok değil. Bir süre daha sen özverili davranırsın, o senin vicdanını kullanır ve içindeki sevgi&merhamet karışımdan dolayı onun huyuna gitmek zorundaymış gibi düşünürsün. Sonrası ne mi? Yaptığı saçma bir davranışla, gereksiz bir kavgasıyla kalbindeki perde kalkar, mantığın devreye girer.

Valla süper yazmışsınız gram kızgınlık hissetmedim emin olun.
Başkası olarak okuyorum düşünüyorum ne kadar geri zekalıyım diyorum diyorumda dışa dökebilsem şu an kendimi o kadar gerizekalı hissediyorum ki öyleyimde anlatamam ya..
Kendi elimle bu canavarı bu hale getirdim inanmıyorum kendime bu yaşadıklarımda gerçek değil.
Benim yaptıklarım hiç gerçek değil.
Ben ya ben..
Gel tokatla ciddiyim..
Kendime dediğim tek şey naptım ben kendime..
Bunca yaptığım eziyetin hesabıda var..
Boş(k)a üzülüyorum.

Ne kadarda doğru..
Bu ikinci kırmızı yaptığım alanı biliyorum..
Ömrü pek yok en fazla ite kaka 2 ay hadi 3 ay sonra biter bende kesin biter..
Mantığım devreye girmeye başladı yavaşlatan tamamen girdiği an biticek zaten bu ilişki..
Kalbimin perdesi kalktığında inşALLAH daha güzel günler beni bekliyor olur hayırlısıyla

benzer şeyleri bende yaşadım olmayacağını bile bile devam ettım değişir vs. gibi ama olmuyor gerçekten kendine ezıyetten başka birşey değil zamanla bitiyor çünkü katlanamıyor insan sabırda bir yere kadar sonrası ayrılık ama resmen huzur buluyorsun BU günler gelip gecici canını sıkmaya değmez

Düzelmiceğini biliyorum zaten adım kadarda eminim..
Huylu huyundan vazgeçer mi geçmez..
Ama sevgi biter mi biter..
Heh işte o bittiği anı bekliyorum sadece..
Geçici biliyorum inşALLAH çabuk geçer :)

Düzelmiceğini biliyorum zaten adım kadarda eminim..
Huylu huyundan vazgeçer mi geçmez..
Ama sevgi biter mi biter..
Heh işte o bittiği anı bekliyorum sadece..
Geçici biliyorum inşALLAH çabuk geçer :)

sevgilinin günahımı almak istemem seviyomu sevmiyomu Allah bilir ama seni üzmesi ve canını sıkması bizide üzdü ve herkes ona suan kızdıgı için böyle yazıyor.ama o küfrü etmek dogrumu.ayıp etmiş.bence kendini derslerine ver ve askı zaman bırak canım.suan senin gelecegin daha önemli.Allah sendende razı olsun canım.lütfen üzülme güclü ol.baska seylerle ugras kurs olur kitap olur

Son düzenleme:

O küfürler canımı acıtan zaten.
O söylediği sözler..
Sevip sevmediğini bilmiyorum.
Ha sorarsan seviyor ama bence alışkanlık onunkisi seven bunları diyemez..
Kesinlikle sevmiyorda diyemiyorum belli etmez sevse bile çünkü..
Garip bi durumdayım.
Bu biterse aşk diye bişeyi tanımıyo moduna geçerim zaten..
No manita no dırdır

Seni seviyor, ama senin onu sevdiğin kadar değil.
Seviyor, ama beklediğinden çok daha az.

18 yaşındayım..

bu yaşta hayatını başka bir erkeğe göre yönlendirmek, 4 yıllık kazandığın halde onun için gitmemek... aklım almıyor

belki şimdi kızıyorsun bize ama ilerde hak vereceksin

Seni seviyor, ama senin onu sevdiğin kadar değil.
Seviyor, ama beklediğinden çok daha az.

Benden az evet..
Ben ondan hiç bişey beklemiyorum artık..
Bende zaten yavaş yavaş biticek..

bu yaşta hayatını başka bir erkeğe göre yönlendirmek, 4 yıllık kazandığın halde onun için gitmemek... aklım almıyor

belki şimdi kızıyorsun bize ama ilerde hak vereceksin

Veriyorum zaten. Kızmamda :)
Ama kazandığım alanda istemediğim bi bölüm orda okusam pek bişey olmıcaktı yani..
Seramikte ne olur ALLAH aşkına ya

Benden az evet..
Ben ondan hiç bişey beklemiyorum artık..
Bende zaten yavaş yavaş biticek..

kimse için hayatını gelecegini mahvetme.derslerine calıs bitir ve atan.işte hayatın ozaman degişecek.o sevdiğin sen ilerlediğinde kıymetini anlayacak ve kafasını taslara vuracak

kimse için hayatını gelecegini mahvetme.derslerine calıs bitir ve atan.işte hayatın ozaman degişecek.o sevdiğin sen ilerlediğinde kıymetini anlayacak ve kafasını taslara vuracak

Vurucağını adım gibi biliyorum..
Ben kendime birini bulurum ama o kendine eşten çok köle arıyor ve onuda bulamaz kolay kolay..
Dua edin benim için kaderimde hayırlı iyi biri olsun değer veren gözümün içine bakan..

insallah hakkında hayırlısı olsun canım kendini stres yaypıp moralini bozma ve canım dua et bol bol ve mantıklı düsün.insallah hersey düzelir ederim canım insallah hayırlısı olur senin için ve cok seven deger veren biri cıksın karsına amin

Allah her zaman kullarını büyük felaketlerle,kazayla veya ölümle sınayacak değil ya! Demek ki bu sefer seni böyle sınıyor, demek ki aşka dair öğrenmen gereken birşeyler var.
İçinde kalan, söyleyemediğin, itiraf edemediğin ne varsa söyle, yapamadığın ne varsa yap. Sanki yarın bu ilişki bitecekmiş gibi düşün, son günmüş gibi hareket et. Ardına dönüp baktığında 'ben hem bu adam için hem de ilişkim için elimden gelenin fazlasını yaptım' demek de kendin için iyi bir teselli cümlesidir. İşe de yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…