• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KISMETİM KAPALI ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

merak ediyorsanız araştırabilirsiniz. google diye bir şey var belki biliyorsunuzdur
Buldum buldum spritüel yaşam danışmanıymış.
Hayatınıza mucizeleri çekin, çok sevin çok isteyin o zaman olur'cu bir bilen kisiymis.
Deneyin tabii neden olmasın ama siz çevrenizdekilere de böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapıyorsanız sizin is zor.

Umut tacirlerine para kaptırmayın. Zaten bir şeyleri olumlu düşünürseniz, kendinize çekiyorsunuz. Sonra "Ayy o yaptı bak görüyor musun" oluyor. Alakası yok. Önce kendine kısmet bulsun o sjsjsj. Benim tek bildiğim şey, bir şeyi ne kadar kafana takarsan olmuyor. Hayat sana diyor ki kısacası "Sen bakarken soyunamıyorum"

Akışına bırak, her konuda. Her tanıştığın insana "Acaba bu o mu?" demekten vazgeç, insanlar belki de bu izlenimi aldıkları için soğuyorlar senden. Benim bir arkadaşım öyleydi mesela, hiç sevgilisi olamadı. Hala da yok. Olacağı varsa olur, benim için doğru kişiyse olsun inşallah de geç.

Hanımlar bu konularda genelde en büyük hatanız ilk adımı karşı taraftan beklemek.Sen uzaktan melüp melüp bakarken başka bi kadın çoktan onu kapmış oluyor.

Valla kısmet açıcılar önce kendi kısmetini açsın . Bahsettiğiniz hanıma gitmenize gerek yok buradaki kişisel gelişim bölümünde takılın .

Yaşın daha 26..
Hayatında birini istemen çok normal fakat daha 26'ında çevrem , yașıtlarım çocuk çoluğa karıștı , evde kaldım diye sızlanman çok anormal.

Șuan ki aklım olsa 30'larımda anca evlenirdim.
Mutlu yürüttüğüm evliliğe rağmen.

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:

Canım herşey kader kısmet. Mutsuz olacaksan hiç olmasın. Ben de 35 yaşında bekarım 3 gün önce erkek arkadaşımı terk ettim. Sana uygun değer veren biri olsun. Ben de güzel bir yuvam olsun istiyorum ama üzerine de çok düşmemek lazım belki de.

Görücü diye bir olay kaldı mı ya :KK14:
Arkadaş ortamın nasıl.
Dışarı cıktığında nerelere gidiyorsun.
Tatil turlar falan oluyor oralara katılın.
Grupca gidildiği için size iyi gelir :süslü:

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:
Ayy birisi bahtını mı bağladı yoksa :(
Ölümle nikah gününü şaşmaz ...

Buldum buldum spritüel yaşam danışmanıymış.
Hayatınıza mucizeleri çekin, çok sevin çok isteyin o zaman olur'cu bir bilen kisiymis.
Deneyin tabii neden olmasın ama siz çevrenizdekilere de böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapıyorsanız sizin is zor.

modern üfürükçü:KK53:

....gmail den ulasabilirsin istersen ismim esra

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X