- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi falanca_23
Evlenmek çokta matah değil iş sahibiyseniz gezin tozun elbet kısmet sizi gelir bulur .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu sahibi niye uçtu merak ettim. Reklam hesabı mıydı acep.
Konu sahibinin bahsettiği spiritüelci kadın, eğitim de veriyormuş. Geçenlerde yaşadığım şehre gelmiş, bir arkadaşım da gitmiş onun eğitimine. O sayede duydum bu kadının adını. Arkadaşım 1500 tl bayılmış bu eğitime. Duyunca ‘oha, milleti yolmanın yolunu bulmuşlar’ dedim de kız çok bozuldu. Öylesine inandırmış ki kadın kendisine... Bu kadın, yaratıcıyla konuştuğunu falan iddia ediyormuş. Buna da inandırmış o eğitimdekileri tabii! Daha neler neler! Dumur oldum dinledikçe, beni de inandırmaya çalışıyor bir de. Baktım ki bu aptallığı dinlemeye daha fazla dayanamayacağım, çocuğu uyutacağım deyip kapattım telefonu!
Memeli enayi soyucuTuğçe Işınsu kim ya?? Ne vasfı varmış?
Birkac yil once kitapyurdundan kitap siparis ettigimde meleklerle yasamak diye bir hediye kitap yollamislardi onun yazarida ayni iddiaya sahipti Allahla ozel guclerle herkesle konusabiliyordu etrafta tuy buluyordu istiyordu oluyordu (kim meleklerin tuylu kanatlari oldugunu biliyorki isik formunda huzme seklindeler belki) neyse iste birseyi meleklerinden ismen isteyip hemen oluyodu ama hanim abla her guce sahipken hala kitap cikarip satip seminer duzenlemenin pesindeydi sanirim melekler o kisimda bise yapmamislarKonu sahibinin bahsettiği spiritüelci kadın, eğitim de veriyormuş. Geçenlerde yaşadığım şehre gelmiş, bir arkadaşım da gitmiş onun eğitimine. O sayede duydum bu kadının adını. Arkadaşım 1500 tl bayılmış bu eğitime. Duyunca ‘oha, milleti yolmanın yolunu bulmuşlar’ dedim de kız çok bozuldu. Öylesine inandırmış ki kadın kendisine... Bu kadın, yaratıcıyla konuştuğunu falan iddia ediyormuş. Buna da inandırmış o eğitimdekileri tabii! Daha neler neler! Dumur oldum dinledikçe, beni de inandırmaya çalışıyor bir de. Baktım ki bu aptallığı dinlemeye daha fazla dayanamayacağım, çocuğu uyutacağım deyip kapattım telefonu!
Seanslarına da 350 tl falan alıyormuş herhalde. İnsanların inançlarını sömürenler o kadar türedi ki artık. Herkes yolunu buluyor. Kendine de isim takmış, gerçekten midem bulandı benim de...Memeli enayi soyucu
Sunu su kadar cek bunu bu kadar cek Allahin isimlerini su kadar ebced degerinde cekersen (esma calismalarina yonelik ilimlerde bilmem kac yuzyil once bulunmus zaten )Soyle olacak boyle olacakci ablamiz kisaca spiturel danisman diye janjanlida bir ismi var
İnsanlari yargilamam hic girdigim konularda degildir lakin bu ablaya gicigim konuya din iman Allah kitap ibadetten gireceksek veyahut yonlendireceksek ne bilim o yirtmaclar o silikonlu dudaklar o memeler ekran kadrajinda cekimler olmuyor en azindan yasansada sosyal
Medyadan gozegoze sokulusu sinir bozucu adnan oktar kedicigi gibi bir portre oluyor o zaman
Kaldiki ben bu tarz bilgilendirme yonlendirmeleri yapacak kisilerin ilahiyat egitimi almis bu konuda gerekli bilgi ve donanima sahip kisiler olmalari gerektigini dusunuyorum
Gerizekali gibi namaz kilmayan basit dini ibadetlerini yerine getirmeyene gunde 5000 fettah cek dersen olmaz o is onunda incelikleri var yardim degil zarar verirsin belki
Cok takip ettigim biri degil ama sanirim danismanlik adi altinda kursun falan dokup enerji kovup yildizsayip parasal olarakta gelir sagliyor
Gicigimya ne yazmisim sen artik kusuruma bakma :)))
Birkac yil once kitapyurdundan kitap siparis ettigimde meleklerle yasamak diye bir hediye kitap yollamislardi onun yazarida ayni iddiaya sahipti Allahla ozel guclerle herkesle konusabiliyordu etrafta tuy buluyordu istiyordu oluyordu (kim meleklerin tuylu kanatlari oldugunu biliyorki isik formunda huzme seklindeler belki) neyse iste birseyi meleklerinden ismen isteyip hemen oluyodu ama hanim abla her guce sahipken hala kitap cikarip satip seminer duzenlemenin pesindeydi sanirim melekler o kisimda bise yapmamislar
O donemde kartlar satiliyor cekiliyor melekler bize yardim ediyor vs vs aldi yurudu kimler soyuldu utuldu o ayaga simdi unutuldu sira bu esmcilarda ondan sonra ne cikacak bakalim
Aaa bak bilmiyordum benO kitabın yazarı öldürüldü. Şizofreni hastası birini "danışanı" olarak almış. Şizofreni hastası birini hiçbir psikolojik eğitimin olmadan, tanı koy(a)madan, yapabileceklerini bilmeden danışan olarak alıp "Melekler şöyle böyle yanındalar, dibindeler" diye zaten karışık olan zihnini doğaüstü güçlerle iyice doldurursan şizofreni ataklarını tetiklersin. Haliyle kadının şeytan olduğunu düşünmüş, gitmiş öldürmüş. Akıl hastası olduğu için ceza da almadı. Ruh sağlığı uzmanları bas bas bağırıyor, yapmayın etmeyin, insanları sömürmeyin sonuçları ağır olur diye. Bu olay bile akıllandırmadı bunları, hala devam.