KISMETİM KAPALI ÇOK ÜZÜLÜYORUM :(

bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.

26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.

yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.

arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorum :KK43: lütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var :KK43:
Size şöyle söyliyim.Sizi gercekten anlıyorum 30 yaşındayım İstanbulda ailemden ayrı ve yalnız yaşıyorum.Çünkü sadece burada iş buldum.Daha 26 yaşındasınız zaten bana göre bir kadın 28den önce evlenmemeli çünkü gercekten karekter bakıs acısı cok değişiyor.Kısmet konusuna gelince o tam bir muamma.Çok güzel olsanız veya çirkin olsanız zengin fakir eğitimli kariyerli kariyersiz...maalesef sizin tekelinizde olan birşey değil.Kendi tayin ettiğiniz birşey de değil.Önce bunu kabullenmeniz gerekiyor.Benim cogu arkadasım ıkıncı cocuklarını doğurdu neredeyse,üstelik istanbulda arkadas cevrem olmadan tek basıma sabah ıs aksam ev yasayıp gidiyorum.Bu konuda yapabileceğiniz birşey yok.İnanıyorsanız namaz kılıp arkasından dua edersiniz.

Bu bahsettiğim, haftasonu eğitimi. Yaklaşık 40-50 kişilik bir gruba iki gün boyunca verilen bir eğitim. Tabii bu eğitim daha başlangıç düzeyiymiş. Bu düzeyleri tamamlayan kişiler, Amerika’da bu kadının bir hocası varmış, başka bir kadın, o kadından eğitim alma hakkını kazanıyormuş.

Keriz silkelemeyi öğrenmek için 1500 liraya keriz olup silkelenmek. :KK70:

+

Konu sahibi, henüz 26 yaşındasınız. Bu devirde kimseye görücü gelmiyor artık merak etmeyin. Evliliği kafaya çok takarsanız, önünüze çıkan ilk adamla yanlış bir evlilik yapma ihtimaliniz yüksek. Evlilik hayatınızın amacı değil, sevdiğiniz insanla günü geldiğinde aldığınız bir karar olsun. O kişi de elbet çıkar bir gün bir yerden.

Bana 20 sene öncede görücü gelmedi, 32 yaşında da görücü gelmedi. Görücü geldiğini duymadım çevremde herkes anlaşarak evlendi. Etraftan tavsiye edenler haricinde eve görücü gelme olayı herkese olmuyor yani. Yaşın genç abartıyorsun bence.

Back
X