- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
- Konu Sahibi falanca_23
Ay yok ya ne terapisti, spiritüel danışmanlık diye isim uydurmuş kendisine. Yalan dolan.Ben de cok merak ettim.
Terapist falandır herhalde.
Üfürükçü olacak değil ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok ya ne terapisti, spiritüel danışmanlık diye isim uydurmuş kendisine. Yalan dolan.Ben de cok merak ettim.
Terapist falandır herhalde.
Üfürükçü olacak değil ya![]()
Buldum buldum spritüel yaşam danışmanıymış.merak ediyorsanız araştırabilirsiniz. google diye bir şey var belki biliyorsunuzdur
ortamım kötü ama. az bi gülsen adın çıkar
En azından kaba biri olduğunuzu biliyorsunuz. Bir de düzeltmeye çalışsanız keşke.merak ediyorsanız araştırabilirsiniz. google diye bir şey var belki biliyorsunuzdur
Resmen bu benHanımlar bu konularda genelde en büyük hatanız ilk adımı karşı taraftan beklemek.Sen uzaktan melüp melüp bakarken başka bi kadın çoktan onu kapmış oluyor.
bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.
26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.
yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.
arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorumlütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var
![]()
offffff tek derdin bu olsun güzelim
Ayy birisi bahtını mı bağladı yoksabilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.
26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.
yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.
arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorumlütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var
![]()
Ayy birisi bahtını mı bağladı yoksa![]()
Ölümle nikah gününü şaşmaz ...
Buldum buldum spritüel yaşam danışmanıymış.
Hayatınıza mucizeleri çekin, çok sevin çok isteyin o zaman olur'cu bir bilen kisiymis.
Deneyin tabii neden olmasın ama siz çevrenizdekilere de böyle bilmiş bilmiş yorumlar yapıyorsanız sizin is zor.
aklıma gelmedi değil
Benim eşimin abisi de 26 yaşında oda evlenmek istiyo keşke tanistirabilsem sizi biraz garip olabilir ama herşey kismet