• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISMETİM KAPALI ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

falanca_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2015
126
60
48
bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :( lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :(

Peki erkeklerle iletişiminiz nasıl ?
Yani çekingen misiniz ya da hep karşıdan mı bekliyorsunuz bazı şeyleri ? Sosyal olmak biraz avantaj bu gibi konularda.Sürekli pozitif olan,gülen kadınlar daha fazla dikkat çekiyor.

çekingenim :( bir de sanırım uzun zamandır kimse olmadığı için hayatımda çok fazla alışmışım yalnızlığa. böyle büük sert tepkiler veriyorum. sanırım erkeksi oldum bira da... kabayım belki de :(

Eve görücü gelmedi mi? :deli: Standart bir prosedür mü bu ya arada denk geliyorum kk da. Görücü mü kaldı allah aşkına, kimseye görücü gitmiyor artık.
Neyse konuya dönecek olursam, kısmetim kapalı demek iyi değilmiş. Yani bu olumlama vs olaylarına inanıyorsan kısmetsizim falan deme. İlişki istemek çok normal. Gayet insani bir ihtiyaç. Arkadaş çevren var mı? İş ortamın nasıl?

Eve görücü gelmedi mi? :deli: Standart bir prosedür mü bu ya arada denk geliyorum kk da. Görücü mü kaldı allah aşkına, kimseye görücü gitmiyor artık.
Neyse konuya dönecek olursam, kısmetim kapalı demek iyi değilmiş. Yani bu olumlama vs olaylarına inanıyorsan kısmetsizim falan deme. İlişki istemek çok normal. Gayet insani bir ihtiyaç. Arkadaş çevren var mı? İş ortamın nasıl?

iş ortamı berbat ya.... birbirini asla çekemeyen geri kafalı, zaten çoğu evli gereksiz bir ortam.. sıcak değil yani. hani derler ya çişi faydalı olsa gelip işemez tutar diye öyle bir ortam açıkçası

çekingenim :KK43: bir de sanırım uzun zamandır kimse olmadığı için hayatımda çok fazla alışmışım yalnızlığa. böyle büük sert tepkiler veriyorum. sanırım erkeksi oldum bira da... kabayım belki de :KK43:

Çekingen tavrınızı bırakmalısınız o zaman.
Benim gözlemlediğim,nerede sosyal,gülen,pozitif bir kadın varsa güzel/çirkin çok önemli değil,erkekler çok hoşlanıyor.
Bir şeyi bahane edip hoşunuza giden biriyle sohbet etmeye çalışın mesela.Ne kaybedersiniz ki en fazla.Eskidenmiş o ''kadın dediğin naz yapmalı'' muhabbetleri,şimdi kadın-erkek herkes bir ilişki için çabalıyor.

Çekingen tavrınızı bırakmalısınız o zaman.
Benim gözlemlediğim,nerede sosyal,gülen,pozitif bir kadın varsa güzel/çirkin çok önemli değil,erkekler çok hoşlanıyor.
Bir şeyi bahane edip hoşunuza giden biriyle sohbet etmeye çalışın mesela.Ne kaybedersiniz ki en fazla.Eskidenmiş o ''kadın dediğin naz yapmalı'' muhabbetleri,şimdi kadın-erkek herkes bir ilişki için çabalıyor.

ortamım kötü ama. az bi gülsen adın çıkar

iş ortamı berbat ya.... birbirini asla çekemeyen geri kafalı, zaten çoğu evli gereksiz bir ortam.. sıcak değil yani. hani derler ya çişi faydalı olsa gelip işemez tutar diye öyle bir ortam açıkçası
Ahaha :KK70:gelip giden yeni insanlar oluyor mu? Hani biriyle tanışma şansın var mı diye soruyorum. En son iş gezisinde biriyle tanıştım ben, yürümeye çalıştı ama sevgilim olduğu için yüz vermedim. Turla geziye gitsen mesela? Tek gelen çok kişi oluyor onlara.

spritüel danışman ama ben bi sürü şey yadım sadece buna mı takıldınız
Totolarından meslek uydurmuşlar yani :işsiz::işsiz::işsiz:

Böyle insanlara para kaptırmayın.
26 geç bir yaş değil, kendinize "ben kısmetsizim, şanssızım" derseniz kendi ellerinizle kısmetinizi şansınızı kapatırsınız. Olumlu düşünün.

Back
X