- Konu Sahibi falanca_23
Bende şaşırdım çünkü öylesine bakarken dedim neden olmasın aynı düşüncelere abim de takiliyo u lasabilecegim bi gmail varsa konuşabiliriz aslında ben esraay şaşırdım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şaşırdım çünkü öylesine bakarken dedim neden olmasın aynı düşüncelere abim de takiliyo u lasabilecegim bi gmail varsa konuşabiliriz aslında ben esraay şaşırdım![]()
bende saskinim bi an çekindim ama herşey kısmet ulasabilsek birbirimize konuşuruz ben esraay şaşırdım![]()
Benim eşimin abisi de 26 yaşında oda evlenmek istiyo keşke tanistirabilsem sizi biraz garip olabilir ama herşey kismet
Bu nedir ya.....gmail den ulasabilirsin istersen ismim esra
bi an sayfada bakinirken gördüm benim kaynimda kismetinin bağlı olduğunu dusunuyo herşey kısmet kader bende kendimden beklemezdim ama nasip isteBu nedir yaAllah iyiliginizi versin. Neyse, bosanirsam falan aklimda bulunsun, ilk is buraya konu acayim
![]()
Ismim esra eşimin adı davut canım benim gmail im oglumun adı
evlenen yok hanımefendi sakin olİnternetten olmaz bu işler Allah aşkına birbirinize nasıl güveniyorsunuz birbirinizi görmediniz etmediniz . Şaka mı bu ?
evlenen yok hanımefendi sakin olbayan iyi niyetiyle bi şey yazmış... bi sizde mi akıl fikir sanıyorsunuz yoksa
aman tanrım
kız kısmetin de çıktı işte artık bir derdin kalmadıevlenen yok hanımefendi sakin olbayan iyi niyetiyle bi şey yazmış... bi sizde mi akıl fikir sanıyorsunuz yoksa
aman tanrım
yanlış anlaşılmak istemem kader e inanan biriyim ve bende eşimle sosyAl medya üzerinden tanıştık 3 senelik evliyim 1 yaşında bir oğlum var iyi niyetimle yAzmıştım oysakievlenen yok hanımefendi sakin olbayan iyi niyetiyle bi şey yazmış... bi sizde mi akıl fikir sanıyorsunuz yoksa
aman tanrım
Ismim esra eşimin adı davut canım benim gmail im oglumun adı[
Ben sakinim asıl siz sakin olun evlenemedim diye telaşa veren gelip buraya konu açan sizsiniz![]()
bence bal gibi olur önyargılı olmamak lazımİnternetten olmaz bu işler Allah aşkına birbirinize nasıl güveniyorsunuz birbirinizi görmediniz etmediniz . Şaka mı bu ?
Kıyamam. Bunu kafaya takmayın bu kadar. Kendi enerjinizle önünüzü kapatıyorsunuz bence. Kafaya taktığınız ve sürekli üzerine düşündüğünüz şeyi zaman olarak enerjinizle ertelersiniz. Biraz rahat bırakın kendinizi. Hayatta neyi çok istiyorsanız en çok onunla imtihan edilirsiniz sözü gerçekten doğrudur. Burada konuları okursanız insanlar evliliklerinde ne kadar kötü zamanlar yaşıyorlar. Belki onlar da sizin yerinizde olmak istiyorlar? İnsana her zaman bilmediği duygu çekici geliyor. Bırakın, hayatınızı yaşayın. Kafaya takmaya bıraktığınız an hayatınızda bir şeyler değişecektir.bilmiyorum belki saçma bir sorun gibi gelicek ama ben çok üzülüyorum. kimse ile de konuşamıyorum bu durumu, malum toplum farklı bakıyor.
26 yaşını doldurdum, çalışıyorum. eve bir kere bile görücü vs gelmedi. 5 sene önce biri ile görüşüyordum ama yıllardır görüştüğüm birisi de yok.
yaşıtlarım evleniyor, hatta çocukları oldu... ben çok üzülüyorum artık. ne yapsam sizce, tuğçe ışınsu vs onla mı görüşsem kısmet açma gibi konuları var... ne yapmalıyım sizce.
arkadaşlar vs dışarı çıkın demeyin zaten çıkıyorumlütfen kırıcı olmadan bana yardımcı olun desteğe ihtiyacım var
![]()
Önyargılı olmamak lazım bencede örneği benim internetten tanıştım 3 senelik evliyibence bal gibi olur önyargılı olmamak lazım
yaygara çıkaran sizsiniz ama, ben sadece üzgündümsayenizde o da geçti bu arada sağolun
![]()
Coskunmuhammedumeyir@gmail den ulasabilirsin istersen ismim esra
Devam edin canım banane hadi rastgele![]()
Çok sevindm cnm![]()